Příspěvky uživatele - 18.68

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Brousek, bruska, aj. - Jak ostříte a je pro Vás dobře připravené nářadí důležité?, 29.11.2013
Neměl jste na mysli spíš rohovec? Rohozec je třeba obec na Jižní Moravě.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 29.11.2013
Pane Stando V, nemůžu si pomoct, ale chtěl bych se Vás zeptat, jak víte, kolik platí firma Fiskars za reklamu a marketingové fígly a které to fígly jsou a třeba taky to, jak už jsem se Vás ptal, proč mají u Bédi 4x předražené věci. Děkuji. Stanislaw
Brousek, bruska, aj. - Jak ostříte a je pro Vás dobře připravené nářadí důležité?, 28.11.2013
Nemusíte mi radit kde koupit belgický úlomek, vlastním přepychový kousek. Nicméně se u nás dají bez problémů koupit. Stanislaw
Brousek, bruska, aj. - Jak ostříte a je pro Vás dobře připravené nářadí důležité?, 28.11.2013
Nevím přesně, co máte na mysli pod názvem belgický mramor, ale pokud by to měl být žlutý brousek belgický úlomek, tak to je břidlice. Stanislaw
Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 27.11.2013
Dobrý den. Paní Lído, to je v pořádku. Skutečně se používají nůžky, kdy stříhají obě čepele, ale to jsou třeba malé květinářské, nebo na sklizeň hroznů. Ale školkařské od Rostexu, ty mají tu slabší část proti čepeli opět jen na opření, sama by nic... celý příspěvek >
Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 27.11.2013
Dobrý den. Nůž se používá, pokud někdo vysadí doma jen pár stromků. Sadaři to berou pěkně fest a ti mají profi nůžky a zahlazováním se učitě nezabývají. K tomu dalšímu bych přeci jen napsal, že sice všichni používáme název jedno či dvousečné, ale... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 23.11.2013
Nechcete naznačit, že lžu? Nemůži si pomoct, ale nikde jsem nepsal, že školky mají zrovna tento typ mechanizace. Ale všechny školky, které se zabývají pěstováním okrasařiny mají dávno jinou mechanizaci. Jmenují se různě, ale běžně se jim říká... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 23.11.2013
A kdo jsou ti, co mají hodně větších stromků? Všechny naše školkařské firmy dávno mají mechanizaci na přesazování. Stanislaw
Šiška, 16.11.2013
Dobrý den. Borovice Jeffreyova udělá šišky i přes 20cm. Sám ji někde mám schovanou a měří 23cm. Ale je možné, že jsem zrovna kápnul na takový velký kousek. Znám i souvislý porost této borovice, což je hodně nezvyklé. Stanislaw
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 13.11.2013
Pane Brousku, je mi zcela lhostejné co na své zahradě používáte a jak to nazýváte. Reagoval jsem na to Vaše tvrzení, že na našem trhu není možné školkařský rýč koupit. Já vím, že ano, sám jsem ho kupoval. Jakou používáte motyku je Vaše věc, sám mám... celý příspěvek >
Hledani semenacku kastanovniku jedleho podle listu, 13.11.2013
Paní Lído, pokud ta vrba byla skutečně stoletá, tak tam neměla už dávno co dělat. Je to obyčejný papír a ne dřevo. Taky byste protestovala proti tomu, kdyby se rozlomila a spadla by třeba na maminku s kočárkem? Vzpomeňte ty dva mrtvé... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 12.11.2013
Pane Brousku, školkařský rýč se na našem trhu dá zcela klidně koupit a nabízí ho firmy nabízející pomůcky pro zahradníky. K čemu by ale byl někomu, kdo za rok potřebuje vyzvednou třeba jen pár keřů rybízů to netuším. Je to těžký rýč a na běžné rytí... celý příspěvek >
V Bosně se pálí rakije veřejně, bez daní i otrav, 10.11.2013
No, ve spotřebě tvrdého alkoholu jsme v Evropě na druhém místě. Skoro si umím představit, jak by to dopadlo, kdyby si mohl každý pálit co chce a jak chce. Daň z alkoholu byla zavedena už ve středověku třeba ve Francii, není to žádný náš výmysl. To... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 10.11.2013
Jak to děláte, že všemu rozumíte? Jistěže se dá prodávat pod výrobní či nákupní cenu a v celém světě se to zcela běžně dělá. Vydělá se totiž na něčem jiném a nízkou cenou se má přilákat kupující. Případně ty ceny výrobci dokonce dotuje stát. Jak... celý příspěvek >
Vyroba plecky, 5.11.2013
Dobrý den. Ohrnování i vše ostatní šlo velmi dobře, používal jsem tuto plečku hodně dlouho. Ono taky v té době nic jiného na trhu nebylo. Jen mě ještě napadlo, že pokud potřebujete plečku a máte někde poblíž sběrné suroviny, tak tam se toto nářadí... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika