|
Příspěvky uživatele - 84.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Začiatočník, 12.2.2012 Ja om mal na mysli presne to, čo je na obrázku... výhoda je, je to tam pekne organizovné, v tých priehradkách, napichám tam ceduľky s označením... ale ked to vzíde, prakticky som to musel nechať odokryté, pretože je nízke a bál som sa, že rastlinky... celý příspěvek > |  | Eukalypty, 11.2.2012 Kúpil som semienka rôznych druhov ekukalyptov... kedy je najvhodnejšia doba na výsev a najvhodnejší postup? |  |
|  | Začiatočník, 11.2.2012 čiže ani vy, ani nikto iný ti nepoužíva také tie plastové mni-pareniská... mini-skleníčky?... |  | Rajčata San Marzano, papriková, banánová, 11.2.2012 Pekne rozdelené, pán Mirek, ale chcem sa spýtať... to ILDI zmrazené vcelku..používate po rozmrazení ako? Neverím, že si udrží pevnú konzistenciu... Mimochodom, ILDI som minulý rok skúšal, ale akosi neviem... viac sa mi páči starý dobrý PERUN... ae... celý příspěvek > |  | Začiatočník, 10.2.2012 Teda, Mr.Big, sánka dole... perfektný rozbor výhod maďarských skleníkov... |  | Začiatočník, 10.2.2012 Dopadne to s nimi dobre... ale sú neskôr... |  | Začiatočník, 10.2.2012 To vyťahovanie do výšky slabých sadeníc je tiež môj veľký problém. Ale do voľnej pôdy obyčajne pár rajčín risknem ešte pred ľadovými mužmi |  | Lilek venku, 6.2.2012 a už vyséváte? Lilek, rajčata... pro polní pěstění? |  | Lilkoviště, 29.1.2012 Pán Mirek... a baklažány z januárového výsevu budete dávať do fóliovníka alebo von? |  | Lilek venku, 28.1.2012 Pěstitelé lilku vymřeli? |  |
|  | Lilek venku, 25.1.2012 Prosím o radu, chci poprvé zkusit lilek, ale venku. Kterou odrudu (méně náročnou), kdy vysévat(prý brzy), kdy sázet ven (prý pozdě, až po rajčatech). Děkuji. |  | Lilek ve skleníku, 22.1.2012 A kedy semienka lilku vysievate? Pre pestovanie pod holým nebom? |  | Lovecký a Turistický salám, 21.1.2012 Panstvo... toto je zahrada.cz... tj. skôr o grilovanej cukete než o saláme... takže jednak ste si zmýlili web... a jednak slintám až na zem, ked to vidím |  | Predjarné počasie, 21.1.2012 Baklažány idem skúšať prvý raz... kedy vysievať?Budú pestované vonku. |  | Nova čierna Merunka z ruska, 2.1.2012 Neviem, podľa tvaru a štruktúry listov to skôr vyzerá na nejakú slivku-blumu-ringlotu. |  |
 |
|
|
|