Příspěvky uživatele - 2.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pro travní sekačku do Polska?, 4.9.2012
Poláci jsou kšeftmani, takže i motory v tam koupených sekačkách nemusí být orginální. Už vidím opraváře, který má opravovat nějakou skládanku z Číny. Doufám, že Vám alespoň za tu opravu napaří 30 - 50% navíc oproti zboží zakoupeného zde v ČR u nich.... celý příspěvek >
Čačanská lepotica, 25.8.2012
Mně ji letos spálil mráz jak kvetla a pak jsem zjistil, že ji zespodu kořeny ožírá hryzec. Takže stromek cca 15 cm v průměru už nyní je skoro bez listí. Byla zasazena do pletiva, ale stejně to nepomohlo. Zkusím se dostat k díře pod kořeny a pokusím... celý příspěvek >
Vybiram zahradni traktor, 24.8.2012
Tak to Vám závidím udržovaný trávník, můžete sekat na polohu 1. Já jsem dnes sekal louku po cca 6 týdnech a můžu pouze na polohu 7. I tak to ale seče výborně. Ten otáčkoměr je výhoda - já podle něj seču a jak je někde hustší tráva, tak poklesnou... celý příspěvek >
Křovinořez 0.8kW - stačí to?, 15.8.2012
Sekat takovou plochu už dnes jedině bubnovkou a pokud křovinořez, tak okolo 2 kW, výkon 0,8 kW je málo. Jeden kolega má Hondu a říkal, že je to slabé. Má k tomu taky bubnovku Dakr. Já mám bubnovku k Robot a dříve jsem to sekl celé OM 746T. Slabší... celý příspěvek >
Myti sekaciho ustroji trakturku (popr. i sekacky), 13.8.2012
Sekačku travního traktoru jsem za 4 sezóny vodou přes rychlospojku podle návodu výrobce nikdy nemyl. Nic mi při zapnutí sekání ve stroji nepíská a nevrže. Soused myje přes rychlospojku podle návodu výrobce a je to po zapnutí sečení slyšet. I prodejce... celý příspěvek >
Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 12.8.2012
S dodáním zboží z Mountfieldu u nás není žádný problém. Když není na prodejně ihned, tak ho objednají a do 14 dnů je dovezeno. Jinak Fiskars sortiment se dá koupit v Polsku za mnohem nižší ceny - cca i 50% - než v ČR.
Automatické zastřihování struny na křovinořezu, 8.8.2012
OM má ořezávač struny na krytu namontován. Pravidelně ho ostřím, aby fungoval. Struna se vždy sama ořízne na správnou délku při poklepu o zem. Sekat bez krytu by mě nikdy nenapadlo.
Křovinořez do 6000, 25.7.2012
Než nějaké "prdítko" a ještě k tomu neznačkové do 6.000 Kč, pak do toho benzín, olej, směs nesmí být stará, jinak se to může zadřít, tak těch 200m2 poseču kosou. Na procvičení páteře je to vynikající činnost.
Udávané výkony motorů u zahradních traktorů, 25.7.2012
Když se běžně porovnávají výkony pouze v HP udaných na samotných motorech, tak je nějaký "čistý výkon na nožích" stejně k ničemu. Kolik výkonu se v převodech ztratí - 5%, 10%? Těch výkonových řad motorů od jednoho výrobce ve stejných strojích zase... celý příspěvek >
Vybiram zahradni traktor, 23.7.2012
Jak na display blikají 4 hvězdičky, tak se nemá sekačka zapínat. Jsou nízké otáčky motoru.  I při sekání si nechávám zobrazovat hvězdičky na display, protože tráva není všude na pozemku stejně vysoká a stejně hustá. Stává se, že přidávám plyn,... celý příspěvek >
Vybiram zahradni traktor, 13.7.2012
Vybral bych si travní traktor, kde je nejbližší servis. Já mám CG XT200HD od roku 2008 se vzdáleností servisu cca 3 km. U nich není problém, aby se stroj sami odvezli kdykoli. Na jejich servis u nás nemůžu nadávat, opravovat a servisovat umí. Jak při... celý příspěvek >
Jaký postřik na rajčata s krátkou OL, 10.7.2012
Dneska jsem to raději postříkal Kuprikolem - letos poprvé. S tím Dithane je to divné. Díval jsem se do návodu a je tam OL 21 dnů u rajčat. Když už se s tím doma člověk trápí, tak co nejméně chemie. S chemií si to můžeme koupit v obchodě.
Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 10.7.2012
Rychle seče soused s jednoválcem AGS a každou chvíli to má ucpané. dva řemeny už na něm taky měnil. Na traktoru poskakuje jako groteska. Já seču pomaleji, o cca jeden i dva týdny později vyšší trávu a nic se mi neucpává. Po zatravněném poli se ani... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 5.7.2012
Pokud si pamatuji, tak traktor Honda v itestu v roce 2008 byl jako nejlepší. Pak až byl Castel Garden XT190HD s jednoválcovým motorem. Ostatní supermarketové značky byly dobře popsány - v testu jsou dobré postřehy pro začátečníky - kupce, na jaké... celý příspěvek >
Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 5.7.2012
Mám dvouválec BS 22HP V TWIN na travním traktorku a 5 sezón seču s ním vyšší trávu než je na obou fotkách - spotřeba cca 2 litry na hodinu práce, stroj má otáčkoměr, takže neseču při nízkých otáčkách. Jinak ale je to asi v normě, protože jsem loni... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika