|
Příspěvky uživatele - 179.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy ostříhat letní jabloň?, 16.9.2014 Mírně Vám to zjednoduším.Když se budete řídit mojimi radami, nic se Vám nemůže stát.
1)Sice jsem taky letos stříhal broskvoně koncem prázdnin, ale Vám radím přesunout broskvičku na jaro, po odkvětu.
2)U jabloňové stěny proveďte jarní... celý příspěvek > |  | Doporučte sekačku dle požadavků, 15.9.2014 Moje sekacka nebyla v servisu ani jednou. Vymenu oleje, cisteni filtru, vymenu svicky i brouseni noze si delam sam.
Ale to já taky hravě zvládám,...olej,filtr, svíčku,dvakrát ročně brousím nůž... to nic není, dokonce i benzín zvládám doplnit,... celý příspěvek > |  |
|  | Doporučte sekačku dle požadavků, 15.9.2014 Za nejdůležitější podmínku považuju blízkost servisního střediska, nebo autorizovaného obchodu, abych pak v případě náhlé, neočekávané poruchy nesháněl ND po světě.Porozhlédněte se po Vašem okolí, který výrobce má na blízku servisní středisko, nebo... celý příspěvek > |  | Kopřivová jícha, 15.9.2014 Jene z pod Javorového, a čím jste ty semenáčky spálil?
Já jsem prováděl zálivku br.semenáčků dešťovou vodou ob den,...někdy tři dni vynechal, pak přihnojil kopřivovou jíchou s kuřincem 1-2 x za týden, pak zase měkká dešťovka.
|  | Kdy ostříhat letní jabloň?, 15.9.2014 Mám takový pocit, že jadroviny nepřihlíží na teorie o probouzení oček, a v závislosti na míze, kondici stromů první raší na výhonu vždy očka, která jsou nejvýše postavená, nebo apikální.Pokud apikální očko plní brzdící funkci, jako je to u... celý příspěvek > |  | Neznama/e odruda/y, 15.9.2014  Ale kdeže Nero!...Nero má sotva poloviční plody, než tyto.Mám Nero, a mám odrůdu stejnou jako je tato, a myslím si, že je to Kondrjanka,nebo podobná.
|  | Pološvestka nízkokmen, 15.9.2014 Úžeh mohou mít obě, Blumeriellu né. |  | Střešní krytina na dřevník, 15.9.2014 Nač kupovat 10-15 m krytiny v roli, a co se zbytkem?Zajeďte do stavebnin, kupte kanadskou šindel na míru.
...nebo použijte krytinu ondulina,gumové pásy ze šachty,nebo z verku.nebo stačí pískovaná IPA zaletovaná,přibitá papírakáma,hřebíkama se... celý příspěvek > |  | Co s asi 20 let starou višní?, 15.9.2014 Na Šumavě možná, u nás s přestávkami leje furt.V zimě půl roku sucho, další půl roku leje. |  | Co s asi 20 let starou višní?, 15.9.2014 Višně, třešně nesnášejí přemokření.Dlouhodobé deštivé počasí letos, tak jako loni kombinaci s nevhodnou půdou mohou být jednou z možných příčin.U višní je konečným důsledkem mrtvice. |  |
|  | Pološvestka nízkokmen, 15.9.2014 Věštění z křišťálové koule mi ve škole moc nešlo!...příznaky že se stromem není něco v pořádku nesdělíte?...mrtvice, sucho,mokro, pilatka,obaleč, houbové choroby, předčasný listopad?Chcete supertabletku na plodnost, nebo jen chcete vědět kdy... celý příspěvek > |  | Kdy ostříhat letní jabloň?, 15.9.2014 Všechno vyřeší kombinace jarního(zimního),a letního řezu.Jedno bez druhého nic neřeší.Mezi stávajícím vrbovým proutím na jaře ponechat v dostatečném rozestupu nezakrácené,vybrané plodonoše, zbytek odstranit.
Letní řez-po zimnějarním řezu narostou... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy jablka, 15.9.2014 ...nebo Astrachán červený? |  | Delika, 15.9.2014  Delika na vysokokmenu bez strupovitostí, bez postřiků,...v sobotu česaná.
|  | Jak se zbavit houby?, 15.9.2014 Nehledejte,...nechte ať hledají jiní.Pokud si nevím rady, nebo si nejsem při výběru jistý, zajdu za odborníky do specializovaného obchodu, nebo do Barvy-laky, a ti Vám zdarma kvalifikovaně poradí,co si máte vybrat... většinou to co mají na skladě,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|