Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lze pěstovat meruňky v nadmořské výšce 380mnm, 20.9.2014
Meruňky pěstují pěstitelé někde s úspěchem i v nadmořské výšce nad 500m, jen je třeba přizpůsobit výběr odrůd, a setsakra přemýšlet kde je dám,a do čeho je dám.Je třeba zeminu vylepšit zásobním hnojením, kompostem,vylehčit pískem.Sám pěstuju v... celý příspěvek >
Dýně - jak ovlivnit velikost plodů, 18.9.2014 Obsahuje fotku
Dvě semínka na kupce hnoja, a kolik muziky to nadělá,rozléza se to po širém kraji...vstávej semínko holala, bude z tebe kandovaná filala.
Střešní krytina na dřevník, 18.9.2014 Obsahuje fotku
...ale může být i bez oplechování.V tom případě je dobré poslední "vlnu" podepřít z boku latí, pokud máte v plánu zadělat nějakým materiálem čelo.
Střešní krytina na dřevník, 18.9.2014
Oplechování jsem si dal udělat u klempířské firmy, a doma jsem ho připevnil už sám.Najměte si klempíře, nebo si dejte udělat oplechování u odborníka, a doma si ho zafixujte sám.Boční okraje plátů onduliny pokládejte v rovině s okrajem podkladových... celý příspěvek >
Nesytka rybízová, 17.9.2014
Možná bych se pokusil zastavit larvu nesytky vstřiknutím nějakého insekticidu(Calypso, Reldan) jehlou do letorostu, abych ponechal minimální část rostliny, která pak snáze přečká případné zimní mrazy..Ale zřejmě nejistější variantou, pokud zbylo... celý příspěvek >
Dá se proti ní zakročit preventivně? Muselo by se vystihnout dobu letu motýlů, samců před oplodněním samiček, podle harmonogramu kladení vajec, líhnutí larev ošetřit ovicidem, larvicidem.Pokud se larva zavrtá do dřeva, už je jeji likvidace... celý příspěvek >
Tím že koupíte nové rostliny nezabráníte jejich možnému pozdějšímu napadení.Pokuste se ještě rostliny zachránit.Zda lze stávající rostliny zachránit spolurozhoduje,rozsah napadení(kolik letorostů je třeba odstranit, jak hluboko jsou jednotlivé... celý příspěvek >
Chilli, 17.9.2014
Papriky mají rády dobře odvodněnou a hlinito-písčitou, zásaditou půdu, bohatou na humus, vápník,ostatní makromikro prvky.Papriky jsou náročné na slunce, teplo.Pokud je pěstujete někde v budově, v nádobě, je možné, že mají méně slunečního svitu,... celý příspěvek >
Jak se zbavit houby?, 16.9.2014
Mohu Vám uvést tucet fungicidních přípravků, napouštědel,ze kterých si můžete vybrat, ale s většinou z nich konkrétní zkušenost nemám, a některé už nejsou na trhu.Kdysi jsem použil Herbol.Dobrá rada zní... není nad to, když Vám poradí pracovník ve... celý příspěvek >
Doporučte sekačku dle požadavků, 16.9.2014
Jakmile opotřebuji pojezdová kola, tak přestanu používat pojezd nebo sekačku vyhodím. No jo když Vy si zvládnete vyměnit válec a píst, pak celý motor, a ještě k tomu si pískáte za sekačkou za 20 000Kč, kterou můžete kdykoli pro drobnou chybu... celý příspěvek >
Přesto že jsem servis měl 30km, tak jsem využíval servis 150km vzdálený.To přijde nějak samo. Samo nic nepřijde buď se stala někomu nepříjemná věc, nebo je to způsobeno degradací materiálu, protože pochybuju o výhodnosti servisovat ve 150km... celý příspěvek >
Chilli, 16.9.2014
Jak často zaléváte, jak často a čím hnojíte?
Jinak kupuji sekačku tak, aby mě ani ve snu nenapadlo, že bude měnit v servisu píst a válec, nebo po 3 letech ozubená kolečka. Pletete páté přes deváté, já taky nesním o tom, jak budu pravidelně měnit zadřený motor, ale... může se stát.Tak jako u... celý příspěvek >
Hruškový kvas z neskorých odrôd, 16.9.2014
S hruškovým kvasem jsem měl v minulosti problém se zbytkovým cukrem, nechtělo se mu dokvasit.Koupil jsem od schimanského rozkladné enzymy, speciální kvasinky, a je po problému.
Hruškový kvas z neskorých odrôd, 16.9.2014
7.5%brix-3.5%necukerných látek(hrušky)=4%brix, které je třeba zkvasit.Přesuňte kvas do tepla, ať dále rozkvasí cukry,aroma maceruje.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika