Příspěvky uživatele - 140.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 21.7.2014
Suché tvrdé stébla se při sekání v kraji bubnu ohnou pod nůž, to jsou ty vaše chuchvalce, senoseč v husté a letos v extrémě suché trávě je potřeba dělat na 3/4 bubnu. Otava už půjde posekat na plný záběr.  Není tráva jako tráva a tomu je potřeba... celý příspěvek >
Zkušenosti se Stiga traktory, 17.7.2014
Na 2000m stačí základní traktůrek kolem 40-50 000. Honda určitě dobrá, ale na 2000m bych si tak velkou investici rozmyslel. Obyčejná rotační sekačka to zvládne za hodinu sekání, což se v pohodě jednou za 14 dní - 3 týdny dá odchodit. Místo drahého... celý příspěvek >
Dakr Panter FD-2, 17.7.2014
FD2 má slabej motor, na přibližování hlíny rozhodně není, FD2 bude ráda, když vyjede kopec pouze s vámi na sedačce, pokud uvažujete o vozíku, pak určitě FD3, ale i FD3 není na nějaké velké náklady díky převodovce. Více jak 500 Kg už převodovka nemusí... celý příspěvek >
Krovinořez Dolmar MS-4200 E? Solo? Husqvarna, 12.7.2014
Díky za info. Já hlupák myslel, že mám pořádnou mašinu od Dolmaru.
Dotaz zněl na model Dolmar MS-4200 E, tudíž se netýkal ani 4510 za 17000Kč a 4taktního 335,4 už vůbec ne, pán na to upozorňoval. Solo a Dolmar spolu na výrobě křovinořezů dříve spolupracovali, měl by jste si nejdřív něco přečíst. Pokud jde o OM,... celý příspěvek >
Potrefená husa nejvíc kejhá :-), nikdo tady přece na nikoho nenadává, jen jsem konstatoval fakta, že Dolmar má křoviňáky vypůjčené od Sola, od Subaru a kdoví kde, proto je potřeba posuzovat model od modelu a zrovna křovinořezy které má Dolmar od Sola... celý příspěvek >
Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 11.7.2014 Obsahuje fotku
Podívejte se na video. Do Jetfit zase nedáte kulatou strunu, jsou určené pouze na struny Flexiblade (Techniblade) podobné hlavy ale nedělá jen Oregon, můžete zvolit i jiné výrobce. Jde o to, že kovové hlavy které jsou daleko přesnější co se týče... celý příspěvek >
Krovinořez Dolmar MS-4200 E? Solo? Husqvarna, 11.7.2014
Dolmar je objektivně vzato celkem dobrý druhořadý výrobce motorových pil, drtivá většina jiného sortimentu je od něj víceméně prodávaná pouze názvem, kde motor si vypůjčí u jiného výrobce a zbytek je dobastlený v číně, takže s Dolmarem to má pramálo... celý příspěvek >
Krovinorez Hecht 146 BTS, 8.7.2014 Obsahuje fotku
Zapoměl jsem obrázek,  něco takového je ideál.
Krovinorez Hecht 146 BTS, 8.7.2014
Dušane, je to čínskej křáp tzn. že se to dřív nebo později celé rozsype. Od udávaného výkonu u číny musíte odečíst 1/3 a pak se zhruba dostanete na reálný výkon. Hecht 146 1,5KW na papíře 1KW ve skutečnosti, přidejte si k tomu nekvalitní popruhy,... celý příspěvek >
Elektrická sekačka Viking, Stiga nebo Mountfield, 7.7.2014
Z těchto tří je to jasné, největší záběr, nejsilnější motor, nejlehčí váha, jasně Stigu i když to taky není žádná výhra osobně bych sáhl bych po jiné, z těchto vašich tří vybraných je to nejlepší volba.
Oregon Jet fit, 7.7.2014 Obsahuje fotku
obr. 2
Oregon Jet fit, 7.7.2014 Obsahuje fotku
Tady jsem nafotil, jak to vypadá. Ta plechová stála jen 100Kč, dá se do nacpat 3mm Flexiblade  to je ale strop, širší než 3mm se nevejde, má jednoduché provlečení jednou dírkou tam, druhou ven, smaltovaný povrch. Husqvarňácká 435Kč je ze slitiny... celý příspěvek >
Křovinořez na kolech, 6.7.2014
Mám brusku na řetězy od číňana Gude 2500 a člověk musel dodělávat, když si koupíte obyčejnej křoviňák od číňana opět je to styl dodo a tak by se dalo pokračovat, prostě ty laciné asijské věci jsou zfušované, ale po jistých úpravách se s tím dá celkem... celý příspěvek >
Křovinořez na kolech, 4.7.2014
Trochu jsem pátral po internetu po původu a s největší pravděpodobností se jedná o totožný model co prodává kromě jiných prodejců i Fuxtec, takže náhradní díly nebudou problém navíc za lidové ceny. U nás jsou ceny nadsazené, ale základní součástky... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika