Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vytěsnění válců na benzínové pile, 26.1.2014
jak píšu výše, na STK kam jezdím mají odzkoušeny už všechny a žádný nepomáhá. Takže když potřebují doladit výsledky, aby se tma na emise nemuselo víckrát, musí to udělat jinak... No, výrobní cena těch magnetů je 12,-Kč pro dvoulitr, pro pilu... celý příspěvek >
Vaše kolekce slivoní (reálné a plánované), 26.1.2014
To snad nemyslíte vážně, že by měli být zadarmo a pro každého? Tedy že by jako první přikvačili školkaři a sebrali co bude použitelné a na prostý lid by stejně nezbylo. Tedy pokud mluvíme o roubech a očkách. Má někdo z Vás zkušenost, že by si tam... celý příspěvek >
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 26.1.2014
budete-li to šrotovat hned za čerstva a pro urychlení rozkladu do toho dáte síran amonný, pak to bude určitě dost kyselé. Dával bych tak 30-50 g na 100 l stěpky (hrst na vrchovaté kolečko).
Clematis montana bílý, 25.1.2014
v HBu mají jen velkokvěté kultivary, malokvětý (botanický) bílý určitě ne.
Lipnická švestka, 25.1.2014
Podle databáze ÚKZÚZ bude od 14.2.2014 držitelem ochranných práv : Miroslav Chovanec Hrnčířská 665 751 31 Lipník nad Bečvou tel.: 606 920 975 fax: 581 277 648 mail: ... celý příspěvek >
Vytěsnění válců na benzínové pile, 25.1.2014
Tři roky nazpátek jsem se na stanici STK-emise domluvil, že si to půjčím od prodejce a změřili mi emise před montáží i po montáži na starý Favorit bez katalyzátoru. Výsledky byly jednoznačné, nejvíc jsem ušetřil tím, že jsem ten k... nekoupil. A... celý příspěvek >
Vaše kolekce slivoní (reálné a plánované), 25.1.2014
K PPV - ony jsou technologie, jak v in vitro kultuře dostat z infikovaného materiálu materiál viruprostý a ten pak v izolátu udržet. Jisté je však to, že ozdravený klon není nové infekci rezistentní a je potřeba zvážit, zda tato cesta má smysl (viz... celý příspěvek >
Vaše kolekce slivoní (reálné a plánované), 25.1.2014
Nemám je přímo z Holovous, ale zprostředkovaně, A většinou jde o ty, co mají napsáno v kolonce dostupnost hodnotu "volně". Ono "volně se svolením řešitele" znamená "nedáme pokud nám nedáte". Třeba zmíněná Hauszwetsche Typ zum Felde je volná.
Výběr postřikovače stromků, 24.1.2014
Potřebujete stříkat ze všech stran a za bezvětří i nad hlavou. Ne u všech pesticidů musíte mít plnou polní, zejména u toho co se povoluje jako malospotřebitelská balení ale často stačí i ten správný směr větru a kšiltovka. Jsou však i přípravky,... celý příspěvek >
Vytěsnění válců na benzínové pile, 24.1.2014
dotaz. u pily jste měřil kompresi manometrem, nebo se jen zvýšil startovací odpor podle kterého laikové posuzují míru ztráty komprese?
Počet zhlédnutí udávaný statistikou youtube klame. Započítává se z každé IP adresy pouze první zhlédnutí a nezapočítavají se zhlédnutí linkovaná přes jiné www.stránky.
... to podtržený jsem nevymyslel, to jsou slova RadkaB co mi servisuje pily.
Lít tam s olejem můžete cokoliv. Pokud to bude něco slepovat, tak pístní kroužky, pokud nic, tak se to v lepším případě nedozvíte a v horším skončíte u varianty 1 = výměna pístu i kroužků a dle materiálu válce výbrus nebo nový válec. Metalická... celý příspěvek >
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 24.1.2014
významově je to "Silo Cap" = krycí folie dočasné skládky. Asi podle dočasnosti a druhu skladovaného materiálu budou rúzná provedení. Silo_cap je i ta tenká mikrotenová folie co se s ní zakrývá nábytek sestěhovaný doprostřed pokoje při malování.... celý příspěvek >
Ano. pan Roman má pravdu, profi neznamená kovové trysky, ale přesné trysky, které při konstantním tlaku i průtoku dávají definovaný tvar postřikového kužele/klínu a zejména minimální velikost kapek. I u kovové trysky můžete čištěním změnit geometrii,... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika