Příspěvky uživatele - 0.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ošetřování, ochrana meruněk, 1.12.2013
Podívejte se na toto video.
Slivoň neznámá?, 24.11.2013
Zajímavý odkaz odpovídá na otázku barvy plodů podnožového St. Julien, o které se v jednom z vláken také diskutovalo. Obě varianty jsou správné (zelený i modrý plod).
Topaz, 23.11.2013
Stený poznatek mám ze zdejších sadů, kde ale jablka uchovávají ve skladech s řízenou atmosférou. Sirius je skoro poslední odrůda, kterou na jaře prodávají.
Podzimní termín výsadby broskvoní, 23.11.2013
Pane Stando, jak hodnotíte tuto podnož v porovnání s jinými podnožemi (růst, plodnost naštěpovaných odrůd, zdravotní stav, vhodnost do konkrétních půd apod.)?
Podzimní termín výsadby broskvoní, 22.11.2013
Nemáte někdo zkušenost s podnoží Prunus domestica 'Ackermann' (Marunke) pod broskve?
Přeroubování starší jabloně, 21.11.2013 Obsahuje fotku
Příští jaro chci přeroubovat jednu starší jabloň - věk těžko odhadnu, ale minimálně 40 let mít bude. Jablka (odrůdu se mi do dnešního dne nepodařilo určit - viz. foto) jsou chuti průměrné, navinulejší a dosti brzo po sklizni moučnatí. Strom, i po... celý příspěvek >
Špendlíky, 21.11.2013 Obsahuje fotku
U Špendlíku mám tu zkušenost, že se musí pohlídat správná fáze zralosti - i trochu nedozrálé nebo naopak přezrálé plody pak vykazují o dost horší chuť. Kolikrát rozhodují (dle počasí) i třeba jen dva, tři dny. Jinak je chuť velice dobrá.
Jaká to je odrůda, 20.11.2013
Tak v produkci jablek jirkovských sadů jsem na odrůdu Dukát za x let ještě nenarazil.
Rozela, 19.11.2013
Tak jsem dneska ochutnal Rozelu z produkce nedalekých sadů. Už vůně mě ujistila, že to k Vandě nebude daleko. Chuťově opravdu velice povedená odrůda - oba rodiče tam cítím. O to více mě mrzí, že jsem jí letos nesehnal na požadované podnoži. Držím jí... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika