Příspěvky uživatele - 60.72

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna 40, 7.1.2014
zapalování pálí i za tepla! Dnes jsem to znovu 2 krát profoukl pumpou, pila naskočila na první zatáhnutí, asi po půl minutě chcípla a dál nejde nastartovat!!! nevím!!! Všechno jsem udělal dva i třikrát úplně poctivě!!! Nový benzin, olej,čistič... celý příspěvek >
Husqvarna 40, 21.12.2013
oni to asi tenkrát doporučovali kvůli tomu, že se tam lil olej M2T a nic jinýho tu skoro nebylo!
Husqvarna 40, 21.12.2013
podle manuálu má být směs 1 ku 25 a jiný stabilizátor u nás neměli, prý je dobrý!! Ta pila je z roku 1990 a já to provozoval na special 91.
Husqvarna 40, 20.12.2013
koupil jsem nový benzin natural 95,naředil ho na 1:25 (olej motul 600- 100%syntetika 2T) a stabilizátor(čistič palivové soustavy K2 turbo-půl dcl za 40,-kč),kolik toho stabilizátoru tam mám dát, když ta lahvička (0,5 dcl) je na 40-80 l paliva? Díky... celý příspěvek >
Husqvarna 40, 18.12.2013
ještě jedna věc, jak mají být nastaveny šrouby-mám to na jedna a čtvrt otáčky jako základní nastavení i tam by snad mohla být nějaká chyba nebo odchylka ne?Díky.
Husqvarna 40, 18.12.2013
motor se mi zdá být v pohodě, kompresi to má podle mě jako nová pila(nevíte jaká má být podle budíku?) Já mám čím řezat, tak proto to zkouším dávat dohromady jak mám náladu, tak se omlouvám, že nenapíšu hned, ale je mi ji líto vyhodit, protože nic... celý příspěvek >
Husqvarna 40, 18.12.2013
palivový filtr jsem fakt vyměnil, tan starý byl skoro neprůchodný, dnes jsem to znovu zkusil a je to stejný-chytá dobře, chvíli jede a řeže a pak zhasne a pokud je teplá, tak ji nenahodím, až trochu zchládne. Mám v benzinu víc oleje, dost kouří,... celý příspěvek >
Husqvarna 40, 17.12.2013
Dobrý večer, měl jste pravdu s tou pumpou-díky moc- zdraví Pepa. Ale je tam ještě nějaký problém -popsal jsem ho před chvilkou v dalším příspěvku.Pokud můžete poraďte-díky.
Husqvarna 40, 17.12.2013
Dobrý večer, tak jsem se zase podíval na tu pilu (HQ 40) a profoukl obě trysky pumpou na kola. Pila okamžitě bez problému nastartovala (po 5 letech!) Nastavil jsem šrouby na 1a čtvrt otáčky a nechal ji chvilku zahřát. Potom jsem zkusil něco uříznout,... celý příspěvek >
Husqvarna 40, 9.12.2013
Chlapi díky moc za rady, jak se k tomu dostanu ozvu se. Zdraví P
Husqvarna 40, 3.12.2013
Ještě mám jeden dotaz, ale jen se ptám jestli to nevíte. Dá se z HQ40 udělat HQ45,jen výměnou válce a pístu? M ám dojem, že mají obě pily stejný zdvih a myslím, že nebude rozdíl v klice ani v ojnici, ale nevím, jen mě to tak napadlo po přečtení... celý příspěvek >
Husqvarna 40, 3.12.2013
Nevím to jsem nezkoušel (ten sykot) a ty trysky jsem měl venku, profoukl jsem je pusou nic víc, myslím,že jsou čisté a nastavil jsem je na 1 otáčku,1 a čtvrt otáčky,1 a půl otáčky a 2 otáčky-zkoušel jsem všechno možný!! S pozdravem Pepa
Husqvarna 40, 2.12.2013
Dobrý večer, teprve teď za posl.tři dny jsem si na tu HQ 40 udělal čas, znovu jsem ji rozdělal, našel jsem tu pulsní hadičku a gumový přechod -je to naprosto v pořádku a znovu opakuji 2krát jsem rozdělal karbec, vyčistil ho, vyměnil membránu i... celý příspěvek >
Husqvarna 40, 30.10.2013
Díky moc, podívám se na to teda ještě jednou a kdyby to ani tak nevyšlo, tak se ještě ozvu. Podle mě je to jen o dopravě paliva, pod svíčku jsem to zkoušel vícekrát, motor chytil bez probémů a zase po vyhoření zhasnul, ale to už jsem psal.Ještě... celý příspěvek >
Husqvarna 40, 29.10.2013
Dobrý večer-dík za odpověď, sítko v karbecu je vyčistěné, ale vůbec nevím, že je tam nějaký gumový přechod a těsnící gumička na impulzy.šrouby karburátoru jsem dotáhl s citem, ale mám dojem, že na nich žádné těsnění nebylo-určirě ne! Je tam na válci... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika