Příspěvky uživatele - 199.70

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Javor japonský, dlanitolistý, 9.8.2012
Děkuji za radu. Když už jsme vyřešili toto, měl bych ještě jeden dotaz. Strom by měl být vyzasen do polostínu. Já potřebuju umístit strom tam kde polostín není. Jaká je pravděpodobnost v procentech, že strom na slunečném místě nepřežije? Ono v... celý příspěvek >
Javor japonský, dlanitolistý, 8.8.2012
Jak to je u odrůdy acar palmatum bloodgood? Četl jsem že by měl ját tak do 3 až 6m. Ale tří metrů dosáhne za kolik let?
Javor japonský, dlanitolistý, 8.8.2012
Dobrý den, nemohu nikde na webu najít informaci o tom, jaký je zhruba roční přírůstek těchto stomů ve volném prostranství. Poví někdo? Děkuji.
Elektrická řetězová pila - jakou doporučíte, 17.5.2012
Takže Narex je více profi. Je pravda, že Dolmar má menší výkon a i slabší řetěz, ale zas si to prý vše dělá sám. A pro Narex to někdo vyrábí. Takže stále nevím :-(
Elektrická řetězová pila - jakou doporučíte, 16.5.2012
Nevím zda se rozhodnou pro řetězovou elektrickou pilu Dolmar ES 38A nebo Narex EPR 35-20. Obě jsou s lištou délky 35 cm. Pilu budu užívat občas na zahradě a tak 2x za rok na řezání palivového dřívý. Kdyby Dolmar měl také výkon 2000W, tak by se... celý příspěvek >
Jakou sekačku, 11.5.2012
Předevčírem jsem jednu Stigu koupil. Škoda že se tato informace nedostala ke mě dřív. No uvidíme. Ono je teď asi vše dělané aby vydrželo chvíli. A pokud ještě není, za chvíli bude. Mám záruku 5 let, tak se snad nevy... re po 5ti letech a měsíci jak... celý příspěvek >
Motor BS 625 series vs. BS 575 EX Ready start na sekačce Stiga, 10.5.2012
Oni to měli v obchodě špatně napsané. Na oba morory je záběr 46 cm. Koupil jsem všera s motorem 625. Nikdy člověk neví kdy bude potřebovat větší výkon.
Sekačka Partner 51-625 CMDW, 10.5.2012
Nakonec jsem se rozhodl pro Stigu 48 combi. Včera jsem sekal a dobrý. Tak uvidíme jak bude pracovat do budoucna.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika