|
TopTaste?, 8.8.2015  Toptaste nesklame ani jeden rok, stale pekne rodi krasne vyfarbena.
|
 |
Royal Glory a spol, 8.8.2015  Tento rok je vynimočny tym, že nieje tolko chrobakov na broskynach ako po minule roky foto minuly rok. |
 |
|
 |
Malvazinka, 8.8.2015  Malvazinka na podpniku wawit. |
 |
Strepet, 26.7.2015  Strepet prave dozrela je aromaticka velmi štavnata sladka mam ju na podpniku Wandeswil, som zedavy ako sa jej bude darit na tomto podpniku doposial snim nemam žiadne skusenosti. |
 |
Golden Japan, 25.7.2015  Golden Japan som dostal zaštepenu na mirobalane v kvetinači, zasadil som ju mynuli rok zo zvedavosti ma nadherne plody ešte nieje zrela ale nedalo mi to a okoštoval som jeden plod sladkokyselkavy velmi štavnaty, ma niekto skusenosti s touto odrodov. |
 |
Rumjanaja Zorka, 25.7.2015  Rumjanaja Zorka prave sa vyfarbuje ma iba jeden plod uvidim aka bude chutovo. |
 |
Topfive, 25.7.2015 Topfive je stale ešte tvrda ale nadherna čakam na jej vybornu chut. |
 |
Bergarouge, 23.7.2015  Nesklamala ani tento rok sladka, štavnata pekne zarodena. |
 |
Harlayne, 20.7.2015  Harlayne dozrela bol som velmi zvedavy na tuto marhulku, prvy krat zarodila plody menšie štavnata sladka mierne kyselinky sladbšia marhulova aroma je vyborna, čo ma trošku mrzi že je zaštepena na podpniku Monklar, skoro všetky marhulky čo som mal na... celý příspěvek > |
 |
Meruňka Maďarská - jaké máte zkušenosti, 19.7.2015  Madarska krasna uroda plody velke chutovo vyborna nesklame ani jeden rok.
|
 |
|
 |
Black Gigant, 19.7.2015 Je nadherna škoda že ju niči monilia. |
 |
Velkopavlovicka, 18.7.2015  Teple počasie praje pri dozrievany marhulkam, Velkopavlovicka už skoro obrata plody skoro všetky 100g chutne štavnate neviskytuje sa vobec monilia na marhulkach čo je super.
|
 |
Topfive, 17.7.2015  Topfive je krasne vyfarbena za 5 dni by mala dozriet. |
 |
Topimmun, 17.7.2015  Topimmun dozrieva postupne plody 45g štavnata sladkasta mierne kyselinky na skoru odrodu celom dobre chutove vlasnosti. |
 |
Topimmun, 5.7.2015  Vruble slivky Topimmun som dostal minuly rok, zaštepil som do duranzie zo zvedavosti čo to bude za slivku.Nikne o nej nieje zmienka až na nemeckych strankach som našiel o nej zmienku.Vyšlachtili ju v Geisenheime je to skora slivka začina dozrievat... celý příspěvek > |
 |