 |
Příspěvky uživatele - 179.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pravda o bramborách II, 19.8.2014 Ještě jsem se nedopídil, kolik solaninu zelený brambor obsahuje a kolik ho může člověk zkonzumovat, aniž by mu to ublížilo.
Jed jménem solanin
Hlavní problém je solanin. Solanin je toxický jed a i když ho zdravé brambory obsahují zdánlivě... celý příspěvek > |  | Kvas z Jugoslávských švestek, 19.8.2014 Švestka je držák, ta se při dodržení základních podmínek nekazí, tam je cukr zbytečný. |  |
|  | Krasava a zvíře, 19.8.2014  Kráska a zvíře,...nebo taky dáma v nesnázích. Jistě by se dalo najít jiná zajimavá přirovnání,a pojmenovat parazitismus chcete-li fauny a flory, které najdeme v sadech, zahradách,přírodě.Když zvěř hodokvasí na rostlině a jejím dozrávajícím ovoci...... celý příspěvek > |  | Pravda o bramborách II, 14.8.2014 na to nejsou potřeba internetové tabulky, na to stačí se nepřežírat.
Nesporně nejste daleko od pravdy,a hlavně je třeba aktívně přistupovat ke své celkové životosprávě.Když máte například na jaře jarní únavu, nebo v jiném ročním období... celý příspěvek > |  | Vitariáni - které rostliny (zelenina) jsou pro ně nebezpečné?, 14.8.2014 Amygdalin je super.Začal jsem ho cíleně louskat a konzumovat nejen ze sladkých, hořkých jader meruněk, ale i švestek.Konzumace ve větším množství je omezena zdravotními riziky.Taky se divím, a nikdo mi to ještě nevysvětlil, proč v konzervárnách pecky... celý příspěvek > |  | Pravda o bramborách II, 14.8.2014 Brambory jsou neodiskutovatelným přínosem v naší stravě, a nepochybně přispěly k omezení, vymýcení hladomoru nejen na starém kontinentu.
Souhlasím, že bohatá strava, ve které jsou nadváženy brambory ve svém důsledku okyseluje méně, než jiné... celý příspěvek > |  | Pravda o bramborách II, 14.8.2014 překyselení organismu je blábol, který seriózní léčitelé odmítají....
Pro lidský organismus je udržení přesného pH krve otázkou života či smrti (doslova!).Ideální hodnota pH krve je 7, 4 a pohybuje se v nepatrném rozmezí od 7,35 do 7,45. To... celý příspěvek > |  | Pravda o bramborách II, 14.8.2014 Brambory organismus překyselují
Když se v Čechách objevily brambory, brzy natolik zdomácněly, že postupně vytlačily 40 druhů běžně doposud používané zeleniny. Jenže tenkrát nikdo nevěděl, že brambory obsahují hodně jemných škrobů, jednoduchých... celý příspěvek > |  | Jak je to s dusíkatým vápnem, 14.8.2014 Maliny mám na ploše 4x3 m,ze všech stran ohraničeny plotem.Byl založen asi před 30 léty,je tedy předpoklad,že půda pod nim je odenky maliníku prorostlá skrznaskrz,a tlačí se ven.Za plotem vyrážejí nové rostliny z podzemních odenků, tak i z... celý příspěvek > |  | Rumjanaja Zorka, 14.8.2014 Chtělo by to řez plodu, dužiny,pecku, ale na Zorku to nevypadá, je to příliš červené,až do hněda.Snad blůma HOLYWOOD, nebo nějaká asijská odrůda švestky, nebo červený myrobalán.
|  |
|  | Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 14.8.2014 Máte pravdu, ale toto nejsou letošní švestky, ale loňské... a mohly byt sklizeny později. |  | Švestka v klinické smrti?, 14.8.2014 Žádnou houbu na postiženém místě nevidím.Spatřil jste tam někdy plodnice?Tomu kmínku už nic nepomůže, pletiva jsou mrtvá,nebo k tomu mají blízko.
|  | Jak je to s dusíkatým vápnem, 13.8.2014 Taky bych ho tam běžně nedával.Jsou známy případy, kdy maliník vykazuje deficit CA, tam síran am.,ani fosforečnan dr.nepomůže. |  | Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 13.8.2014 Stejnoměrné, krásně narostlé plody švestky, nepoškozené šarkou se vždy cení vysoko.Je to Hanita, nebo švestka domácí?
|  | Cider, 13.8.2014 Když budete pasterizovat cider, bude asi pěnit, alkohol prchat bude(né všechen, většina zbude).Proč chcete pasterizovat, když se mošt, nebo cider nekazí? |  |
 |
|
|
|