Příspěvky uživatele - 65.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůdy Lada a No8, 7.3.2014 Obsahuje fotku
NO-8 je velkoploda interšpecificka ružova odroda s velkymi strapcami, mesita stredne skora.
Čiernavka škodca sliviek z azie, 22.2.2014
Prišiel mi novy časopis a tam pišu čiernavka slivkova sa vyskytuje v oblasti okolo Kaukazu a na severe Ukrainy.Tento škodca sa knam dostal pri dovoze surovin na vyrobu slivovice.Unas zaznamenali vyskyt čiernavky v okoli Ostratic v oblasti Bielych... celý příspěvek >
Čiernavka škodca sliviek z azie, 21.2.2014 Obsahuje fotku
Dalšie foto suzukii.
Množení vinné révy, 12.2.2014 Obsahuje fotku
Mysliš tuto Bredik.
Čiernavka škodca sliviek z azie, 10.2.2014 Obsahuje fotku
Dalši novy škodca je tiež z Azie Drosophila suzukii vinna muška.Je roširena po celej zapadnej europe, napada skoro všetko jahody, maliny,borievky, kiwi,marhule, broskyne,jablka, hrušky,čerešne a stolove hrozno ešte do nezrelých plodov nakladie... celý příspěvek >
Čiernavka škodca sliviek z azie, 9.2.2014 Obsahuje fotku
V televizi prave vysilali noveho škodcu na slivkach, pochadza z azie vyžiera semeno sliviek vola sa Čiernavka vyskytuje sa už v čes.rep. aj na slovensku.Nieje na nu zatial žiadny postrek.Foto tablet inak sa to stiahnut nedalo.
Novy tester na šarku, 6.2.2014 Obsahuje fotku
Novy tester na virus šarky sliviek PPV sa použiva od roku 1981 test poskytuje info o vyruse šarky do 20 minut.
Rubinstar, 7.1.2014 Obsahuje fotku
Ma niekto tuto odrodu ked ano napište o nej vaše skusenosti.
Heliodor, 7.1.2014 Obsahuje fotku
Dnes som navštivil kamarara zahradkara dal mi okoštovat Heliodor ale bol vyborny.
Shalimar, 6.1.2014
Dnes 6.1.2014 som koštoval Salimar a možem potvrdit je vyborny ma ale male plody bola to prva uroda.
Novovyšlachteni križenec Duranzie a Bystrickej, 4.1.2014
Dnes som navštivil šlachtitela podaroval mi slivku Jajo vravel v nemecku ju nainfikovali šarkou testovali asi 6 rokov žiadne priznaky, nakolko nemá moc velké plody nekupili ju od neho.
Byľomor a Krasoň ostružinový, 2.1.2014 Obsahuje fotku
Hladal som na všetkych strankach všade pišu to iste škodca sa najviac viskytuje bliskosti lesa odstranovat poškodene vyhonky ale to už si robil.
Vystava ovocia Žilina, 2.1.2014 Obsahuje fotku
Vystava v Trenčine.
Jabloň Goldstar a Aneta, 2.1.2014
Ty srandista ale musihoto tiež velmi bavit ako nas ostatnich zahradkarov pokusil sa o niečo nezvičajne a podarilo sa.
Vystava ovocia Žilina, 2.1.2014
Asi ano ako to vidiš tak som to stiahol stej stranky čau.
Další diskuze:  262728  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika