Příspěvky uživatele - 0.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pasivní plečka Vari, 21.11.2011
Prosím Vás   máte někdo skušenost s pasivní plečkou za Vari nebo všichni používají jenom rotační plečku?
Ovocné stromky do 850m, 2.11.2011
Zdravím sloužil jsem v Nové Peci a v zahradach po zbouranych domech rybíz a angrešt vše kyselé boruvky o měsíc později než u nás znamí ve Volarech tak třešen a hrušky jinak věci hlavně ve skleníku jeřabiny vam tam pujdou
Harbinger, 30.10.2011
Z teto broskvoně jsem nadšenej mam asi 5 stromku asi 5 plodu bylo puklych a v nich škvoři ale jinak super moc dobré každy kouka jake jsou dobre v době kdy jsou v obchodech jen z dovozu Dixired se mi neosvědčil v letošním roce byla uroda paradni a z... celý příspěvek >
Proti krtkům, 16.3.2011
Vždy si pro něj chodili zahrádkáři ke mě do acetilenové stanice
Slíva Ontario a Washington, 28.1.2011
Vy už jste něco u nás takového vidělo k prodeji za stromky?
Zásilková zahradnictví, 20.1.2011
Podívejte se na stránky Palma Senkerik
Jak se bránit okusu srnkami na zahradě, 18.1.2011
Srnky jsou machři na pohraniční rotě ostnate draty byly od sebe asi 10 centimetru a to dokazala srna proskočít zustalo tam jen par chlupu tak se z druhe strany muselo natlouct pletilo a bylo po proskakovaní jeleni v říji dokázali zdemolovat kus useku... celý příspěvek >
Topení do boudy, 9.1.2011
Na pohraničních rotách měli psi boudy s předsínkou než začala zima tateplily se kotce chvojím aby jim tam nefoukalo a do boudy se dalo seno v zimě v noci na stanoišti si lehli klukum přes kolena a v mraze se hřáli pohraničníci i pes vejvětší zážitek... celý příspěvek >
Postřik ořešáku, 5.1.2011
měk jsem jeden rok problém s orešekem udělal jsem si dlouhou trubku na postřikovač a před květem jsem to řádně postříkal kuprikolem bylo to ok
Bezinkové víno, 13.11.2010
Naše babička dělala z bazinek likér, driják.-takoa povidla a v zimě při nachlazení nám to dávala do čaje a nakonec bazinkovy ocet pro ktery si chodili mámy malejch dětí z celého okolí
Vojtěška, 21.6.2010
Může se krmit čerstvá vojtěška nebo ne a kdy.Jedni mi říkají když kvete a druzí še kvést nesmí.Děkuji M. 
Pannonia kincse?, 26.5.2010
tato odruda je tím nejlepším co na me zahradce mam obrovske hrozny jak z dovozu nokdo mi nevěrí že to narostlo v čechách plně doporučuji nastup proti ostatním odrudám měla o něco pozdější
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 20.4.2010
Mě se ta Favorita do vyšších poloh moc nezdá Mirek
Slíva Ontario a Washington, 7.4.2010
Dnes mi přišly dvě slívy ontaria z Nepomuku    vypadají dobře už jsou zasazene tak uvidíme jak se bude dařit Mirek
Štíhlé vřeteno, 8.3.2010
Dobrý den. Musím vám zdělit že v jednom zahradnictví, které jsem našla přez net, ovocné stromky prodávaji jako štíhlá vřetena a zákrsky proto mě to zmátlo.Oba dva druhy na stejných podnožích.Také jsem se setkala s tvrzením že se špičáky ze... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika