|
Chov krůt, 19.3.2014 měl jsem jednou z velkochovu brojlerové děkuji ale už nechci ze šesti dvě zašli nyní máme bronzové tři kruty a jednoho krocana to je jiná už vidíte jak se chovají jak se cpou senem a trochu obilím budeme líhnout a odchovávat vlastní |
 |
Van a Regina, 12.3.2014 van je chutná tmavá třešen ale pro červivost jsme jí pokáceli máme u domu ranné 2 burlaty mlade stromky zase je musíme přikrejvat záclonama proti špačkum včera jsem na políčku vysadil 3 burlaty a 1 karešovku vloni vnučka vylezla na třešni a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co na zahrádku?, 11.3.2014 a kolik hektaru máte polí že bi jste si zasíli vojtěžku nebo travopol já když jedu z prace zastavím se na záhumence nasekám plný vál hodím do mikrobusu a jedu domu |
 |
Elektrická sekačka, 8.2.2014 ale v klobásach je perfektní té vaší se nenajíte |
 |
Elektrická sekačka, 8.2.2014 my na to máme ovečku taky jí budeme muset připravit na sezonu ostříhat začistit kopítka a připustit to si vnoučata užijou s jehnátkama |
 |
Proč slepice vůbec nezačaly snášet?, 6.2.2014 dobry večer nechám vám tu kontakt jsme s nmi spokojeni cenou i kvalitou drubežárna Hořešovice |
 |
Hodnocení vari, 4.2.2014 zdravím skutečně vypada pěkně zaleží jaká bude cena a hlavně na co jí budete používat před čtyřmi roky jsem jí pořídil na zahradku na záhonky je to supr ale když jsem dostal zpět pole tak na záhumenku jsem pořídil tz4k14 je to o něčem jiném... celý příspěvek > |
 |
Krájená sadba brambor, 4.2.2014 a se sazečem jste neměl problém |
 |
Stihl kontra Husqvarna, 4.2.2014 ty vaše věčné dohady jsou ostuda a asi nemá cenu sem psát je rozdíl když se živím instalateřinou koupím si bitelnou HU vytahnu jí parkrat za rok tak je mi jedno jestli váží o kilo mín nebo víc to spíš zajímá chlapi v lese když to tahaj celý den v... celý příspěvek > |
 |
Náhrada šrotu pšeničnou moukou pro slepice, 31.1.2014 nejvýhodnější je koupit si obilí v době sklizně od zemědělce ale nemyslete si ceny se stejně pohybují krmná např 3,50 potravinářská 5,-- 6,50 např za kilo jakmile to odveze do výkupu už je to dražší a šrot si uděláte sami |
 |
|
 |
Náhrada šrotu pšeničnou moukou pro slepice, 31.1.2014 pšenici máme na poli a štot si uděláme |
 |
Řepa v lednu, 30.1.2014 kolik hektaru jí letos zasejete a jakou sečku používáte sejete burgán nebo cukrovku |
 |
Řepa v lednu, 28.1.2014 jak řepu uskladnujete ve sklepě nebo krechtujete |
 |
Čerpadlo, 27.1.2014 bez energoje pracuje jen vodní trkač ale musíte mít alespon nějaký výškový rozdíl aby trkač chodil |
 |
Prodat či neprodat, 25.1.2014 muj kamarad se rozvedl a vratilse do domku po otci domek začal opravovata protoře neměl peníze prodal stodolu a čast zahrady zarazila ho doba kryze a ted ho to mrzí co udělal jeho tata mu říkaval neprodávej to at máš kam dát brambory |
 |