Příspěvky uživatele - 174.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jikov 1447 DV VAPE, 3.12.2013
Koupil jsem si novou motorovou jednotku 1447 s dekompresorem. Po ujeti asi 300m v zabehu motor nahle spadl z otacek na volnobeh a za par vterin chcipnul. Vsimnul jsem si, ze upadla na zem packa karburatoru od tahla pneumatickeho regulatoru... celý příspěvek >
Roundap, 21.11.2013
To neni jen o Roudupu ale o herbicidech jako takovych a reziduich po nich
Co dělat po odkvětu orchideí, 4.7.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, už pár let mám tři orchideje Phalaenopsis. Právě kvetou a to již od ledna. Pouze je rosím na list i květ, pokud mám děšťovku z chaty, tak jim dopřávám. Občas je lehce osprchnu. Nestříhám po odkvětu stonky - znovu na nich nasadí květy.... celý příspěvek >
Jakou sekačku, Lux 55 TBI z mountfieldu?, 27.1.2013
Od pátku je doma, takhle na prázdno přede krásně. Uvidíme přes léto co vydrží. Všem děkuji za názory. Je pravda, že za tyhle peníze co to teď měli, je nádherná :-). 30 bych za ní nedal.
Jakou sekačku, Lux 55 TBI z mountfieldu?, 21.1.2013
Tak to jste mě konečně potěšil. Pozemek máme štejně veliký, nepravidelně budu taky sekat. Za veliký koš jsem rad. A co chod sekačky, údržba, dvojitý nůž, hřídel... Všechno v pohodě? Pořád vymejšlím, kterou sekačku koupit, myslím, ze jsem toho... celý příspěvek >
Jakou sekačku, Lux 55 TBI z mountfieldu?, 17.1.2013
Dobrý den všem. Protože jsou teď v Mountfieldu sekačky za lepší peníze, chtěl bych od Vás pomoci s výběrem.  Zahradu mám cca 1200m, docela zanadbanou, hodně drnů, takže asi taková horší louka. Tento rok to chci dát do pořádku, jezdit tam... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika