Příspěvky uživatele - 211.96

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Předzahrádka z růží, 1.2.2007
Dobrý den, já bych už jehličiny nepřidávala, záleží ale také na velikosti Vámi zamýšleného osazení. Spíše bych přisadila levandule, chrání růže před mšicemi a naví spolu tvoří nádhernou kombinaci. jitka
Lithodora diffusa "Heavenly Blue", 29.1.2007
Dobrý den, je v nabídce Starkl. zdravím jitka
Znáte přesný název pro štěstí?, 5.1.2007 Obsahuje fotku
Popsaná rostlinka by mohla být Soleirolia soleirolii. Nejlépe se jí daří na světlém, chladnějším místě. Každé jaro přesazujte a brutálně ji zkraťte, odmění se záplavou nových lístků. Hnojím hnojivem s guanem, koupila jsem v Baumaxu (asi 50,- Kč)... celý příspěvek >
Levandule, 5.1.2007 Obsahuje fotku
Dobrý den, zatím jsem se u nás v obchodech setkala pouze se třemi druhy a to: Lavandula angustifolia, Lavandula latifolia a Lavandula  stoechas. Poslední jmenovanou uvádějí jako " francouzskou". Nejsnáze dostanete angustifolii -... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika