Příspěvky uživatele - 140.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 3.7.2014
Když bych potřeboval opravdu šetřit, pak bych místo křovinořezu z Lídlu koupil klasickou čínu se silným motorem, Powermat FORESTER PM-KS-430 díly seženete na aukru, motor výkonostně utáhne i 4mm strunu i když udávaných 3,8KW je nesmysl, reálný výkon... celý příspěvek >
Krovinorez funguje jen vodorovne, 2.7.2014
Podíval bych se do nádrže jak máte umístěné ústí benzínové hadičky, pokud je stočené do horního rohu dál od motoru, pak to může dělat to co to dělá, mělo by být na dně na straně motoru.
Vysoký živý plot, 1.7.2014
Je to přesně jak říkáte, bude to pružné, klidně si můžete vzít obloukovku a vyzkoušet si uříznout nějakou větvičku bez držení, pouze ji potrháte a připravíte o jehličí. Nůžky na tyčí jsou daleko lepší, ale zase ve vysší výšce je kumšt se trefit na... celý příspěvek >
Oregon Jet fit, 29.6.2014 Obsahuje fotku
Jinak se dá na slabší křoviňáky i klasickou strunu použít podobné řešení od Husqvarny za 500Kč. Průměr struny 2,0 - 3,3 mm, pevná strunová hlava z hliníkové slitiny se snadno používá, má snadno a rychle vyměnitelnou strunu a vyžaduje minimální... celý příspěvek >
Oregon Jet fit, 28.6.2014
64.22 jste mě nasadil brouka do hlavy  tak jsem struny objednal, vyzkouším a dám vědět, ale bude to trochu později, mám teď stěhování, tak se k tomu tak měsíc nedostanu.
Křovinořez na kolech, 27.6.2014
Druhé sekání s tímto "zázrakem" mě docela šokovalo v pozitivním smyslu. Došla mi původní 2mm možná 2,4mm struna co byla jako vzorek namotaná od výrobce a tak jsem namotal značkovou 3mm asi 4m zkrátka zaplnil jsem celou hlavu a následoval šok,... celý příspěvek >
Oregon Jet fit, 27.6.2014 Obsahuje fotku
Dírku na hlavě jsem těď změřil a má 7x8mm ale když do ní zasunu 4mm strunu nepřipadne mi, že by měla 3mm vůli, spíše tak 1-2mm takže bych to moc optimisticky s tou 7mm strunou neviděl. V obrázku je orientační rozkres vhodnosti tloušťky struny na daný... celý příspěvek >
Oregon Jet fit, 27.6.2014
Malá Jetfitka je za 900Kč velká za 1300Kč na váš křoviňák bych volil 4 strunou, přinejhorším můžete kdykoliv vynechat 2 struny a osadit jen dvě, zároveň i podle výkonu můžete osadit buď 3mm strunu, 3,5mm nebo 4mm vyzkoušíte a uvidíte, na prodejně... celý příspěvek >
TriCut, PolyCut, 27.6.2014
HH, Děkuji za reakci, takže se liší pouze závitem, váha a provedení je stejné???
Stihl ms 441 kontra ms 461, 26.6.2014
Best stroj v ergonomii, nástupu a akceleraci, otáčkách, filtraci, dravosti, vibracích, spotřebě. Váhově zase vyniká stará Dolmarka 7900, výkonem, krouťákem a řezným výkonem Solo 681 a Stihl "pomyslná" spolehlivost i když i oni dělají poslední dobou,... celý příspěvek >
TriCut, PolyCut, 26.6.2014
Chtěl bych vyzkoušet tuto vyžínací hlavu od Husqvarny nebo Stihl, ale popisky jsou dost tragické, dokázal by mi někdo poradit jaké rozdíly skrývají u Stihlu u těch 5ti hlav PolyCut nebo v čem se liší od Husqvarny a TriCut??? Shlédl jsem video, kde... celý příspěvek >
Stihl ms 211, 26.6.2014 Obsahuje fotku
Mluvím o hoby pilkách, ne o pomalu 5Kg hybridu, s tou váhou jsou jiné pily na 2,8KW né na 1,7KW navíc přidanému materiálu odpovídá i její cena, kde u konkurence nebo i ve vlastních řadách startují farmy. Koupit za 8k 350c bych se musel uhodit a nebo... celý příspěvek >
Stihl ms 211, 25.6.2014
Dolmar má zase jiné problémy, zanášení filtru, odcházení zapalování, furtšlap čerpadlo. Huska super řeže, minimální vibrace, super filtrace, ale problémy s čerpadlem, při přetížení povolí rozpálené ložiska. Solo ošizený výfuk, špatná filtrace, po 3... celý příspěvek >
Stihl ms 211, 25.6.2014
Převzato z Heureky.sk Po kúpi po dvoch týždňoch (rezanie asi 2 metre dreva) odišlo mazanie reťaze, po odstránení závady dve sezóny prípravy dreva na kúrenie, relatívne dobre pílila, potom sa ukázalo zospodu presakovanie oleja okolo hadičky čo... celý příspěvek >
Vysoký živý plot, 21.6.2014
Je dobré vidět i to ostatní. Zatímco kvalitní plotoštřih od Tanaky váží od 4 do nějakých 6,2Kg Honda se svým 4taktem váží 6,4 bez nástroje. K tomu přiděláte metrovou trubku a nástavec a jste u 9Kg. Další věc, je dobré dívat se i na cenu 13k za Hondu,... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika