Příspěvky uživatele - 88.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna 560, 1.2.2014
Dobrý den tak pila už leží taky v servisu a tentokrát mi budou měnit karburátor plus zapalování jelikož se toto dodává údajně jak set tak jsem zvědav jak se to projeví a jestli konečně ta díra zmizí. Rozhodně se nehodlám smířit s tím, že by to... celý příspěvek >
Echo 610, 13.1.2014
Jo jo máte pravdu, tyto údaje jsem taky nikde nenašel a u Dolmaru jsem kroutící moment a spotřebu dohledal.. začíná se mi taky docela líbit dokonce je možnost volby vyhřívání což bych upřednostnil. Husku komentovat též nebudu protože ji osobně... celý příspěvek >
Echo 610, 12.1.2014
děkuji za užitečné informace, kouknu ještě na ty zahraniční fora jediná malinko nevýhoda třeba oproti dolmaru jestli jsem koukal dobře není verze s vyhřívanou rukojetí
Echo 610, 12.1.2014
Zdravím mám dotaz ohledně pily Echo 610 nemáte někdo zkušenosti s tímto výrobkem? Něco málo jsem dohledal na internetu a celkem se mi začíná velice líbit poohlížím se právě po pile 60 kubíků. Japonci obecně dělají poctivé výrobky, ale zajímal by... celý příspěvek >
Husqvarna 550 xp, 14.12.2013
Dobrý den, mohu se zeptat co konkrétně jste měl se zapalováním za problémy? Mám taky 560 XPG a zdá se že zapalování taky není úplně bezproblémů
Husqvarna 560, 10.12.2013
Vzhledem k tomu, že mi dokonce na dotaz odpověděli přímo z Husqvarna Česko a zdá se, že vstřícně tak asi dopadne tak, že pilu pošlu přímo k ním a uviím jak se s tím poperou každopádně už teď jsem rozhodnut po tom co pilu(snad) dají dokupy prodat a... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 8.12.2013
Bohužel i to je kámen úrazu servis co si neví nebo nechce vědět rady bohužel! Souhlasím s Vámi s tou změnou servisu ale jak to vždy bývá první krok je odnést pilu kde jste koupil ukázalo se to jako špatné řešení tak budu postupovat dál zkusil... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 7.12.2013
No teda to je úspěch jako hrom! Čekat rok na odstranění závady vypuštěním této pily na trh udělal Huska přešlap až to není hezký. Bohužel jsem na tom úplně stejně pilu mám koupenou v březnu 2013 a stejný problém tedy docela dlouho by se dalo říci po... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika