Příspěvky uživatele - 2.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Starý křovinořez Oleo-Mac špatně startuje a ztrácí výkon, 21.7.2013
Seřízení karburátoru + promazání hřídele (také 10 let provozu bez nutnosti servisu) u křovinořezu OM746T mě před 3 léty v období posezonních prohlídek stálo okolo 120 Kč. Tedy nic strašného.Od té doby zase funguje dobře.
Pozor - křovinořez Hecht 145 BTS, 19.7.2013
Co asi tak může člověk koupit za stroj v ceně 3.000 Kč - váha 6.9 kg, 43 cm3, 1,9 HP motor, doporučená plocha 300 m2. Jen OM746T (úhlový převod na něj stojí 2.500 Kč, a to je obvyklá cena i pro jiné značky) má plochu bez omezení, objem 45,7 cm3, 1.8... celý příspěvek >
Antiskalpovací kolečka u traktoru - nezbytnost?, 13.7.2013
Jen jednou jsem při sekání trávy s novým traktorem přejel seskupení několika krtinců tvořící hromadu hlíny a slyšel, jak jeden nůž se jimi "prosekal". Výsledkem byly posunuté nože - jsou protiběžné a poháněné ozubeným řemenem. Při servisní prohlídce... celý příspěvek >
Zahradní traktor Castel Garden XT190, XT220, 22.6.2013
Hodně lidí se tady k traktorům CG vyjadřuje, dokonce varuje před jejich nákupem. A zatím nic. Vlastním CG XT200HD od roku 2008 a jsem s ním spokojen. Používám ho na sečení zatravněného pole - nerovný terén, drny atd. A také jsem si hned u nového... celý příspěvek >
Skvrny na listech kanadských borůvek, 22.6.2013
Také mi letos koupené borůvky z kontejnerů po zasazení do rašeliny neprospívaly. Listy flekatěly,  schnuly a opadávaly. Nejvíce odrůda Northland. Před 14 dny jsem je zalil Kristalonem na rododendrony - je i na borůvky. Dávají se dvě odměrky na... celý příspěvek >
Krovinorez - namotava se trava, 17.6.2013
Je to kombimace nízkého výkonu motoru stroje a nízkých otáček sekacího nástroje, nebo k tomu i ještě tupého kotouče. Stávalo se mi to občas s OM746T ve vysoké trávě (cca 1 m) při sečení kotoučem, strunou to sekat už nešlo, když jsem nedal do záběru... celý příspěvek >
Likvidace krtků, hryzců aj, 9.6.2013
Na hryzce jedině past Swiss Cat. Lovit se dá i za deště, nedá se lovit v zimě v sněhu a mrazu. Je to mnohem lepší, než jedy, gely, dýmovnice atd. Past je ihned zabíjí a v jednom stejném místě se dá chytat stále, dokud ve štole procházejí. Pak se to... celý příspěvek >
Ukousnuté sazenice rajčat, 9.6.2013
Určitě je to hryzec. Loni mi tak zůstávaly vršky - natě - cuket, salátů a na poli i brambor. Kupte si past Swiss Cat (jen přes internet, v obchodech ji nemají asi kvůli ceně) - je celkem drahá - okolo 300 Kč, ale je velmi účinná. I jedy jsou drahé a... celý příspěvek >
Vadnutí listů u papriky, 5.6.2013
Jak to tady sleduji, tak hodně lidí má letos stejné problémy s okurky, paprikami i rajčaty. Previcur a jiná chemie to nezachrání. Ikdyž to nepovadne, tak to neporoste Je málo slunce, dnes je venku pouze 12 stupňů, už 5 dnů jen mraky a prší. Salát na... celý příspěvek >
Co se děje s rajčatami, 3.6.2013
Letos půjde všechno pryč - okurky, rajčata i papriky. Rajčata usychají, papriky i okurky vadnou - i po zálivce Proplantem. Je málo slunce. Venku to také živoří - prostě mínusový rok - voda z ledovců Arktidy při globálním oteplování.  A auta na... celý příspěvek >
Krovinorez fs 410 nebo fs 240, 30.5.2013
Pokud mám zkušenosti, že dost prodejců - servisů si dává několik desítek % -   od 20 až 30% přirážku na servis zboží zakoupeného jinde než u nich. Takže nakonec oprava může být i dražší než v mysticky pomlouvaném MF. Mimo sezónu jsou díly... celý příspěvek >
Krtek, 26.5.2013
Nechápu, jak může být krtek chráněný, když páchá škody na zahradách. Koupil jsem past na hryzce v domnění, že záhony podývá pouze on a krtek je chráněný - tedy užitečný. Pozemek jsme na podzim měli jako houbu - všude samé chodby a štoly. V jedné... celý příspěvek >
Slimáci a měděné pásky, 26.5.2013
Už máte letos slimáky na zahradách? Myslel jsem, že loňské mrazy v únoru je natolik zlikvidovaly, že bude trvat roky, než se znovu namnoží na nekosených spekulativních pozemcích. U nás od loňské zimy slimáci vůbec nejsou. Úplně zmizeli. Taky mám... celý příspěvek >
Krovinorez,,skapina,, pri volnobehu, 18.5.2013
Nestrašte servisem Mountfieldu. Normálně to se záručním listem přinést do jejijich servisu a říci, co je za problém. Mi se špatně startoval nový OM 753T - kluk u nich mi vysvětlil, jak se to startuje. A bylo po problému. Hřála se mi hřídel - namazali... celý příspěvek >
Zahradní traktor Husqvarna nebo Starjet?, 11.5.2013
Debata o kvalitě traktorů Husqvarna započala v roce 2008 u modelu CTH150. V tu dobu model CTH163 možná nebyl ani na papíře. Bylo by velmi smutné, kdyby problémy s užíváním staršího modelu výrobce neřešil. Ikdyž všeobecně kvalita zboží v honbě za... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika