Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - divné zbarvení listů, 22.5.2014
Taky si myslím, že je to spálené od sluníčka. Ta rajčata máte za oknem? Možná by to chtělo dát ven, trochu přistínit a postupně zvyknout na plné slunce.              Mr Big
Potaš, uhličitan draselný K2CO3, 21.5.2014
Taky jsem se v zimě snažil, ale má snaha byla marná. Máme v bytě jen radiátory a v kotelně spalují plyn. Tak mně nic jiného nezbývá než jít zítra na zahradu a spálit jeden vykopaný strom (zítra odpoledne je totiž u nás paličský den). Moje rajčata už... celý příspěvek >
Rajčata - divné zbarvení listů, 20.5.2014
Pokud jsou to jen spodní starší listy, tak bych to neřešil.                            Mr Big
Rajčata v květináči - Jaký květináč?, 19.5.2014
Tak to já bych nemohl zalívat 2 x denně- na zahradu jdu jednou za dva nebo za tři dny. Mám odzkoušeno, že pětilitrový kbelík s mezidnem ve výšce cca 5 cm stačí zalévat i při nejvyšších hicech jednou za dva dny- naliji tam cca 1-2 litry vody dokud... celý příspěvek >
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 17.5.2014 Obsahuje fotku
Tak jsem to nevydržel a stavil jsem se na zahradě už dnes. Měl jsem hlavně starost jak dopadly sazenice při tom větru. Nebylo to ale vůbec zlé, zlomily se mně jen dvě sazenice (Anna Russian a Iceberg). Jinak všechny včetně lilků OK. Dokonce ty v... celý příspěvek >
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 17.5.2014
Jak se jim vede se půjdu podívat zítra. Byl jsem mimo, dám vědět.                     Mr Big
Listy rajčat zčernaly/zfialověly a zežloutly, proč?, 12.5.2014
Fialová barva listů- nedostatek fosforu způsobený nízkými teplotami (při teplotách nižších než 12 °C nejsou schopny kořeny přijímat vodu a živiny), může to být také malou zálivkou. Listy mohou také hnědnout a později odumírat.    ... celý příspěvek >
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 12.5.2014
Opravdu vypadají velmi dobře.                        Mr Big
Přehuštěné/omotané kořeny sazenice rajčat, 11.5.2014
Nejprve k těm 40-50 cm a kopání jam 70 cm. Nevim jak je to u Vás, ale já mám na zahradě tak asi 30 cm ornou půdu. Do větší hloubky bych je asi nikdy nemohl sázet. Rajčata si tvoří kořenový sytém dle svých potřeb a pokud hledají vodu tak prokoření i... celý příspěvek >
Přehuštěné/omotané kořeny sazenice rajčat, 11.5.2014
Zasadit 30 cm stonku zešikma nebo vodorovně je podle mne jen náhradním řešením pro případ, že máte vytáhlé rostliny.  Nemělo by být presentováno jako nejlepší metoda pěstování rajčat. Dobře zapěstovaná sadba rajčat se sází nastojato. Nikde jsem... celý příspěvek >
Žloutnutí a následné zčernání listů rajčat, 9.5.2014
Jen valím oči, co všichni používáte za hnojiva. Já jsem touto můzou nepolíben. Při pěstování sazenic nepoužívám žádné hnojivo a není mně ani jasné proč bych měl- vytáhlá rajčata nepotřebuji (seji do směsi kompostu-3 díly a 1 díl universálního... celý příspěvek >
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 9.5.2014
Já jsem včera dosadil poslední rajčata, dnes vysadím cukety a ostatní tykve. Mám takový pocit, že zmrzlí už byli. Ať se Vám daří!                    Mr Big
Rajčata pro sezónu 2014, 4.5.2014 Obsahuje fotku
Tak jsem dnes ráno šel na tu zahradu a nakonec jsem se rozhodl, že zbývající rajčata v kbelících (Ramallet a Piennolo) raději zakryji folií. Zakrytí není moc estetické, ale snad svůj účel splní. Pod konstrukcí mám zatím zasazeno 20 rajčat (kapacita... celý příspěvek >
Mini, Bibi, Datlo od Semo, 4.5.2014
Možná toto pomůže: Vymezeného rostliny rajčete přestat růst do výšky a tvoří květinovou clusteru na konci, na rozdíl od neurčitých odrůd, které i nadále roste, v závislosti na University of Illinois. Ověřte, zda rajče rostlina je určitý nebo... celý příspěvek >
Mini, Bibi, Datlo od Semo, 4.5.2014 Obsahuje fotku
Paní Dano, asi jste si to spletla. V Zahrádkáři psali: Plody odrůdy Datlo (SM-DAT) jsou datlového tvaru zrající do sytě žlutooranžové barvy. Jsou atraktivní na vzhled a velice chutné. Myslím si, že je dobře, že se firma SEMO snaží nám zahrádkářům... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika