Příspěvky uživatele - 146.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata z Anglie, 4.1.2013
Modrá růže? A ještě k tomu ze semínek? To je divné... Na tu modrou bude asi potřeba hooooodně modré skalice nebo jiné chemie na zalévání
Jak granulovaný kravský hnůj, 2.1.2013
Já na zahradě používám granulovaný krav. hnůj... nemám zdroj na čerstvý hnůj a hlavně mám obavu z krtonožek.  Někde jsem četla (nevím jestli je to 100% pravda) že odleželý hnůj mají krtonožky moc rády  . Tady v okolí se vyskytují a moc... celý příspěvek >
Mech na kompost?, 29.12.2012
Já nedávám tolik mechu najednou, nechávám to na vícekrát (stejně jako listí) a prokládám to jiným materialem.  Urychlovač kompostu je močovina ale nedávám jí... mám tři oddělení kompostu takže nemusím nikam spěchat . Jinak jak píše Mr Big,... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu, 28.12.2012
Mám doma směs pro nakličování pro malé ptáky (mám andulky) ale niger ve složení není... zkuste se zeptat na ifauna, jestli se může dát i naklíčený.
Jaro, 26.12.2012 Obsahuje fotku
Sice máme ještě prosinec ale v Poděbradech už je jaro... hurááá
Jedle ojíněná, 17.12.2012
A nemohla by to být zakrslá Compakta? Ta dorůstá max.3m
Sterilovaná červená řepa na boršč, 13.12.2012
Prosím, prosím... má někdo vyzkoušený recept na sterilování červené řepy naslano na boršč? Urodilo se moc, bohužel nemáme ten správný sklep a řepa začíná gumovatět . Děkuji za recept na dobrý nálev .
Nezabúdli ste na sýkorky?, 10.12.2012
Také jsem před lety podobně zbarveného kosa viděla... je to genetická odchylka - leucismus. Pravděpodobnost že mládata budou stejně zbarvená je minimální. K nám létají pouze černí kosáci... krmítko ani rohlíky pod ním je zatím moc nezajímá,... celý příspěvek >
Zásilková zahradnictví, 16.10.2012 Obsahuje fotku
V zahradnictví Žižka jsem ted nakupovala osobně a opravdu mají velký výběr za moc pěkné ceny... koupila jsem třeba převislou sakuru cca 180cm za 460,- nebo stromovou kapradinu Dicksonia za 150,- Nevím jak zasílají ale zahradnice které tam prodávají... celý příspěvek >
Matčino, 14.10.2012 Obsahuje fotku
Stromek koupen i zasazen . Matčino ted asi začíná být opět oblíbené jablko, během krátké návštěvy ovocné školky totiž tuto odrůdu chtěli další dva lidé . U maminy jsem si natrhala i pár jablíček ale už je asi pozdě... jsou moučnatá , takže musím... celý příspěvek >
Nejaké malé červíčky, 9.10.2012 Obsahuje fotku
Mrkněte na odkaz, jmenuje se to štítenka brslenová.
Matčino, 5.10.2012
Děkuji za rady, vezmu tedy ten čtvrtkmen na jaderničce... když budou mít.
Matčino, 3.10.2012
Hmmmm Matčino... už se nemůžu dočkat až si příští týden na zahradě u maminy utrhnu . Pro mě to jsou nejlepší jablka . Až nás poveze domů stavíme se v jednom zahradnictví v Jaroměři, na stránkách píší že mají zákrsek na J-TE-E nebo čtvrtkmen na... celý příspěvek >
Název kytičky?, 28.9.2012
Co třeba nějaké detailnější foto?
Identifikace květiny, 28.9.2012
Řekla bych Asarina, podle zubatých listů možná Asarina wislizensis.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika