|
Uzení domácích klobás, 15.12.2013 pořídil jsem si německou anticoro dvojrychlostní na 3litry válec na stojato šlo to perfektně platil jsem ji 4300,- je to o penězích mají až 15 litru ale co já budu dělat várky klobás tak z 12 kil tak to pětkrat naplním skutečně jsem bil spokojenej... celý příspěvek > |
 |
Uzení domácích klobás, 14.12.2013 ano máte pravdu v těch 5 letech už jsem musel asistovat u všeho při zabíjačce a když 15 jsem šel do učení na instalatéra děda byl naštvanej že jsem nešel na řezníka bili to dva řezníci kamarádi Kédl a Zuna od Slaného a ve všem si pomáhali když děda... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Uzení domácích klobás, 13.12.2013 zdravím tak jsem to zase obnovil prvně jsem pomahal dědovi před 50 lety to mi bylo pět let a věřte mi že se to nezapomína dělal jsem sice jen z 12 kil třetinu jsem dneska rozdal mezi známímy jak jsem to vyndal z udírny když mi viděli v řeznickém... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor, 12.12.2013 zdravím měl jsem podobný problém na zahradu mi stačila varina ale když mi vratily 4 hektary tak jsem to vyřešil tak že kamarad má 3 v pronájmu da mi za to obilí na 3/4ha mám zasetou vojtěžku na krmení aby se to nemuselo pořád orat a ten kousek co... celý příspěvek > |
 |
Uši u vlčáka, 11.12.2013 zdravím nejsem peskař ty trubeží kosti se mi taky nezdaly nachtěl jsem zasahovat ale vídám souseda co cvičí psy jak mají provázek mezi ušima a přelepené lepenkou aby jim stály |
 |
Žlutočervená třešeň, 4.11.2013 Napoleon. chrupka a Van jsou dobre ale problém je že jsou červencové a néletem vrtule třešnové to bylo červivé vysazeli jsme burlat mlade stromky zase musíme chranit proti špačkum tak si nevyberete |
 |
Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 29.10.2013 kupte si české ekologické samochodné automatické sekačky za 2000,- |
 |
Spojenie 3 tramov, 29.10.2013 kdyby jste to přivařili tak se s tím nemusíte zeslabovat takovou dubovou elektrodou by to drželo určitě |
 |
Kola na Vari, Agzat, 15.10.2013 za totáče jsme može do řezaček kladívka do šrotáku a podobné věci vyráběli z e zbitku koduru z kterého se vyráběli výložníky na autojeřáby je to funkční i po 30 letech a sekáče na maso z listových per vagonu |
 |
Ktere dřevo vhodne na uzení a grilování?, 12.10.2013 zdravím všichni naši předkové udili švestkou |
 |
|
 |
Nashi, Hosui, Kumoi, 18.9.2013 jsou vyborné zasadil jsem jí ke stěně není napadana jako naše hrušně na zahradě u domu začína byt těsno tak dvě hrušně přesunu na mez k našemu poli tam je místa dost ještě tam přibidou jabloně vysokokmeny |
 |
Kde koupit slepice - Brno-venkov, 17.9.2013 zdravím není dobre vzit par slepic a za par dní další akorat se budou rvát |
 |
Uzení domácích klobás, 15.9.2013 zdravím před 50 lety jsem začal pomáhat dědivi s výrobou klobás a salámu držel doma ovečku a prase klobásy perfektní a salámy visely na pudě od prosince a když jsme mu přišli na Jozefa gratulovat salam byl jak uherák minulý týden jsem si pořídil... celý příspěvek > |
 |
Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 20.8.2013 polyethylen trubky je pruměr 25mm povrch a pozink roura 3/4" 28mm to je trochu rozdíl proto se musí na připojení použít zakusovací spojka se závitem nebo navařit závit před 40 lety na trubky vyrábělé v palcové řadě se závit řezal
|
 |
Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 19.8.2013 nepochopil jsem zadání jak někdo muže nazývat hadici na sání a pak psát o trubce PE ale ten několik desetiletí se vevyrábí v palcové řadě ale v rozměrech 25mm,- 32mm 40mm ... celý příspěvek > |
 |