|
Odrůdy Lada a No8, 7.3.2014  NO-8 je velkoploda interšpecificka ružova odroda s velkymi strapcami, mesita stredne skora. |
 |
Čiernavka škodca sliviek z azie, 22.2.2014 Prišiel mi novy časopis a tam pišu čiernavka slivkova sa vyskytuje v oblasti okolo Kaukazu a na severe Ukrainy.Tento škodca sa knam dostal pri dovoze surovin na vyrobu slivovice.Unas zaznamenali vyskyt čiernavky v okoli Ostratic v oblasti Bielych... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Čiernavka škodca sliviek z azie, 21.2.2014  Dalšie foto suzukii.
|
 |
Množení vinné révy, 12.2.2014  Mysliš tuto Bredik.
|
 |
Čiernavka škodca sliviek z azie, 10.2.2014  Dalši novy škodca je tiež z Azie Drosophila suzukii vinna muška.Je roširena po celej zapadnej europe, napada skoro všetko jahody, maliny,borievky, kiwi,marhule, broskyne,jablka, hrušky,čerešne a stolove hrozno ešte do nezrelých plodov nakladie... celý příspěvek > |
 |
Čiernavka škodca sliviek z azie, 9.2.2014  V televizi prave vysilali noveho škodcu na slivkach, pochadza z azie vyžiera semeno sliviek vola sa Čiernavka vyskytuje sa už v čes.rep. aj na slovensku.Nieje na nu zatial žiadny postrek.Foto tablet inak sa to stiahnut nedalo.
|
 |
Novy tester na šarku, 6.2.2014  Novy tester na virus šarky sliviek PPV sa použiva od roku 1981 test poskytuje info o vyruse šarky do 20 minut. |
 |
Rubinstar, 7.1.2014  Ma niekto tuto odrodu ked ano napište o nej vaše skusenosti. |
 |
Heliodor, 7.1.2014  Dnes som navštivil kamarara zahradkara dal mi okoštovat Heliodor ale bol vyborny. |
 |
Shalimar, 6.1.2014 Dnes 6.1.2014 som koštoval Salimar a možem potvrdit je vyborny ma ale male plody bola to prva uroda. |
 |
|
 |
Novovyšlachteni križenec Duranzie a Bystrickej, 4.1.2014 Dnes som navštivil šlachtitela podaroval mi slivku Jajo vravel v nemecku ju nainfikovali šarkou testovali asi 6 rokov žiadne priznaky, nakolko nemá moc velké plody nekupili ju od neho. |
 |
Byľomor a Krasoň ostružinový, 2.1.2014  Hladal som na všetkych strankach všade pišu to iste škodca sa najviac viskytuje bliskosti lesa odstranovat poškodene vyhonky ale to už si robil. |
 |
Vystava ovocia Žilina, 2.1.2014  Vystava v Trenčine.
|
 |
Jabloň Goldstar a Aneta, 2.1.2014 Ty srandista ale musihoto tiež velmi bavit ako nas ostatnich zahradkarov pokusil sa o niečo nezvičajne a podarilo sa. |
 |
Vystava ovocia Žilina, 2.1.2014 Asi ano ako to vidiš tak som to stiahol stej stranky čau. |
 |