Příspěvky uživatele - 249.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Příliš vysoký kmínek - přesadit hlouběji?, 25.12.2013
Určitě švestku vysad.Utopit do hloubky ji nemužeš to by odumřela.Budeš ji mít holt na vyším kmínku.Jestli má dobré plody je dobré tento klon švestky uchovat pro příští generace.
Série Top, 18.8.2013
Já to udělal s Čač. lepoticí z aleje a výsledek nic moc.Prostě nedozrálo to.
Švestka Valor - Prunus domestica, 5.9.2012
Letos Valor zarodil po prvé slušně.plody jsem očesal raději o něco dřív než aby přezrály a stratily chut.V lednici pěkně došly s chutí jsem spokojen je tam i takova svěží kyselinka.Inspiroval mě k tomu popis jednoho přispěvovatele v sekci broskvoně... celý příspěvek >
Prořezat švestku teď?, 3.3.2012
Myslím si, že tato třešen by tak silně rostla i z jedním terminálem.Takové stromy vídávám bývají to velmi rané odrudy.silného vzrustu.Prosil bych zadavatele diskuze at tuto moji domněnku o ranosti dane odrudy potvrdí nebo vyvrátí.
Kolik cukru má být v kvasu při pálení, 19.2.2012
Letos poprve kamarad zkoušel kvas z hrušek. Přišel si pro cukroměr a měřil v intervalu asi co deset dní.Pak se ochladilo a kvas přestal kvasit.Kvas se mu zastavil na 7 stupních cukernatosti.Když se ptal v palenici tak mu řekli at to ani... celý příspěvek >
Co to je? broskev nebo nektarinka?, 12.9.2010
Viděla jsem broskev také s červenými listy a jmenovala se "Hungaria Red". Asi jich bude vícero.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika