|
Příspěvky uživatele - 140.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olejové čerpadlo, 17.10.2014 Nevím jak ostatní, ale já většinou neřežu dřevo nad studnou, sám jednu na zahradě mám, ale normálně pod střechou u kůlny, navíc když řežu, většinou z řezu odletují hobliny a piliny a veškerý olej tak vsakují přímo ležící hobliny, ty následně smetu a... celý příspěvek > |  | Olejové čerpadlo, 17.10.2014 Když si zajedete kousek od Brna, tak 45Kč stáčený ze sudu. |  |
|  | Stabilizátor paliva, 15.10.2014 Řešení snadných startů motorů
Bezproblémové startovaní malých strojů poháněných nejen motory Honda se začíná v posledních dvou letech stávat noční můrou a to zejména u novějších strojů. Že tyto potíže u starých dobrých motoru nepamatujete? Ano... celý příspěvek > |  | Olejové čerpadlo, 14.10.2014 Husqvarna žádný olej nevyrábí, jsou to slitky sedmičky, osmičky, šestky a někdy i hydrauliky, zkrátka co jim zbyde na dně cisterny, Hustý olej je např. M6AD. Pilu v této ceně jednoznačně japonce. |  | Stabilizátor paliva, 12.10.2014 Už to tady bylo probíráno nesčetněkrát. Kupte si místo stabilizátoru kvalitní 100oct. benzín na Benzině Vervu 100 a budete mít po problému. Používám ho v křoviňáku, sekačce B&S 850, malotraktoru a max. spokojenost. Jestli si ale chcete koupit... celý příspěvek > |  | Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 12.10.2014 Mám jílovopísčitou těžkou půdu, takže podmínky horší než máte vy. Na podobném malotraktoru, přidělané plechové nasazovací šípáky proti prokluzu a traktůrek v této půdě se absolutně nechytá, potom větší malotraktor 4x4 opět bez šance ten už ale aspoň... celý příspěvek > |  | Rider Husqvarna r 320 AWD vs. r 316TS AWD či něco jiného?, 9.10.2014 Kroutící momenty a další info máte na stránkách výrobce motorů B&S = Google - B&S, Honda, Kawasaki a máte to černé na bílém
S tím kartáčem bych to neviděl nějak aktivně, jednak mi není jasné, k čemu je takový kartáč dobrý, nepořádek... celý příspěvek > |  | Solo 656C - první zkušenosti, 9.10.2014 Solo je jedním z posledních čistě německých výrobců a ačkoliv nemají pily kdoví jak moderní, jsou montovány v německu a né v číně.
1) Mounfiled si podle mne toto podchytil, takže s největší pravděpodobností to nepůjde, po zajištění dílu vám ale... celý příspěvek > |  | Italská řetězová pila AMA NBG 45,18, 4.10.2014  Tak vidím, že vám to musím vysvětlit jináč...
Ty pilky se vyrábí komplet v číně v jedné fabrice. Zákazník si objedná parametry a osazení a číňani to zkompletují podle přání, když tam budete chtít karburátory walbro, namontují vám tam walbro,... celý příspěvek > |  | Italská řetězová pila AMA NBG 45,18, 3.10.2014 Ama co vlastníte má s Itálií asi tolik společné, jako Hecht s českou republikou. Když se podíváte na modely jiných výrobců Hecht 956, Sharks, GTM56, FUXTEC CS6150 a mnoho dalších, zjistíte totožné díly a výrobu. U těchto strojů bývá... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou benzínovou sekačku vybrat?, 3.10.2014 Stiga turbo 160cccm honda vs. Alko B&S 675 v tomto případě to opět vyhrává Stiga. Jen malé upozornění, silný motor s větším obsahem váží o trochu více, to dá rozum, ale zase na druhou stranu bude sekání o něčem jiném, motor se bude točit i v... celý příspěvek > |  | Jakou benzínovou sekačku vybrat?, 3.10.2014 Tak já nevím jak už to jinak napsat to hlavní na sekačce je motor. Weibang co jste si vybral nebrat, je to podprůměrná sekačka, Stiga je o trochu lepší, ale také žádný zázrak, má jen 160ccm motor = slabý výkon, sekačka bude blbě mulčovat a... celý příspěvek > |  | Který vybrat? Stihl FS 240 C-E & Husqvarna 535rx, 1.10.2014 Nevím o žádném případu zadření první den v případě přimazání, zato jich znám dost, kteří postupovali podle návodu, viz. pán s 545 a lidé z mého okolí. Tím bych to uzavřel, protože jsem přesvědčen ze statistik o tom, že přimazání první nádržky... celý příspěvek > |  | Který vybrat? Stihl FS 240 C-E & Husqvarna 535rx, 30.9.2014 Do první nádržky je potřeba přidat oleje minimálně 1:40 a dělat občas přestávku na schládnutí, nové komponenty se musí promastit a ošoupat. Když do nového stroje dáte jen 1:50 a hned stroj honíte, tak se docela často stane, že se zadře. |  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 27.9.2014  Bočnice pokud by byli na pevno přivařené, zvednou pevnost na cca dvojnásobek = o 100%, ale pokud je tam nenavaříte a budou oddělávací, bude vůz praktičtější, kolikrát chcete hnůj nebo písek atd. nakládat nebo vykládat i z boku a oddělávací bočnice... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|