Příspěvky uživatele - 179.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Spoľahlivá farmárka, 1.12.2013
Kazda znacka ma svoje zastupenie a dostupnost ND v podstate do druheho dna... ide len o to ci ma dobre vztahy /myslim financnu disciplinu/ s odberatelom. Vtedy sa termin dodania samozrejme predlzuje. ono nie je proble urcit kde su dovozcovia Stihl... celý příspěvek >
najlepsie riesenie je za 399 euro vziat akciovu SOLO 651C v MF..to je cena u tejto profi za cenu farmarok inych znaciek a ste uplne niekde inde
ja s nimi prave nemam..dal som si tak kosacku pred dvoma mesiacmi a vodili ma za nos s ternimom opravy..stale im nieco chybalo. Urobili to co nebolo predmetom opravy a sfunkcnenia, ked stale nedodavavali opravenu kosacku s tym ze cakaju na ND ktore... celý příspěvek >
na Sk by som doporucil Stihl, lebo servis Dolmaru je z 50% na urovni predajcov elektrickeho naradia, Stihl najdete v kazdej vacsiej obci.
Spoľahlivá farmárka, 30.11.2013
co je to celokovove?..na kazdej pile je plastov habadej... zrejme myslite len motorovu cast.Zaklad na kazdej je nikasilovy valec, piest s kruzkami a kluka s ojnicou /cap, lozisko/, nakoniec loziska ulozenia kluky. To su komponenty co musia byt kovove... celý příspěvek >
Spoľahlivá farmárka, 30.11.2013
Vaše neustálá argumentace Mg nebo Al karterem už takovým bohapustým důkazem neznalosti, až to zaráží. Říká vám něco název elektron? To je slitina hořčíku, hliníku a dalších přísad, to je materiál pro některé bloky motorů. Čistý hliník, nebo mangan je... celý příspěvek >
Spoľahlivá farmárka, 29.11.2013
nižší vibrace..toto vase odborne tvrdenie bolo podnetom pre moju reakciu... skuste si to znovu zopakovat... mozno potom budete mat pravdu... Ak je v niecom plus kompozitu oproti zliatine tak je to vo vibraciach. 
kompozitne kartre su tiez celok... a rozhodne menej prenasaju vybracie ako zliatinove.
nizsie vybracie?..povedal by som ze to presne opacne
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika