|
Jakou sekačku, 22.5.2014 Ani jednu. Elektrická sekačka je stroj podobně jako motorová na sečení trávy, ale co se týče ovládání je díky káblu diametrální rozdíl v pohybu, zatímco u motorové přejíždím zahradu sem - tam v pruzích po celé délce pozemku u elektrické zvláště když... celý příspěvek > |
 |
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 21.5.2014 iTEST
|
 |
|
 |
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 21.5.2014 Vzal bych asi tu Lucinu s B&S, když byla druhá.
|
 |
Aku sekačka, 20.5.2014 HH díky za objasnění, zatím jsem měl vybranou tu 339 a 339 C, říkal jsem si, že menší nůž nebude vyšťavovat baterku, ale právě rozdíly obou nejsou z popisu Stihl stránek zřejmé, jestli jsou rozdíly pouze v držadle, pak asi sáhnu po 339 bez toho C,... celý příspěvek > |
 |
Aku sekačka, 20.5.2014 Tak nějak jsem zádrhel s nakládáním nedomyslel při nákupu, chlap 50Kg sekačku čapne a švihne do kufru jako prd, ale u ženské to může být a jak se i ukázalo je neřešitelný problém. Právě proto chci nyní aku která je lehká, jen popis na stránkách Stihl... celý příspěvek > |
 |
Aku sekačka, 20.5.2014 Měl bych dotaz na majitele, případně prodejce aku nářadí od Stihl. Jelikož mám nenáročný vkus na zahradní techniku, "spokojím se s tím nejlepším" koupil jsem na sekání kolem chaty cca 300m pro ženu motorovou sekačku za 25k, bohužel má to jeden háček... celý příspěvek > |
 |
I toto je Mountfield, 20.5.2014 Dříve tam tata kupoval 3 věci a 3x točil. Slevy na kole se většinou pohybovaly kolem 5% ve výsledku si vytočil jednou 18% jednou 10% a jednou 5% takže ve výsledku 11% na novém kole už byly slevy větší, většinou 30%. Pokud chcete znát přesnou... celý příspěvek > |
 |
Starjet AJ 92-16 nebo Husqvarna CTH164, 19.5.2014 Pointa je ta, že u Starjetu nebo Karsitu mám na výbět i vysší řady s užávěrkou, případně 4x4 a tím se pole působnosti a použitelnosti dost rozšiřuje, Honda je samozřejmě jako ostatně každej japonec kvalitní stroj a spolehlivost je samozřejmost.... celý příspěvek > |
 |
Vymena oleje u sekacky MTD 53 SPB, 19.5.2014 HECHT 5 souprava na vypouštění oleje cena 200Kč. |
 |
Zena a pila - poradi nekdo?, 19.5.2014 Tak, aby jsme to Petro konečně rezsekli a vypadla zde konečná rada...
Jednoručku aku ani benzínovou nechcete, nechcete utrácet zbytečně moc peněz, nedivím se na těch pár větviček. Potřebujete pilu lacinou, lehkou, s malým prořezem. Zatímco... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Starjet AJ 92-16 nebo Husqvarna CTH164, 18.5.2014 Zkuste pro změnu vy navštívit stránky výrobců a porovnat celou nabídku.
|
 |
Starjet AJ 92-16 nebo Husqvarna CTH164, 18.5.2014 Starjet nebo Karsit nic jiného v traktůrkách nebrat. Česká výroba, laciné náhradní díly, dostupnost náhradních dílů. Od Husqvarny motorovou pilu, křoviňák, ruční pilu, sekery a příslušenství. Sekačky a traktory nemá Husqvarna o nic lepší než... celý příspěvek > |
 |
Jaký křovinořez do lesa, 18.5.2014 Zkušennosti z lesa, převzato z jiné diskuze:
Sekám v lese každý den 5 az 8 hodin s nejakou tou pauzou na cigárko a svaču, dělám v partě 4 lidí a prošla nám různá řada křovinořezů rukama, Honda 43 ccm se nám rozpadla po 3 týdnech odešla hlava,... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 560, 16.5.2014 Až budete mít příště na ponku nějakou pilu a 560XP měřákem si změřte tlaky obou a dejte vědět co jste zjistil. Ideálně volený kompresní poměr a velikost kompresního prostoru = prostor nad horní úvratí zároveň dost ovlivňuje emise. |
 |
Husqvarna 560, 16.5.2014 Měřič komprese univerzální, výrobce Jonnesway - tohle si kupte a změřte si to.
Existuje taková věc jako kompresní poměr je to poměr mezi objemem směsi nasáté a objemem směsi stlačené. U dieselových (vznětových) motorů je větší u zážehových menší,... celý příspěvek > |
 |