Příspěvky uživatele - 140.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou sekačku, 22.5.2014
Ani jednu. Elektrická sekačka je stroj podobně jako motorová na sečení trávy, ale co se týče ovládání je díky káblu diametrální rozdíl v pohybu, zatímco u motorové přejíždím zahradu sem - tam v pruzích po celé délce pozemku u elektrické zvláště když... celý příspěvek >
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 21.5.2014
iTEST
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 21.5.2014
Vzal bych asi tu Lucinu s B&S, když byla druhá.
Aku sekačka, 20.5.2014
HH díky za objasnění, zatím jsem měl vybranou tu 339 a 339 C, říkal jsem si, že menší nůž nebude vyšťavovat baterku, ale právě rozdíly obou nejsou z popisu Stihl stránek zřejmé, jestli jsou rozdíly pouze v držadle, pak asi sáhnu po 339 bez toho C,... celý příspěvek >
Aku sekačka, 20.5.2014
Tak nějak jsem zádrhel s nakládáním nedomyslel při nákupu, chlap 50Kg sekačku čapne a švihne do kufru jako prd, ale u ženské to může být a jak se i ukázalo je neřešitelný problém. Právě proto chci nyní aku která je lehká, jen popis na stránkách Stihl... celý příspěvek >
Aku sekačka, 20.5.2014
Měl bych dotaz na majitele, případně prodejce aku nářadí od Stihl. Jelikož mám nenáročný vkus na zahradní techniku, "spokojím se s tím nejlepším" koupil jsem na sekání kolem chaty cca 300m pro ženu motorovou sekačku za 25k, bohužel má to jeden háček... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 20.5.2014
Dříve tam tata kupoval 3 věci a 3x točil.  Slevy na kole se většinou pohybovaly kolem 5% ve výsledku si vytočil jednou 18% jednou 10% a jednou 5% takže ve výsledku 11% na novém kole už byly slevy větší, většinou 30%. Pokud chcete znát přesnou... celý příspěvek >
Starjet AJ 92-16 nebo Husqvarna CTH164, 19.5.2014
Pointa je ta, že u Starjetu nebo Karsitu mám na výbět i vysší řady s užávěrkou, případně 4x4 a tím se pole působnosti a použitelnosti dost rozšiřuje, Honda je samozřejmě jako ostatně každej japonec kvalitní stroj a spolehlivost je samozřejmost.... celý příspěvek >
Vymena oleje u sekacky MTD 53 SPB, 19.5.2014
HECHT 5 souprava na vypouštění oleje cena 200Kč.
Zena a pila - poradi nekdo?, 19.5.2014
Tak, aby jsme to Petro konečně rezsekli a vypadla zde konečná rada... Jednoručku aku ani benzínovou nechcete, nechcete utrácet zbytečně moc peněz, nedivím se na těch pár větviček. Potřebujete pilu lacinou, lehkou, s malým prořezem. Zatímco... celý příspěvek >
Starjet AJ 92-16 nebo Husqvarna CTH164, 18.5.2014
Zkuste pro změnu vy navštívit stránky výrobců a porovnat celou nabídku.
Starjet AJ 92-16 nebo Husqvarna CTH164, 18.5.2014
Starjet nebo Karsit nic jiného v traktůrkách nebrat. Česká výroba, laciné náhradní díly, dostupnost náhradních dílů. Od Husqvarny motorovou pilu, křoviňák, ruční pilu, sekery a příslušenství. Sekačky a traktory nemá Husqvarna o nic lepší než... celý příspěvek >
Jaký křovinořez do lesa, 18.5.2014
Zkušennosti z lesa, převzato z jiné diskuze: Sekám v lese každý den 5 az 8 hodin s nejakou tou pauzou na cigárko a svaču, dělám v partě 4 lidí a prošla nám různá řada křovinořezů rukama, Honda 43 ccm se nám rozpadla po 3 týdnech odešla hlava,... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 16.5.2014
Až budete mít příště na ponku nějakou pilu a 560XP měřákem si změřte tlaky obou a dejte vědět co jste zjistil. Ideálně volený kompresní poměr a velikost kompresního prostoru = prostor nad horní úvratí zároveň dost ovlivňuje emise. 
Husqvarna 560, 16.5.2014
Měřič komprese univerzální, výrobce Jonnesway - tohle si kupte a změřte si to. Existuje taková věc jako kompresní poměr je to poměr mezi objemem směsi nasáté a objemem směsi stlačené. U dieselových (vznětových) motorů je větší u zážehových menší,... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika