Příspěvky uživatele - 18.68

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pnoucí hrách, 3.3.2013
Dobrý den. Párkrát jsem takový hrách pěstoval, jmenuje se Alderman. Jen bych podotknul, že u mne určitě nebyl úrodnější než běžné odrůdy. Za sebe mohu napsat, že už jej nebudu pěstovat. Stanislaw
Krásnoplodka (Callicarpa bodinierii var. ´Profusion´.), 20.2.2013
Je to zamotanější. Vůbec neznám místo kam přijde něco vysadit, jen popis je málo. Chtělo by to foto atd. Píšete, že půda není kyselá a přitom tam máte vřesoviště, tak tomu nějak nerozumím. Plody s podobnou barvou má třeba tato dřevina:... celý příspěvek >
Solo v Mountfielde, 20.2.2013
Ovšem, tím se všechno vysvětluje...
Dobrý den. Napíšu to rovnou. Jistě v Anglii. Všechny ty krásné fotky mohutně kvetoucích vzrostlých keřů co jsem kdy viděl byly z Anglie. U nás asi ty nejteplejší oblasti a s výrazným zimním krytem. Naše zimy mohou být velmi tuhé. Plody jedovaté... celý příspěvek >
Solo v Mountfielde, 20.2.2013
Pane Mirku, vidím, že máte ve všem jasno. Pokud pila není vyrobena a firma ji nemá na skladě, tak ji moc nejde objednávat. Ne vše jde snadno koupit. I na Ferarri se čeká a pokud nebudete firmě v něčem vyhovovat, tak Vám ho prostě neprodá. Stanislaw
Dobrý den. Je to jak píšete. Není ani dvoudomá a ani cizosprašná, jen má výrazný kladný vliv na plodnost to, když vedle vysadíte více keřů.  Za sebe napíšu, že jako zahradník jsem 3 keře vysadil jen jednou a to na výslovné přání majitele... celý příspěvek >
Konference na kdouloni?, 18.2.2013
Pane inženýre, protože se kolem zahrádek hodně motám, tak jen napíšu, že skutečně neznám moc lidí, kteří by chtěli na zahrádku velký ovocný strom. Teda, neznám vůbec nikoho. O krajinářském působení nemá cenu vůbec psát, protože zahrádky za domy jsou... celý příspěvek >
Založení záhonu, 18.2.2013
Paní Lído, moc se omlouvám, ale pod rajčata, papriky, květák i okurky můžete navalit čerstvého hnoje kolik se ho tam vleze a rostlinky si budou vrnět blahem. Jen se ten hnůj překryje vrstvou země a je to. I granulovaný hnůj dodává do půdy humus, je... celý příspěvek >
Konference na kdouloni?, 18.2.2013
Pane Michale, krátký plodný obrost na hrušni, který vyrůstá z větevních oblouků je naprosto v pořádku. Jinak ani hrušně neplodí, vyjma mládí, kdy se tvoří květní pupeny na konci letorostů. Konference bude vždy menšího vzrůstu i kdyby byla na... celý příspěvek >
Konference na kdouloni?, 17.2.2013
Dobrý den. Co to znamená rychle zestárne? Jak odhadnete jakého věku se dožije právě vysazený stromek? U Konference je pro malé tvary kdouloň výborná. Stanislaw
Doporučte dobrého architekta, 15.2.2013
Jane pěsiteli, ani takové foto mě nepřesvědčí tom, že by se ten dotyčný na to vysloveně vykašlal. Jsem toho příkladem. Mám dva ovocné sady a když jsem založil ten první, který jsem obehnaln lesnickým pletivem proti zajícům, přesto jsem nakoupil... celý příspěvek >
Doporučte dobrého architekta, 15.2.2013
Jane pěstiteli, možná bych nebyl tak akorátní. Teď to bylo dva roky, co jsem si pořídil určitou nemovitost, kde nějaký čas nikdo nebydlel. Původní majitel zemřel ve věku 102 roků. Plocha je tady přes 3000m2. Nejdřív jsem se dal do úprav nemovitosti a... celý příspěvek >
Kam zasadit tulipány v únoru, 7.2.2013
Jak už jsem Vám psal, jakmile zem povolí a rozmrzne, tak hrnky zapustit do země. Možná by to šlo i bez těch hrnků, ale myslím si, že zem v hrnkách nebude moc prokořeněná, takže by se Vám rozsypala a to není dobré. Pokud bude zem prokořenělá,... celý příspěvek >
To je v pořádku, ale teď je venku zem zmrzlá, takže to by moc nešlo.
Dobrý den. Udělejte tu první verzi, což znamená, že je zasaďte do vhodného květináče. Ale ten květináč dejte někam kde není moc teplo ale je světlo. Za krátký čas budou vyrašené a jistě vykvetou. Dobře hlídat zálivku. A jakmile venku zem povolí, tak... celý příspěvek >
Další diskuze:  161718  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika