|
Příspěvky uživatele - 166.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hecht 927, levná jednoručka, 2.12.2013 Dobrý den, tuto pilu jsem koupil na základě hodnocení spokojenosti zákazníků Heureka. Objednal jsem a potom jsem se dostal na tyto stránky. Trochu jsem se zděsil, jestli jsem udělal dobře. Pilku jsem nemohl nastartovat, tak jsem vyšrouboval svíčku a... celý příspěvek > |  | Zeleninový reaktor. Může to fungovat?, 8.9.2013 Mohlo by to fungovat ve vytápěném skleníku celoročně?
Mít celoročně zeleninu, kvalitní, domácí, to je dnes majlant. |  |
|  | Vytápění skleníku, 6.9.2013 Pařeniště? No hnojem, od toho je to pařeniště. Mínus 4 vám v pohodě staré pařeniště překoná. Nebo to plastové pařeniště je k ničemu?
No tak to vyhoďte. |  | Čistíme studnu, 13.8.2013 Samozřejmě se vrstvy od sebe izolují, vyžaduje to vodní zákon. A povrchovou, nebo podpovrchovou je nutno oddělit od spodní vody.
Zde, krátké vídeo, Češi vrtají studny na Haiti. Tam jsou zase problémy s průsakem slané vody. Ještě jste tam... celý příspěvek > |  | Filtrace, 11.8.2013 Nemáte někdo zkušenosti s Tilápií?
Filtraci nahradit akvaponickým systémem? Chtěl bych chovat Tilápii ve skleníku místo slepic, nebo čuňíka.
|  | Má ještě cenu vyset mrkev?, 8.8.2013 Někde jsem četl, že ty rostliny tuší, že již jde zima. Před měsícem a půl mi špatně vzešla cibule. Co potom ale celoroční skleníky? |  |
 |
|
|
|