Příspěvky uživatele - 166.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hecht 927, levná jednoručka, 2.12.2013
Dobrý den, tuto pilu jsem koupil na základě hodnocení spokojenosti zákazníků Heureka. Objednal jsem a potom jsem se dostal na tyto stránky. Trochu jsem se zděsil, jestli jsem udělal dobře. Pilku jsem nemohl nastartovat, tak jsem vyšrouboval svíčku a... celý příspěvek >
Zeleninový reaktor. Může to fungovat?, 8.9.2013
Mohlo by to fungovat ve vytápěném skleníku celoročně?  Mít celoročně zeleninu, kvalitní, domácí, to je dnes majlant. 
Vytápění skleníku, 6.9.2013
Pařeniště? No hnojem, od toho je to pařeniště. Mínus 4 vám v pohodě staré pařeniště překoná. Nebo to plastové pařeniště je k ničemu?  No tak to vyhoďte. 
Čistíme studnu, 13.8.2013
Samozřejmě se vrstvy od sebe izolují, vyžaduje to vodní zákon. A povrchovou, nebo podpovrchovou je nutno oddělit od spodní vody. Zde, krátké vídeo, Češi vrtají studny na Haiti. Tam jsou zase problémy s průsakem slané vody. Ještě jste tam... celý příspěvek >
Filtrace, 11.8.2013
Nemáte někdo zkušenosti s Tilápií? Filtraci nahradit akvaponickým systémem? Chtěl bych chovat Tilápii ve skleníku místo slepic, nebo čuňíka.
Má ještě cenu vyset mrkev?, 8.8.2013
Někde jsem četl, že ty rostliny tuší, že již jde zima. Před měsícem a půl mi špatně vzešla cibule. Co potom ale celoroční skleníky?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika