Příspěvky uživatele - 4.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Projekt jazierkovy vysavac, 30.1.2012
Uvazujem o domacej vyrobe jazierkoveho vysavaca pre male jazierko okolo 6 m3. Vysavac by mal odpad vysavat, ale nie filtrovat. Efektivite filtrovania moc neverim. Jemne sinice a blato sa filtrom nezachytia. Rozne rezimy vysavacov mozu odpad skor... celý příspěvek >
Nákup semien v zahraničí (mimo eu), 9.1.2012
Viete niekto nejaké pravidlá? Je skoro isté, že chránené tropické sú zakázané dovážať. Myslím že aj nejaké klonované mutanty nie sú dovolené o psychotropných ani nehovoriac. Ako je to so sortami zeleniny? Môžu sa ich semená dovážať?
Receptář prima nápadů, 2.1.2012
Vyšli podobné monografie s dosť podrobným opisom prác na záhradke v každom ročnom období. Ja jednu mám. Členené na mesiace s tým, že sa spresňuje či je vhodné na začiatku alebo konci prípadne nejaké ďalšie upresnenia. Názov si teraz nepamätám.
Doporučte sekačku na cca 300m2, 13.12.2011
Jani, je to indivindi. Ja kosim tych 300 m2, mam 25ku kabel, ktory ani nevyuzijem. Kosim pred domom asi 40m2, v zahrade zvysok. Pred domom zapajam kabel do garaze. V zahrade mozem vsetko pokosit ak zapojim kabel z domu ale zo studne v strede zahrady... celý příspěvek >
Doporučte sekačku na cca 300m2, 12.12.2011
Keby ste nemali 50 kg monstrum nebolo by treba ani pojazd. Myslim, ze 300 m2 sa da aj s mensou kosackou, bez pojazdu. Ja mam elektricku najmensiu alko a vzhladom na clenitost a prekazky si ju neviem vynachvalit. Keby bola o trochu vacsia a tazsia... celý příspěvek >
Termín výsadby česneku, 2.12.2011
OK, ale u nas asi mesiac je pod 8 st. Myslim, ze nad 8 sa tak skoro neotepli. Ak ano len na kratky cas.... a je sucho.
Termín výsadby česneku, 2.12.2011
Vyzera to tak, ze ta fuzavka je jednym z najrozsirenejsich skodcov cesnaku. Mne sa prvykrat podaril, az ked som spravil postrek proti fuzavke. Na druhej strane mam obavy, ze termin vysadenia nie je vseliek proti fuzavke. Iba keby sa nasadil na jar.
Sekání trávy, 29.11.2011
Neviem, ako je to s čerstvou, vysiatou... ale moja skúsenosť s neposekanou trávou cez zimu je veľmi zlá. Raz som to zanedbal. Nevedel som, či nebudem musieť vo veľkom dosádzať. Zima a následne plesne ju úplne zdecimovali. Bol na ňu hrozný pohľad, i... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 23.11.2011
...mal som na mysli susenie na slnku. Rajciny by boli na roste z dreva a podtym cierny plech. Plech by rozpalil vzduch, co by susil rajciny. Neverim, ze slnkom by doslo k scernaniu rajcin.
Nejchutnější rajčata, 23.11.2011
4 dni je dost. Mozno by sa to dalo nejak urychlit: podlozit plechom, co sa riadne rozpali, nechat len casti supiek s masitou duzinou, bez stavy, zvolit vhodnu odrodu s nizkym obsahom stavy... Mate s tym niekto skusenosti? Myslim, na hmyz by... celý příspěvek >
Hrabání listí, 22.11.2011
Velkopestovatelia to potom dobehnu lepsou starostlivostou pocas roka a hlavne chemickymi postrekmi. My, co mame 2-3 stromky, sa nam nechce ani chemikalie zarabat...
Vyzrálý hnůj - nahradí kompost?, 22.11.2011
Medzi kompostom a hnojom je velka podoba aj co sa tyka obsahu zivin. Susina dobre vyzreteho kompostu a dobre vyzreteho hnoja maju podobny obsah aj dusika. V podstate ide o produkty podobnych procesov pomocou bakterii, i ked hnoj vznikne z... celý příspěvek >
Popel z papíru do kompostu?, 16.11.2011
Niektory uz recyklovany papier sa udajne neda recyklovat, resp je to velmi nakladne, pretoze ma zlu strukturu (dlzka celulozovych vlakien). Su to napr. obaly na vajicka, niektore ine obaly a zle vlastnosti maju aj ine typy uz recyklovaneho papiera.... celý příspěvek >
Popel z papíru do kompostu?, 16.11.2011
Uhlik v popole je i ked nie organicky, ale ako sadze a uhlicitany. Aj to nie je zle a trosku sa do kompostu hodi.
Nejchutnější rajčata, 14.11.2011
Ono su 4 zakladne chute ale vraj nekonecno voni. Kombinacia chute s vonou moze byt podstatne dolezitejsia, ako to, ze je rajcina sladka a zaroven i kysla. Rajcina musi mat vonu ako rajcina od starej mamy z dediny... Raz sa mi podarilo aj v markete... celý příspěvek >
Další diskuze:  21222324  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika