Příspěvky uživatele - 150.232

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čistíme studnu, 25.1.2012
Ano Sagen je na bázi koloidního stříbra a působí dlouhodobě (cca půl roku). Savo je chlorový přípravek k jednorázové dezinfekci. Obojí by, v případě dodržení dávek, mělo být pro děti neškodné.
Vilín, 19.1.2012
Mě se rozběhl tak 7 let po zasazeníl. Do té doby byly přírůstky do 10 cm ročně. Teď ho mám v plném květu. (ale fakt je, že letos v dobrém zimním slunci). 
Vilín, 9.1.2012
Mě už dokonce kvete /normálně koncem února/, opravdu výborné počasí. Jen s ním do země. Pozor na zklamání, obvykle po zasazení několik let sedí...
Vodárna na 50l spíná už po 4l vody, 3.1.2012
To platí hlavně u nádob bez vaku. Jinak v nádobách 50l je obvykle z výroby vak na cca 30l, který se při poklesu "protitlaku" neúměrně rozpíná, což vede k jeho prasknutí. Při výměně prasklého vaku je tedy vhodné použít vak 50l, který výrobce dává do... celý příspěvek >
Ibišek žloutne a opadávají listy, 21.12.2011
Zcela souhlasím. Letos jsem měl podobný problém na ibiškovém záhonu (skoro celý červenec nepřetržitě pršelo a bylo zataženo). Čím byly rostliny v nižším místě, tím bylo žloutnutí horší (záhon je v mírném svahu). Ty nejvíce zasažené ani nekvetly. A to... celý příspěvek >
Mala rekonstrukce vzhledu studny, 21.12.2011
Ještě malá poznámka. Pro zhlaví studny (horní skruž a poklop) lze sehnat díly z vymývaného betonu. Je to frajeřina trochu dražší, ale nádherná.
Mala rekonstrukce vzhledu studny, 21.12.2011
I "správně ošetřené dřevo" použité na poklop studny vydrží maximálně několik let (pokud by bylo natřené kvalitně vyjetým olejem, tak o trochu déle - to není sranda, už jsem to viděl). Životnost prodlouží každoroční natírání. Shnilé dřevo neplave,... celý příspěvek >
Mala rekonstrukce vzhledu studny, 20.12.2011
Tak by studna opravdu vypadat neměla. Nízká stříška brání většině prací ve studni. Dřevěný poklop má (i při všech možných nátěrech) velice malou životnost a během krátké doby obvykle skončí na dně a vesele kontaminuje vodu. Navíc nemá přesahy přes... celý příspěvek >
Přírodní jezírka, 31.10.2011
Tak tomu opravdu není. To, co si pod tím představujete, je přirozené vodní prostředí, které se nedá vytvořit na libovolném místě. To může vzniknout jen v přirozeném podmínkách. Přírodní jezírka v okrasných zahradách jsou tvořena uměle v místech,... celý příspěvek >
Jak daleko sázet živý plot z habru od drátěného plotu?, 31.10.2011
Po dvaceti letech udržování habrového plotu bych ho už nesázel, ale budiž. Mezeru mezi výsadbou a plotem jsem udělal asi 50 cm a ukázalo se to žalostně málo. K plotu z druhé strany nemám přístup, takže soused zařezával výhony, až když mu začaly vadit... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika