|
Vytěsnění válců na benzínové pile, 26.1.2014 jak píšu výše, na STK kam jezdím mají odzkoušeny už všechny a žádný nepomáhá. Takže když potřebují doladit výsledky, aby se tma na emise nemuselo víckrát, musí to udělat jinak...
No, výrobní cena těch magnetů je 12,-Kč pro dvoulitr, pro pilu... celý příspěvek > |
 |
Vaše kolekce slivoní (reálné a plánované), 26.1.2014 To snad nemyslíte vážně, že by měli být zadarmo a pro každého? Tedy že by jako první přikvačili školkaři a sebrali co bude použitelné a na prostý lid by stejně nezbylo. Tedy pokud mluvíme o roubech a očkách.
Má někdo z Vás zkušenost, že by si tam... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 26.1.2014 budete-li to šrotovat hned za čerstva a pro urychlení rozkladu do toho dáte síran amonný, pak to bude určitě dost kyselé. Dával bych tak 30-50 g na 100 l stěpky (hrst na vrchovaté kolečko).
|
 |
Clematis montana bílý, 25.1.2014 v HBu mají jen velkokvěté kultivary, malokvětý (botanický) bílý určitě ne.
|
 |
Lipnická švestka, 25.1.2014 Podle databáze ÚKZÚZ bude od 14.2.2014 držitelem ochranných práv :
Miroslav Chovanec
Hrnčířská 665
751 31 Lipník nad Bečvou
tel.: 606 920 975
fax: 581 277 648
mail: ... celý příspěvek > |
 |
Vytěsnění válců na benzínové pile, 25.1.2014 Tři roky nazpátek jsem se na stanici STK-emise domluvil, že si to půjčím od prodejce a změřili mi emise před montáží i po montáži na starý Favorit bez katalyzátoru.
Výsledky byly jednoznačné, nejvíc jsem ušetřil tím, že jsem ten k... nekoupil. A... celý příspěvek > |
 |
Vaše kolekce slivoní (reálné a plánované), 25.1.2014 K PPV - ony jsou technologie, jak v in vitro kultuře dostat z infikovaného materiálu materiál viruprostý a ten pak v izolátu udržet. Jisté je však to, že ozdravený klon není nové infekci rezistentní a je potřeba zvážit, zda tato cesta má smysl (viz... celý příspěvek > |
 |
Vaše kolekce slivoní (reálné a plánované), 25.1.2014 Nemám je přímo z Holovous, ale zprostředkovaně, A většinou jde o ty, co mají napsáno v kolonce dostupnost hodnotu "volně". Ono "volně se svolením řešitele" znamená "nedáme pokud nám nedáte".
Třeba zmíněná Hauszwetsche Typ zum Felde je volná. |
 |
Výběr postřikovače stromků, 24.1.2014 Potřebujete stříkat ze všech stran a za bezvětří i nad hlavou.
Ne u všech pesticidů musíte mít plnou polní, zejména u toho co se povoluje jako malospotřebitelská balení ale často stačí i ten správný směr větru a kšiltovka. Jsou však i přípravky,... celý příspěvek > |
 |
Vytěsnění válců na benzínové pile, 24.1.2014 dotaz.
u pily jste měřil kompresi manometrem, nebo se jen zvýšil startovací odpor podle kterého laikové posuzují míru ztráty komprese? |
 |
|
 |
Výběr postřikovače stromků, 24.1.2014 Počet zhlédnutí udávaný statistikou youtube klame. Započítává se z každé IP adresy pouze první zhlédnutí a nezapočítavají se zhlédnutí linkovaná přes jiné www.stránky. |
 |
Vytěsnění válců na benzínové pile, 24.1.2014 ... to podtržený jsem nevymyslel, to jsou slova RadkaB co mi servisuje pily.
|
 |
Vytěsnění válců na benzínové pile, 24.1.2014 Lít tam s olejem můžete cokoliv. Pokud to bude něco slepovat, tak pístní kroužky, pokud nic, tak se to v lepším případě nedozvíte a v horším skončíte u varianty 1 = výměna pístu i kroužků a dle materiálu válce výbrus nebo nový válec.
Metalická... celý příspěvek > |
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 24.1.2014 významově je to "Silo Cap" = krycí folie dočasné skládky.
Asi podle dočasnosti a druhu skladovaného materiálu budou rúzná provedení. Silo_cap je i ta tenká mikrotenová folie co se s ní zakrývá nábytek sestěhovaný doprostřed pokoje při malování.... celý příspěvek > |
 |
Výběr postřikovače stromků, 24.1.2014 Ano. pan Roman má pravdu, profi neznamená kovové trysky, ale přesné trysky, které při konstantním tlaku i průtoku dávají definovaný tvar postřikového kužele/klínu a zejména minimální velikost kapek. I u kovové trysky můžete čištěním změnit geometrii,... celý příspěvek > |
 |