Příspěvky uživatele - 0.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uzení domácích klobás, 15.12.2013
pořídil jsem si německou anticoro dvojrychlostní na 3litry válec na stojato šlo to perfektně platil jsem ji 4300,- je to o penězích mají až 15 litru ale co já budu dělat várky klobás tak z 12 kil tak to pětkrat naplním skutečně jsem bil spokojenej... celý příspěvek >
Uzení domácích klobás, 14.12.2013
ano máte pravdu v těch 5 letech už jsem musel asistovat u všeho při zabíjačce a když 15 jsem šel do učení na instalatéra děda byl naštvanej že jsem nešel na řezníka bili to dva řezníci kamarádi Kédl a Zuna od Slaného a ve všem si pomáhali když děda... celý příspěvek >
Uzení domácích klobás, 13.12.2013
zdravím tak jsem to zase obnovil prvně jsem pomahal dědovi před 50 lety to mi bylo pět let a věřte mi že se to nezapomína dělal jsem sice jen z 12 kil třetinu jsem dneska rozdal mezi známímy jak jsem to vyndal z udírny když mi viděli v řeznickém... celý příspěvek >
Malotraktor, 12.12.2013
zdravím měl jsem podobný problém na zahradu mi stačila varina ale když mi vratily 4 hektary tak jsem to vyřešil tak že kamarad má 3 v pronájmu da mi za to obilí na 3/4ha mám zasetou vojtěžku na krmení aby se to nemuselo pořád orat a ten kousek co... celý příspěvek >
Uši u vlčáka, 11.12.2013
zdravím nejsem peskař ty trubeží kosti se mi taky nezdaly nachtěl jsem zasahovat ale vídám souseda co cvičí psy jak mají provázek mezi ušima a přelepené lepenkou aby jim stály
Žlutočervená třešeň, 4.11.2013
Napoleon. chrupka a Van jsou dobre ale problém je že jsou červencové a néletem vrtule třešnové to bylo červivé vysazeli jsme burlat mlade stromky zase musíme chranit proti špačkum tak si nevyberete
Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 29.10.2013
kupte si české ekologické samochodné automatické sekačky za 2000,-
Spojenie 3 tramov, 29.10.2013
kdyby jste to přivařili tak se s tím nemusíte zeslabovat takovou dubovou elektrodou by to drželo určitě
Kola na Vari, Agzat, 15.10.2013
za totáče jsme može do řezaček kladívka do šrotáku a podobné věci vyráběli z e zbitku koduru z kterého se vyráběli výložníky na autojeřáby je to funkční i po 30 letech a sekáče na maso z listových per vagonu
Ktere dřevo vhodne na uzení a grilování?, 12.10.2013
zdravím všichni naši předkové udili švestkou
Nashi, Hosui, Kumoi, 18.9.2013
jsou vyborné zasadil jsem jí ke stěně není napadana jako naše hrušně na zahradě u domu začína byt těsno tak dvě hrušně přesunu na mez k našemu poli tam je místa dost ještě tam přibidou jabloně vysokokmeny
Kde koupit slepice - Brno-venkov, 17.9.2013
zdravím není dobre vzit par slepic a za par dní další akorat se budou rvát
Uzení domácích klobás, 15.9.2013
zdravím před 50 lety jsem začal pomáhat dědivi s výrobou klobás a salámu držel doma ovečku a prase klobásy perfektní a salámy visely na pudě od prosince a když jsme mu přišli na Jozefa gratulovat salam byl jak uherák minulý týden jsem si pořídil... celý příspěvek >
Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 20.8.2013
polyethylen trubky je pruměr 25mm povrch a pozink roura 3/4" 28mm to je trochu rozdíl proto se musí na připojení použít zakusovací spojka se závitem nebo navařit závit před 40 lety na trubky vyrábělé v palcové řadě se závit řezal
Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 19.8.2013
nepochopil jsem zadání jak někdo muže nazývat hadici na sání a pak psát o trubce PE ale ten několik desetiletí se vevyrábí v palcové řadě ale v rozměrech 25mm,-    32mm      40mm     ... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika