Příspěvky uživatele - 0.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chov krůt, 19.3.2014
měl jsem jednou z velkochovu brojlerové děkuji ale už nechci ze šesti dvě zašli nyní máme bronzové tři kruty a jednoho krocana to je jiná už vidíte jak se chovají jak se cpou senem a trochu obilím budeme líhnout a odchovávat vlastní
Van a Regina, 12.3.2014
 van je chutná tmavá třešen ale pro červivost jsme jí pokáceli máme u domu ranné 2 burlaty mlade stromky zase je musíme přikrejvat záclonama proti špačkum včera jsem na políčku vysadil 3 burlaty a 1 karešovku vloni vnučka vylezla na třešni a... celý příspěvek >
Co na zahrádku?, 11.3.2014
a kolik hektaru máte polí že bi jste si zasíli vojtěžku nebo travopol já když jedu z prace zastavím se na záhumence nasekám plný vál hodím do mikrobusu a jedu domu
Elektrická sekačka, 8.2.2014
ale v klobásach je perfektní té vaší se nenajíte
Elektrická sekačka, 8.2.2014
my na to máme ovečku taky jí budeme muset připravit na sezonu ostříhat začistit kopítka a připustit to si vnoučata užijou s jehnátkama
Proč slepice vůbec nezačaly snášet?, 6.2.2014
dobry večer nechám vám tu kontakt jsme s nmi spokojeni cenou i kvalitou drubežárna Hořešovice
Hodnocení vari, 4.2.2014
zdravím skutečně vypada pěkně zaleží jaká bude cena a hlavně na co jí budete používat před čtyřmi roky jsem jí pořídil na zahradku na záhonky je to supr ale když jsem dostal zpět pole tak na záhumenku jsem pořídil tz4k14 je to o něčem jiném... celý příspěvek >
Krájená sadba brambor, 4.2.2014
a se sazečem jste neměl problém
Stihl kontra Husqvarna, 4.2.2014
ty vaše věčné dohady jsou ostuda a asi nemá cenu sem psát je rozdíl když se živím instalateřinou koupím si bitelnou HU vytahnu jí parkrat za rok tak je mi jedno jestli váží o kilo mín nebo víc to spíš zajímá chlapi v lese když to tahaj celý den v... celý příspěvek >
Náhrada šrotu pšeničnou moukou pro slepice, 31.1.2014
nejvýhodnější je koupit si obilí v době sklizně od zemědělce ale nemyslete si ceny se stejně pohybují krmná např 3,50 potravinářská 5,-- 6,50 např za kilo jakmile to odveze do výkupu už je to dražší a šrot si uděláte sami
Náhrada šrotu pšeničnou moukou pro slepice, 31.1.2014
pšenici máme na poli a štot si uděláme
Řepa v lednu, 30.1.2014
kolik hektaru jí letos zasejete a jakou sečku používáte sejete burgán nebo cukrovku
Řepa v lednu, 28.1.2014
jak řepu uskladnujete ve sklepě nebo krechtujete
Čerpadlo, 27.1.2014
bez energoje pracuje jen vodní trkač ale musíte mít alespon nějaký výškový rozdíl aby trkač chodil
Prodat či neprodat, 25.1.2014
muj kamarad se rozvedl a vratilse do domku po otci domek začal opravovata protoře neměl peníze prodal stodolu a čast zahrady zarazila ho doba kryze a ted ho to mrzí co udělal jeho tata mu říkaval neprodávej to at máš kam dát brambory
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika