|
Pasivní plečka Vari, 21.11.2011 Prosím Vás máte někdo skušenost s pasivní plečkou za Vari nebo všichni používají jenom rotační plečku? |
 |
Ovocné stromky do 850m, 2.11.2011 Zdravím sloužil jsem v Nové Peci a v zahradach po zbouranych domech rybíz a angrešt vše kyselé boruvky o měsíc později než u nás znamí ve Volarech tak třešen a hrušky jinak věci hlavně ve skleníku jeřabiny vam tam pujdou |
 |
|
 |
Harbinger, 30.10.2011 Z teto broskvoně jsem nadšenej mam asi 5 stromku asi 5 plodu bylo puklych a v nich škvoři ale jinak super moc dobré každy kouka jake jsou dobre v době kdy jsou v obchodech jen z dovozu Dixired se mi neosvědčil v letošním roce byla uroda paradni a z... celý příspěvek > |
 |
Proti krtkům, 16.3.2011 Vždy si pro něj chodili zahrádkáři ke mě do acetilenové stanice |
 |
Slíva Ontario a Washington, 28.1.2011 Vy už jste něco u nás takového vidělo k prodeji za stromky? |
 |
Zásilková zahradnictví, 20.1.2011 Podívejte se na stránky Palma Senkerik |
 |
Jak se bránit okusu srnkami na zahradě, 18.1.2011 Srnky jsou machři na pohraniční rotě ostnate draty byly od sebe asi 10 centimetru a to dokazala srna proskočít zustalo tam jen par chlupu tak se z druhe strany muselo natlouct pletilo a bylo po proskakovaní jeleni v říji dokázali zdemolovat kus useku... celý příspěvek > |
 |
Topení do boudy, 9.1.2011 Na pohraničních rotách měli psi boudy s předsínkou než začala zima tateplily se kotce chvojím aby jim tam nefoukalo a do boudy se dalo seno v zimě v noci na stanoišti si lehli klukum přes kolena a v mraze se hřáli pohraničníci i pes vejvětší zážitek... celý příspěvek > |
 |
Postřik ořešáku, 5.1.2011 měk jsem jeden rok problém s orešekem udělal jsem si dlouhou trubku na postřikovač a před květem jsem to řádně postříkal kuprikolem bylo to ok |
 |
Bezinkové víno, 13.11.2010 Naše babička dělala z bazinek likér, driják.-takoa povidla a v zimě při nachlazení nám to dávala do čaje a nakonec bazinkovy ocet pro ktery si chodili mámy malejch dětí z celého okolí |
 |
|
 |
Vojtěška, 21.6.2010 Může se krmit čerstvá vojtěška nebo ne a kdy.Jedni mi říkají když kvete a druzí še kvést nesmí.Děkuji M. |
 |
Pannonia kincse?, 26.5.2010 tato odruda je tím nejlepším co na me zahradce mam obrovske hrozny jak z dovozu nokdo mi nevěrí že to narostlo v čechách plně doporučuji nastup proti ostatním odrudám měla o něco pozdější |
 |
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 20.4.2010 Mě se ta Favorita do vyšších poloh moc nezdá Mirek |
 |
Slíva Ontario a Washington, 7.4.2010 Dnes mi přišly dvě slívy ontaria z Nepomuku vypadají dobře už jsou zasazene tak uvidíme jak se bude dařit Mirek |
 |
Štíhlé vřeteno, 8.3.2010 Dobrý den.
Musím vám zdělit že v jednom zahradnictví, které jsem našla přez net, ovocné stromky prodávaji jako štíhlá vřetena a zákrsky proto mě to zmátlo.Oba dva druhy na stejných podnožích.Také jsem se setkala s tvrzením že se špičáky ze... celý příspěvek > |
 |