Příspěvky uživatele - 244.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez pro ženu, 12.5.2015 Obsahuje fotku
Stihl a popruhem kombinovaným s batohem na čivavu (bohužel ten batoh přestali vyrábět) a bederním popruhem místo prsního.
Blednoucí koi, 12.5.2015
a čím krmíte?
Stiga versus Honda, 12.5.2015
No vidíte, já bych naopak volil Hodu kvůli plechu. Ocelové šasí se dá udělat tenké a tím pádem lehké. Naproti tomu hloníkové šasi se vyrábí odléváním a tak jednak kvůli technologii tlakového lití, tak i kvůli prostorové tuhosti a absenci tvatové... celý příspěvek >
Křovinořez pro ženu, 11.5.2015
Pokud je chytrá, vybere si podle váhy a nikoliv podle ceny.
Tak jsem si udělal kontrolní přepočet jako spotřeba času krát tabulkový výkon stroje použitého v příkladu a vyšlo mi, že ve všech případech je potřeba 60_kWh/ha. Pravdou je, že pokud by stroj měl větší výkon něž 3 kW, pak nebudete stačit chodit... celý příspěvek >
Ta Honda je ořezávátko s 1kW motorem a tak prostě víc trávy za hodinu neuseká. HQ má při stejné váze motoru 2kW výkonu a lepší antivibrační systém, takže nemusím mít tak dlouhé přestávky, aby mi nemravenčilo v rukách. Zejména při krtinách a sem tám... celý příspěvek >
Křovinořez pro ženu, 11.5.2015 Obsahuje fotku
4takt je při stejném výkonu těžší než 2takt. Pokud tedy preferujete hmotnost proti možnosti práce jen se štítem bez hluchátek, pak volba číslo jedna je lehký 2T s obashem 35 ccm - tedy např. Solo 137 SB Husqvarna 543 RS Stihl FS... celý příspěvek >
Jak zachránit včely které se usídlili ve vykopané jámě, 11.5.2015 Obsahuje fotku
Nejsou až tak citlivé na manipulaci jako na tu vlhkost - ale pokud to dá někam do závětří a do stínu tak to larvy doklepou do vylíhnutí, ale včelky samotářky už opuštěné chodbičky nevyužijí pro další snůšku.  Morální problém se dá řešit také... celý příspěvek >
jj dokud jsem sekal kosou, měl jsem štíhlý pas a na břiše vyrýsovaný "pekáč buchet". Teď sekám čím se dá včetně křovinořezu a pupík připomíná kynutou bábovku. Jinak pro představu s Hondou 35GX bych 2000 m2 posekal na 10 nádrží tj. za cca 12... celý příspěvek >
Jak zachránit včely které se usídlili ve vykopané jámě, 11.5.2015
ano, podrýt to můžete a přemístit...  Dírky bývají až 5 cm hluboké a jsou tam až 4 vrstvy larev. ... 
Jak pohnojit staré stromy trávníku?, 11.5.2015
to by se drény ucpaly také, protože by si za živinami došly kořeny a drény by zarostly. 
Strata vody v saní, 11.5.2015
Těsně u hladiny může být větší koncentrace CO2 ve vzduchu a jeho rozpuštěné formy jako kyseliny uhličité ve vodě. Tím je pak daná vyšší míra koroze i v případě pozinkované trubky. Nárůsty železitých bakterií na trubce trvale pod vodou neřešte, ty... celý příspěvek >
Bršlice v chřestu, 11.5.2015
špargl je také plevel = použil bych totální Roundup na oba.
Kanadská borůvka Elliot, 11.5.2015
Rašelina dodávaná do MF resp. jediná odebíraná Moutfieldem není pro kanadaské borůvky vhodná. Ne potřeba používat rašelinu vrchovištní (například "Baltskou" či "Litevskou" resp. Weisstorf) a nikoliv rašelinu slatinnou (ad absurdum ještě s upraveným... celý příspěvek >
Odstraneni plodu, 11.5.2015
Pokud se jedná o první "panenskou" úrodu, pak se zpravidla ponechávají 2 plody na každou kosterní větev, ale vždy záleží na vitalitě stromku. Někdy je vhodné první úrodu odložit o rok a věnovat se zapěstování dostatečně velké korunky.  Tj stříhá... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika