Příspěvky uživatele - 72.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uzení klobás studeným kouřem, 23.3.2015
I když jste se netázal mě, přikládám tento odkaz a tento odkaz. dělám to podobně, používám bukovou štěpku a na jedno vyuzení klobás spotřebuji tak 1/2-3/4 kbelíku. Mám ale udírnu o vnitřním půdorysu 1,3x1,3m. Při menší se spotřebuje... celý příspěvek >
Ako zabehnut Stihl MS 362 C-M VW, 22.3.2015
Když píšou bez zátěže, tak určitě nemyslí na volnoběh, nebo vytočit naprázdno. FO
Ako zabehnut Stihl MS 362 C-M VW, 22.3.2015
Přimazáním na 1:40 jedné nádrže se skutečně nic nestane. Ale s čím nesouhlasím, je nechat pilu dloho jet na volnoběh, nebo vytáčet naprázdno. Proto při záběhu pokud možno s plynulým zatížením střední velikosti, nezatěžovat na max. kroutící moment,... celý příspěvek >
Ochrana proti srnkám, 19.3.2015
Podle mě, ony vyhledávají sladké. Dělají to z mlsnosti, nikoli z potřeby. FO
Já jsem použil "pacholek". Je to pěna, do které se dodá ten smrad. Když to zadáte do vyhledávače, tak to najdete. Já jsem to použil tak, že jsem do odřezku sádrokartonářského úprofilu (70x45)  dal drát a pěnu, přidělal jsem to na kolík a... celý příspěvek >
Ochrana proti srnkám, 19.3.2015 Obsahuje fotku
Možná jim ten plast smrdí, ale pro ně není žádnou překážkou. Mě trvalo dlouho, než jsem pochopil, že to ožírají srnky. Oloupaly pupeny, jinak nic, vypadalo to, jako kdyby se stromkům z nějakého důvodu nedařilo. Když po několika letech stromky... celý příspěvek >
Pachový ohradník jsem "nainstaloval" v únoru. Výsledek bude možné zhodnotit tak v červenci. FO
Hrusen vs. jalovec, 12.3.2015
Jám mám dvě velké hrušně, postupně jsem je zmladil, ale úroda se nedosavila- rez hrušňová je ničí. A to tak, že to vypadá jakoby mlely z posledního. Sousedi.kolem dokola mají jalovce a už z dálky je vidět, že jsou nemocné.  Nic se s tím nedá... celý příspěvek >
Který je nejlepší podle Vás benzín do motorové pily?, 12.3.2015
Jaký poměr udávají pro olej Solo? 1:50? Pokud to tak je, pak vězte, že olej Solo není žádný zázrak a stejný pomer můžete použít i pro jiné kvalitní oleje. Paramo TSF, Dolmar, HQXP, Oregon,  a t.d.  Tím poměrem 1:25 motor dlouho... celý příspěvek >
Který je nejlepší podle Vás benzín do motorové pily?, 10.3.2015
Asi to bude opravdu tak.  V manuálu neuvádějí minimální požedavek na olej. Pokud se vám nekousl, tak to přežije. Takže já zkusím i na mém krámu, ale tak 1:40 a uvidím. FO
Jak udržet cca 1000m2 nevyužívané travnaté plochy?, 10.3.2015
sekání sekačkou na "Wimbledon" bez sběru, neznamená, že poseká vyšší trávu, jen to jde rychleji. Pokud se "prošvihne termín" tak to bude hrozná dřina. Já posekanou trávu někomu dám, když ji bude chtít, nebo nechám uschnout na místě a shnít, nebo... celý příspěvek >
staré motory, které měly pístní čep uložený kluzně musely mít vyšší podíl oleje ve směsi. Použití jehlových ložisek, plovoucí uložení pístního čepu umožnilo menší podíl oleje. Dále k tomu přispívá i způsob obrobení pístu soustružení pláště místo... celý příspěvek >
Tady nejde o stáří výrobku, ale o stáří konstrukce. FO
Ani ne pojistka, ale starý motor. FO
Prosím vás, co to máte za pilu, že mícháte 1:25? To je nějaká ruská, nebo přímo od číňana? Pokud byla ta směs namíchána před 10dny, pak problém nevznikne. FO
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika