Příspěvky uživatele - 146.203

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 7.12.2014
Pane Vysloužile, s těmi dětskými pochutinami máte pravdu. Se znojemskými okurkami nikoliv. Neobdivovaly je pouze domácí, ale i cizinci. Ochutnal jste současnou produkci Hamé Znojmia? Proč asi dávají v televizi reklamu na Znojmia okurky? Protože jsou... celý příspěvek >
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 6.12.2014
Pokud by bylo v okurkách někde více či méně nálevu to by mne nevadilo. Vadí mi, že jsem nedokázal napodobit tu chuť. Nynější Znojmia okurky od Hamé ani zdaleka nepřipomínají okurky před 89. rokem. Mají tam mnoho octa a pepře. Chutnal jsem okurky od... celý příspěvek >
Máte někdo zkušenost s nátěrem stromků proti okusu zajíců?, 20.11.2014
Podle starých receptů, používám na nátěr ovocných stromků, proti okusu vápenné mléko s karbolineum. Bílení kmínků také zbržďuje probouzení mízy na jaře a praskání kůry.Stará karbulka se již nevyrábí a účinnost nové jsem nezkoušel.
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 14.11.2014 Obsahuje fotku
Není to Čačanská lepotice.
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 9.11.2014 Obsahuje fotku
Já bych tam dal Dalmatinku. Pěstujeme ji od nepaměti a s chorobami nemáme problém. Zraje od poloviny srpna, je sladká, jde od pecky, podle nás vynikající chuti. Její cizosprašnost bych vyřešil naroubovýním větvičky s opylovačem.
Hoblinkový ocet, 31.10.2014
Nevíte náhodou kde se dá koupit. Do Úsobí mám daleko.
Otevírání - zavíraní dvířek kurníku, 30.10.2014
Otevírání lze řešit i na baterii. Jen je potřeba vyřešit spínání motoru. Může se použít třeba elektrický budík. Baterie i budík musí vydržet zimní teploty.
Otevírání - zavíraní dvířek kurníku, 21.10.2014
Pokud máte vrátka kurníku na petlici, tak je tu jednoduchý způsob jejich otevírání - Otvevírání slepic.
Jak zlepšit těžkou půdu?, 13.10.2014
Hodně zahrádkářů řeší jenom půdu. Seje mrkev a petržel hustě. Nejednotí rostlinky a nechává si houštinu s tím, že mrkev ještě nechá vyrůst a pak si na ni pochutná. To je velká chyba, která má za následek malé mrkve.Další důležitý faktor je kvalitní... celý příspěvek >
Jak ochránit zelí před běláskem zelným?, 27.9.2014
Letos bylo vidět bělásky, ale zelí jsem napadené neměl. Přisuzoval jsem to molici vlaštovičníkové. Zelí bylo dost napadeno molicí.Nic na ní nepomáhalo. Tak nevím, jestli bělásek nejde kde je molice a nebo nemá rád toto zelí.
Rozmnožení lísky, 11.9.2014
Odrůdu Hallská mám také v oblibě. Je velká, kulatá a dobře se louská. Mám ji naroubovanou na turecké lísce. Má ještě jednu dobrou vlastnost. Není červavá i když 50 metrů od ní jsou lísky červavé. Možná, že to bude tím, že jsem ji dal do sadu.
Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 29.8.2014 Obsahuje fotku
Už zase kvetou. Video je zde.
Jak ochránit zelí před běláskem zelným?, 24.8.2014
Používal jsem Biobit s úspěchem. Prý ho EU zakázala.
Kdy končí přirozená fyziologická letošní žravá pout molic na kadeřávku?, 24.8.2014
Já mám molici na zelí. Nic na ni nepomáhá. V poslední době jako by ustupovala.
Záchrana rajčat, 23.8.2014
Mám rajčata ve fóliáku a když se objeví plíseň tak napadené listy odstraním. Plody se nenakazí. Molice řádí na zelí. Do fóliáku se ji nechce. Kontaktní přípravky nefungují. Pokud bych chtěl systémovými přípravky otrávit celou rostlinu zelí, tak bych... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika