|
Natírání kmenu vápnem, 31.1.2015 Nadherne foto pan Mimmo. |
 |
Pomologie hrušní, 31.1.2015 Važeny pan zahradkar ta pomologia je nadherna velmi ma zaujala, keby ste mali aj 3-4 pomologiu peckoviny tu by som si rad tiež prečital. |
 |
|
 |
Čerešne, 30.1.2015 Nam sa tiež stýska ale od rozkvitnuteho sadu je ešte daleko, napadlo skoro 40cm snehu kalamita na celom slovensku.A to nevieme čo nam ukaže februar-unor. |
 |
Čerešne, 30.1.2015 Aspon vidiš aki ti naši predkovia boli borci nemuseli byt ani vysadkari cha, cha čau. |
 |
Čerešne, 30.1.2015  Je zaujimave si pripomenut oberanie čerešni ked sme boli velmi mlady a stomy sa oberali velkymi rebrikmi a terajšie slaborastuce podpniky nam dovoluju plody oberat zo zeme.
|
 |
Pricia, 29.1.2015  Pre neskore kvitnutie unika jarnym mrazom, je samoopeliva vybornej chuti aromaticka.
|
 |
Bergeval Wawit - palmeta rez - haagska?, 28.1.2015 Bergeval je momentalne najlepšia odroda sučasneho dostupneho sortimentu.Križenie Orangered x Bergeron po tychto rodičoch ziskala vynikajucu sladku chut, neskoro kvitne unika jarnym mrazom je samoopeliva.Vdaka pevnosti plodov je odroda malo citliva na... celý příspěvek > |
 |
Crimson Snow, 28.1.2015  Spoločnost Kiku predstavila v Berline novu odrodu jablko Crimson Snow, je chrumkave štavnate vyvažena chut cukrov a kyselin.Tato odroda vykazuje velmi dlhu dobu pri skladovani.
|
 |
Meruňka Rakovského, 27.1.2015 Kamoš zahradkar priniesol vruble marhulky vravel že je to Rakovskeho zaštepil som ju na jar je asi 1m vysoka uvidim ako sa jej bude darit.Rubistu musim zohnat je to nadhera, už som poslal meil predajcom čo vozia tovar zo zahraničia dufam že sa ozvu... celý příspěvek > |
 |
Vesna, 27.1.2015 Novu Vesnu už nebudem vysadzat je to rysk ale skusim zohnat taku marhulku ktora sa chutovo približi Vesne možna bude lepšia to neviem, ale nove odrody určite zhanat budem.Som zahradkar ktory rad testuje nove odrody aj ked to vždy nevide, ale to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Reklama na zemiaky, 27.1.2015  Japonsky zahradkar našiel medzi redkovkami jednu nezvyčajnu redkovku, vypada ako ludska noha. |
 |
Vesna, 27.1.2015  Tak ako pišeš velmi sladka a štavnata odlišna od inych marhul, ale aj ked dostala šarku bola chutovo dobra ale menej sladka a plody už mali po sebe znaky šarky čo nevizeralo pekne.Chutovo to bola jednička v zahrade zasadena rok 2001 pod.marh.semenač... celý příspěvek > |
 |
Vesna, 26.1.2015 S tymi podpnikmi to Peter nieje take jednoduche čo mne nevyhovuje druhemu zahradkarovi sa na tom podpniku može darit, ked ma lepšiu pôdu.Ideš kupovat nejaku odrodu marhulky napr.Tsunami a nemali ju na podpniku st.julien ale wawit zobral som ju ale... celý příspěvek > |
 |
Vesna, 26.1.2015 Marhulky na podpnikoch Rubira, Montclar mi do 5 rokov odišli su to nevyhovujuce podpniky do našich podmienok.Kioto som vykopal pred 2 rokmi žiaden zazrak ked dozrieval začala sa monilia širit na plodoch od stonky to som od tejto odrody nečakal,... celý příspěvek > |
 |
Evelina, 20.1.2015  Ked som koštoval Evelinu na vystave a doma plody boli vyborne kupovane v Kauflande nemali požadovanu kvalitu.
|
 |