Příspěvky uživatele - 18.68

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Angrešt Zlatý fík - je opravdu rezistentní?, 18.4.2013
Škoda, vhodnou péčí se dá padlí krásně udržet na uzdě. Chuťově se mu asi nic nevyrovná. Stanislaw
Jak daleko sázet túje, 14.4.2013
Dobře. Pokud je nasázíte na 50cm od sebe, tak kmínek velmi brzy zesílí na běžných 10cm v průměru. To znamená, že zavětvení na každou stranu je pouhých 20cm, to je skutečně dle Vás dostatečné? A ještě něco, nejdřív píšete, že není vhodná do souvislého... celý příspěvek >
V koupených rostlinách - kontejnerech množství vajíček slimáka, 14.4.2013
No, asi jde z Vaší strany o omyl. Nejde o vajíčka slimáků, ale o použité granulky dlouhodobě působícího hnojiva Osmocote. A není v hlíně ale v substrátu. Toto hnojivo se používá u všech profesionálů. Stanislaw
Jak daleko sázet túje, 14.4.2013
Thuja occ."Smaragd" je vynikající do živého plotu. Zasadil jsem už jistě stovky délkových metrů živých plotů z tohoto kultivaru a zcela bez problémů. Ovšem nejmenší vzdálenost jednotlivých rostlin je 75 - 80cm. 50cm je naprosto nedostatečných.... celý příspěvek >
Bertolini vs Vari, Agzat, 28.3.2013
Dobrý den. Omlouvá se pane Mitisko, ale nevšimnul jsem si, že se mě ptáte, takže odpovídám až teď. Nejdřív ale uvedu, že já mám stroj Holder, který je ale principem stejný jako to Bertolini. Samostatně hnaná kola a nezávisle hnaný rotavátor, který v... celý příspěvek >
Zkušenosti s pilami Hecht, 26.3.2013
No a Vy jste nám teda chtěl sdělit co moudrého?
Ředkvičky, 25.3.2013
Proč ne? Jde to naprosto v pohodě. Stanislaw
Využití palet, 23.3.2013
Dobrý den. Na tom mém budovaném kompostéru není nic převratného. Zadní stranu u plotu budou tvořit 3 svázané palety vedle sebe a na ně na jedné straně kolmo 4 palety, které vlastně vytvoří 3 buňky půdorysně tvaru U. Spojit to chci jen nějakým drátem,... celý příspěvek >
Využití palet, 23.3.2013
Omlouvám se, ale dle mého tohle moc prima posezení nebude, protože nejdou nohy dát úplně pod sebe, což každý z nás běžně při posezu na židlích či lavicích děláme. Z palet zrovna stavím celkem velký kompostér o třech buňkách. Stanislaw
Řez nově zasazené meruňky, 20.3.2013
Dobrý den. Paní Vlasto, držte se rad, co poslala paní Lída. Nechte nahoře 5 letorostů z loňska, stromek pečlivě přihnojte a případné řezy a ohýbání provádějte za zelena. Co se týká určitého zasazení hlouběji, tak u peckovin to není zas až takový... celý příspěvek >
Stromkový šeřík - jak tvarovat korunku?, 18.3.2013
Dobrý den paní Lído. Myslím, že bez herbicidu ty výmladky zlikvidovat nepůjde, je to poměrně agresivní dřevina. Viděl jsem výmladky šeříku prorůstající pod silnou zídkou zcela bez problémů. Při realizaci svých projektů u domů jsem nikdy druh Syringa... celý příspěvek >
Stromkový šeřík - jak tvarovat korunku?, 18.3.2013
Dobrý den. Asi bude záležet na kultivaru, přeci jen to jsou kdysi záměrně vyšlechtěné semenáče, ale pokud ten Váš původní neobrůstá, tak to by mohlo znamenat, že je naštěpovaný právě na vhodné podnoži, která neobrůstá. V tom případě byste měla ale... celý příspěvek >
Stromkový šeřík - jak tvarovat korunku?, 17.3.2013
Dobrý den. Kdyby to bylo ta snadné pane Antoníne, tak by školky množily šeříky výhradně generativně, což jde celkem snadno a byl by klid. Vzhledem k obrovskému prorůstání klasického druhu Syringa vulgaris se právě proto kultivary šlechtí na... celý příspěvek >
Stromkový šeřík - jak tvarovat korunku?, 17.3.2013
Dobrý den. Jestli to dobře chápu a tento šeřík je klasický odkopek, tak Vám začne fest prorůstat opět z kořenů a zachování jen této korunky bude obtížné, nebo dokonce nemožné. Šeřík prostě mohutně obrůstá výmladky, pokud není štěpován na vhodné... celý příspěvek >
Stanley - jedna z nejužitečnějších odrůd minulosti, 6.3.2013
Dobrý den pane doktore. Ani já jsem ještě nedělal kvas z jedné odrůdy, ale mohu dát trochu svědectví. Je to tuším dva roky, co si byl známý u mne načesat a podle refraktometru a jeho chuti nechtěl nic jiného než právě Stanley. Jen pro zajímavost,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika