Příspěvky uživatele - 176.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kompostování jedovatých rostlin, 31.5.2012
Kompost kde byly kompostovány jedovaté rostliny není jedovatý pro ostatní rostliny. jedy obsažené v rostlinách jsou toxické pro člověka nebo zvířata ale rostlina není schopna z kompostu se otrávit, pokud by tam ten jed z náprstníků byl. Některé... celý příspěvek >
Malé jahody, 26.5.2012
Myslím že mají málo vody je celkově sucho a zálivkou se to dá dohnat jen částečně.
Co to je za rostlinu?, 18.5.2012
brala jsem to jako zahradní kytku tak mě ocun nenapadl i když se pěstuje taky v zahradě tu podeňku jsem teď na jaře přesazovala tak jsem ty semeníky zaměnila za poupata.
pak je to ocůn
Zasazení leknínu, 18.5.2012
Já jsem používala děrovanou bedýnku ale kamarádka měla leknín zasázený v kbelíku od barvy a ten byl bez děr rozdíl mezi rostlinami nebyl poznat. Obě jsme při výsadbě použily jako hnojivo rohovinu. 
Poraďte prosím druh okrasné trávy, 18.5.2012
miscantus strictus má žlutě skvrnitý list výška 175 cm Variegatus má bíle proužkovaný list a výšku 175 cm Zebrinus žlutě příčné proužky a výšku 150 cm. Z těch nižších trav hezky vypadá bika, dochany metlice záleží na vás co si vyberete.
myslim, že podeňka tradescantia
Ořešák uřezání větší větve, 18.5.2012
díky za rady větev se nám podařilo zkrátit zatřeli jsme ji je to 3 dny a zdá se, že moc nekrvácí jen trochu prosakuje. Nerada bych aby se stromu něco stalo protože ho zasadili prarodiče v době když dostavili dům Dík všem Dana
Prosím poraďte mi s názvem květiny, 16.5.2012
myslím, že se jedná o nějaký druh rozrazilu. Toto je nějaká bílá forma, většinou kvete modře.
Vlčí bob, 15.5.2012
myslím, že lupina snese skoro každou půdu je to velmi nenáročná rostlina vysemeˇnuje se sama pokud ji necháte ale může se sprášit s jinou barvou tak že potomstvo je trochu jiné než původní rostlina. Pokud ji seříznete po odkvětu tak vám vykvete ještě... celý příspěvek >
Koniklec, 15.5.2012
můžete je nechat semeníky jsou dekorativní. Až se začnou rozpadat zkuste je vysít docela dobře klíčí můžete si koniklec namnožit.
Čočkofazle - jde přesadit?, 14.5.2012
záleží jak velký záhon to je ale pokud ty kůly dáte v rozestupu asi 1 metr pri výšce asi 1,5 až 2 metry by to ten provázek měl udržet.
Čočkofazle - jde přesadit?, 14.5.2012
Čočkofazole jsme říkali drobným kulatým fazolím hnědo nebo černo-bílé barvy a ty oporu potřebovaly jako pnoucí fazol. Nepřesazovala bych je ale zkusila bych jim zajistit oporu na stávajícím místě.
Jak se jmenuje tato rostlina?, 14.5.2012
Myslím si, že se jmenuje spatyphilum nevím jak se píše česky asi lopatkovec. Kvete bílými květy tvarem se podobají anturii, vody chce skutečně víc a nemá ráda přímé slunce.
Jak vyhubit Pcháč Oset?, 13.5.2012
plením opravdu nic nezmůžete, my meli na zahradě asi 7 let terasu u zdi u kuchyně dřív tam byl trávník a právě v něm rostly ty pcháče. Pak jsme ji museli zrušit a ty pcháče po sedmi letech obrazily z kořenů. Já na ně používám herbicid jako postřik a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika