|
Pražce v zahradě, 21.3.2011 Vyrabi se i z buku, ale pouze minimalne. Hlavne dub, modrin a borovice. |
 |
Co jsou to za stromy a co s nima?, 20.3.2011 S pis se mi zda, ze je u nich spatne zapestena korunka, takze uvazuju co s tim... |
 |
|
 |
Co jsou to za stromy a co s nima?, 20.3.2011 Diky, staci takhle - nechce se mi ty stromky davat pryc, pokusim se je nejak zachranit... |
 |
Co jsou to za stromy a co s nima?, 20.3.2011  ctvrty |
 |
Co jsou to za stromy a co s nima?, 20.3.2011  treti |
 |
Co jsou to za stromy a co s nima?, 20.3.2011  druhy |
 |
Co jsou to za stromy a co s nima?, 20.3.2011  První |
 |
Co jsou to za stromy a co s nima?, 20.3.2011  Zdravim, Na zahrade jsem nasel 4 stromy, ktere vysadil predchozi majitel. Pomuze mi nekdo urcit tyto stromy a poradi co s nima? Diky! |
 |
Vetrolam, 17.3.2011 Ja uvazuju o platanu javorolistem, da se dobre tvarovat. A ve druhe rade nejake nizke vzdyzelene jehlicnany, aby to jako celek vytvorilo kompaktnejsi vrstvu. Ale jako laik uvitam kazdou radu... |
 |
Vetrolam, 17.3.2011  Jake dreviny byste doporucovali na vetrolam ve vzdalenosti cca 60 m od domu. Duvodem je otevrena zemedelska krajina. Vitr fouka prevazne od severozapadu, mene od jihozapadu. Prikladam nakres, ktery je orientovany podle svetovych stran. Jaka by mela... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jak ma vypadat stromek ze skolky?, 16.3.2011 Dobry den,
Prosim o radu, podle jakych kriterii vybirat stromek ve skolce. Jakym stromkum se vyhnout atd.?
Diky! |
 |
Sadbove brambory - lze je hned zasadit?, 14.3.2011 jj, slo mi o to zda jdou zasadit hned i bez nakliceni - diky
zoufalci jakoze brzo nebo pozde? |
 |
Sadbove brambory - lze je hned zasadit?, 14.3.2011 Dobry den,
Mam takovou hloupou otazku. Pokud si ted koupim v obchode sadbove brambory, muzu je hned zasadit? |
 |
Ako rezat, 2.3.2011 Super, diky za odpoved. Jeste 1 otazecka. Rezne plochy mam osetrit stepovacim voskem, nebo to tady neni treba? Diky. |
 |
Ako rezat, 2.3.2011 Resim podobny problem. Mam jen asi 1.5 metrovy "prut", ale korunku bych chtel vyse. Takze letos jen zakratit o treba 30 cisel, aby kminek zesilel a pristi rok pokracovat?
Diky... |
 |