Příspěvky uživatele - 146.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přihnojování kapradin, 4.7.2012
Při hledání názvu jednoho kapradí jsem našla článek o pěstování. Zaujalo mě : "Krásných, výrazných a silných listů dosáhnete, budete-li kapradí pravidelně zalévat roztokem vody a kysaného mléka v poměru 2:1." Zkusila bych to, pravděpodobně se... celý příspěvek >
Určení rostlin, 4.7.2012
Tak kapradinu už jsem našla... mělo by jít o Dryopteris sieboldii... asi.
Určení rostlin, 3.7.2012 Obsahuje fotku
Pomůže mi opět někdo určit rostlinky? Koupila jsem na trhu a paní věděla pouze venkovní kapradina a okrasná tráva... kapradina vypadá jako křídelnice ale ta nemá tak tuhé listy a je to je pokojovka. Listy okrasné trávy chytají pěkný nahnědlý odstín.... celý příspěvek >
Vodnice, 1.7.2012
Zdravím, pěstujete někdo vodnici Primera F1(nahoře fialová, spodek bílý)? Dnes jsem ochutnala první a jsem překvapená že nechutná jako vodnice (bílá) koupená v obchodě, která má jemnou kedlubnovou chut s malinko pálivé ředkvičky. Ta naše chutná... celý příspěvek >
Malé jahody, 27.6.2012
Dovolím si trochu nesouhlasit s tím že Elsanta má velmi velké plody. Její plody jsou středně velké, Diamante, Karmen mají plody obrovské, Hoyneone středně velké ale letos oproti Elsantě taky obrovské   Jinak sazenice vypadaly zdravě ale ted už... celý příspěvek >
Malé jahody, 27.6.2012
 Mám (měla jsem) Elsanty, třetí rok. Násada pěkná ale většina jahod velikosti borůvek    Diamante a Karmen loňské, Honeyone předloňské. Násada pěkná, jahody krásné velké.  Zalévám, přihnojuji na jaře a po sklizni Cereritem,... celý příspěvek >
Cílené použití Roundapu, 27.6.2012
Já bych Roundup do trávy nedoporučovala. Loni přítel chodil s kelímkem a štětečkem, a natíral pampelišky... za pár dní pampelišky zmizely. Měli jsme pak opravdu krásný trávník, po celé ploše deseticentimetrová kolečka spálené trávy ...ale... celý příspěvek >
Cuketa neplodí, 22.6.2012
Samčím květem opylujete samičí, to je ten s náznakem plodu. S množstvím opylovaných cuketek bych to nepřeháněla, moje cukety vždycky utáhnou max. dva plody najednou.  Jinak mám odrůdu Tapír, má stříbřité listy a pruhované plody, s plodností jsem... celý příspěvek >
Identifikacia skodcu, 22.6.2012
Barvou a tvarem se to puklicím podobá ale nesedí mě tam ty osamocená vajíčka na listu. Jak jsem psala výše, mladé puklice se líhnou pod matkou a jsou pohyblivější než staré ale jestli mají nožičky, to fakt netuším nikdy jsem je neviděla. Napadá mě... celý příspěvek >
Molica - skodca na kaleraboch, kapuste a rajcinach ako ucinne proti nej?, 21.6.2012
Bohužel už nevím kde jsem četla tu diskuzi... byly tam i pozitivní příspěvky ale i pár příspěvků kdy se rostlinky po nastříkání "udusily". Biool jsem nakonec nezkoušela...
Identifikacia skodcu, 21.6.2012
Sviluška to není určitě možná ta puklice. A ti "broučci" se líhnou z těch vajíček? Nedávno jsem se o to zajímala, puklice kladou vajíčka pod ochranu svého štítku a teprve když se mladé puklice vylíhnou opouštějí matčinu ochranu. Tak nevím...
Molica - skodca na kaleraboch, kapuste a rajcinach ako ucinne proti nej?, 21.6.2012
Já už z molic a mšic chytám tiky   Původně jsem chtěla zkusit Biool ale četla jsem nějaké negativní zkušenosti, takže nic. Když mám čas a náladu napustím si kyblík mýdlové vody, vezmu houbičku a jdu likvidovat molice, mšice a housenky bělásků.... celý příspěvek >
Mulčování brambor, 12.6.2012
S bramborami v trávě jsem začala loni. Mám teda jen malé "políčko" cca 4x5m ale jsem s tímto pěstováním brambor moc spokojená. Jako ženská hlavně ocenuji snadnou sklizen... vytrhám nat, odhrnu suchou trávu a vyberu čisté brambory . Myši a hryzce... celý příspěvek >
Cuketa neplodí, 11.6.2012
Můžete zkusit utrhnou samčí květ, otrhat korunní lístky a opylovat ručně. Moje cukety také kvetou a ještě neplodí... ale ony se chytnou jako loni, z prvních květů nic nebylo a pak se rozjely
Salat, 10.6.2012
Já pěstuju listový salát, ten se nesklízí celý ale jen se průběžně otrhávají listy.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika