|
Příspěvky uživatele - 218.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 26.11.2013 Pánové, dozvěděl jsem se všechno možné, ale pořád neznám stav utkání. |  | Výběr domácí vodárny ke studni, 11.11.2013 Dobrý den, v rodinném domku přecházíme z veřejného vodu komplet na zásobování vody z vlastní studny. Voda bude k pití, praní i na zavlažování zahrady. Jsme čtyři, tak jednou jednou za 14 zaléváme zahradu (cca 320m2). Máme spočítáno, že naše přibližná... celý příspěvek > |  |
|  | DSK317 - repase, 8.11.2013 To co píšete je ve velmi velkém rozporu s tím co doporučují výrobci. Tady dostává mechanika na prdel. Ano, musíme se rozdělit. Vy si založte nové vlákno a ostatní se budou držet tématu. |  | Seříznutí kosiště - ano, nebo ne?, 25.8.2013 NK: Tohle je off-topic, dotaz netýkající se seříznutí kosiště. Občas dělám některé věci tak jak jsem je kdy viděl dělat jiné lidi nebo jak jsem to kdy prvně zkusil. V zásadě ale dělám některé věci jako většina praváků a některé zase jako většina... celý příspěvek > |  | Dolmar MS-335.4 U, 24.8.2013 Fatální překlep, který znalcům ACEA výkonostní třídy jistě neunikl. --oprava-- Já jsem se myšlenkově k "lehkoběžnému" oleji s NIŽŠÍ HTHS viskozitou (výkonostní norma ACEA A1/B1) a viskozitou SAE 5W-30 dopracoval... HTHS viskozita je dynamická... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|