Příspěvky uživatele - 4.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak sekat svah 600m2 bez elektriny?, 13.10.2011
V Holandsku je to tak, ze vlastnici velkych pozemkov maju povinnost mat nejake tie ovecky ci kozicky. Stat zas ma povinnost zazmluvnit firmy, aby sa o tie ovecky a kozicky starali (strihanie, dojenie, odber mlieka, krmenie v zime ci co vsetko). Zisk... celý příspěvek >
Latex nebo vápno, 10.10.2011
Myslim, ze obe su dostatocne paropriepustne. Nastudoval si to vobec niekto? A ta paropriepustnost ani nie je tak dolezita. Para sa medzi naterom a drevom tvorit nebude. Plesne sa tam nedostanu.
Záhradkárska osada - čerpadlo pre rozvod vody, 6.10.2011
Viem si to predstavit ze mate naopak tlak maly a strasne dlhu hadicu. No a tlakove straty v polcolke su tak velke, ze na konci uz je tlak nanic. Ja ked som polieval kalovym cerpadlom, aby som si zvysil postrek tak som vytok ciastocne zablokoval... celý příspěvek >
Záhradkárska osada - čerpadlo pre rozvod vody, 6.10.2011
Nie je to s tym dostrekom naopak? Zda sa mi to proti fyzikalnym principom.
Nebezpečí mrazíků, sklidit rajčata?, 6.10.2011
Je to normalne... rajciny su burina ak nedostanu chorobu a maju dobre podmienky rastu ze sa nestacime divit. Staci neotrhavat cez sezonu zalistky po dobu tyzdna a uz sa v nich nevyzname. Niekde to tu pisali, ze mnohi odrezu rastliny od korena a... celý příspěvek >
Co dělám špatně?, 30.9.2011
Palo, nemyslim si, ze teraz nema travnk spravnu klimu. Naopak. Staci zavlazit raz za tyzden na pomerne nizke teploty a vela slniecka travniku prospievaju. Horsie je to v lete ked je 30 st a viac, ziadna rosa len sucho. a vypar velky. Ja mam travu... celý příspěvek >
Co dělám špatně?, 29.9.2011
Zabudli ste hnojit?
Výroba drtiče zahradního odpadu, 29.9.2011
Vela pomoze aj kedy drvite. Ja zo ziveho plotu davam nedrevnate vyhonky priamo do kompostu. Drevnate casti sa snazim nechat par tyzdnov na kope preschnut. Su potom krehke a dobre sa drvia. Hrube drevo je nejlepsie drvit cerstve, Nad 3 cm sa snazim... celý příspěvek >
Ryby trhají lekníny, 27.9.2011
...som myslel, ze Cecko si ryby vedia "vyrabat" sami
Ako spravne vypestovat jesenny cesnak?, 27.9.2011
sadba sa da niekde kupit?
Ponorné čerpadlo, 22.9.2011
To je spôsobené len malým výkonom Malyša resp malým prietokom pri danom tlaku. Možno stačí nájsť iné čerpadlo zodpovedajúceho výkonu, ale na inom princípe. Konštantný charakter prietoku asi vyplýva z priebehu krivky zavislosti... celý příspěvek >
Automatické zavlažování - čerpadlo, nádrž, vodovodní řád, 16.9.2011
Bez tlakovej nadoby je to niekedy ako rozbeh a zastavovanie auta na trojke.
Žloutnutí a řídnutí trávníku, 16.9.2011
Ked je velmi teplo a sucho nechavam dlhsi strih. Akonahle ma prsat a ochladit sa sekam co na najkratsi strih. Trava potom dobre dycha a netvoria sa choroby. Nizky strih som pouzil aj na zimu a vertkutaciou som mal 10 x menej odpadu ako inokedy.... celý příspěvek >
Další diskuze:  21222324  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika