Příspěvky uživatele - 75.62

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pražce v zahradě, 21.3.2011
Vyrabi se i z buku, ale pouze minimalne. Hlavne dub, modrin a borovice.
Co jsou to za stromy a co s nima?, 20.3.2011
S pis se mi zda, ze je u nich spatne zapestena korunka, takze uvazuju co s tim...
Co jsou to za stromy a co s nima?, 20.3.2011
Diky, staci takhle - nechce se mi ty stromky davat pryc, pokusim se je nejak zachranit...
Co jsou to za stromy a co s nima?, 20.3.2011 Obsahuje fotku
ctvrty
treti
druhy
První
Zdravim, Na zahrade jsem nasel 4 stromy, ktere vysadil predchozi majitel. Pomuze mi nekdo urcit tyto stromy a poradi co s nima? Diky!
Vetrolam, 17.3.2011
Ja uvazuju o platanu javorolistem, da se dobre tvarovat. A ve druhe rade nejake nizke vzdyzelene jehlicnany, aby to jako celek vytvorilo kompaktnejsi vrstvu. Ale jako laik uvitam kazdou radu...
Vetrolam, 17.3.2011 Obsahuje fotku
Jake dreviny byste doporucovali na vetrolam ve vzdalenosti cca 60 m od domu. Duvodem je otevrena zemedelska krajina. Vitr fouka prevazne od severozapadu, mene od jihozapadu. Prikladam nakres, ktery je orientovany podle svetovych stran. Jaka by mela... celý příspěvek >
Jak ma vypadat stromek ze skolky?, 16.3.2011
Dobry den, Prosim o radu, podle jakych kriterii vybirat stromek ve skolce. Jakym stromkum se vyhnout atd.? Diky!
Sadbove brambory - lze je hned zasadit?, 14.3.2011
jj, slo mi o to zda jdou zasadit hned i bez nakliceni - diky zoufalci jakoze brzo nebo pozde?
Sadbove brambory - lze je hned zasadit?, 14.3.2011
Dobry den, Mam takovou hloupou otazku. Pokud si ted koupim v obchode sadbove brambory, muzu je hned zasadit?
Ako rezat, 2.3.2011
Super, diky za odpoved. Jeste 1 otazecka. Rezne plochy mam osetrit stepovacim voskem, nebo to tady neni treba? Diky.
Ako rezat, 2.3.2011
Resim podobny problem. Mam jen asi 1.5 metrovy "prut", ale korunku bych chtel vyse. Takze letos jen zakratit o treba 30 cisel, aby kminek zesilel a pristi rok pokracovat? Diky...
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika