|
Příspěvky uživatele - 222.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dopouštění jezírka z okapu, 28.11.2013  No mě napadlo, že bych to zkusil nějak tak, jak je na přiloženém obrázku, princip velice jednoduchý a takřka zadarmo. PET lahev by byla pod filtračním košíkem, takže hrubé nečistoty v pohodě zachytí, na jemnější nečistoty by tam mohl být ještě nějaký... celý příspěvek > |  | Dopouštění jezírka z okapu, 28.11.2013 Těch 50m2 se mi líbí, snad půjdu taky do něčeho takového. K bodu 2 jste mi dal dobrý tip připravit k dešťovému svodu ještě jednu tenkou trubku od venkovního vodovodního kohoutku, pro případ, že by bylo opravdu třeba dopouštět za extrémního sucha.... celý příspěvek > |  |
|  | Dopouštění jezírka z okapu, 28.11.2013 Konkrétně v mém případě jde o betonovou tašku Bramac (Alpská taška Classic Standard), píšou o ní, že "její povrch je hladký s nástřikem disperzní barvou". Chemii nerozumím, ale tak nějak doufám, že to snad vadit nebude, byť chápu, že se při každém... celý příspěvek > |  | Dopouštění jezírka z okapu, 22.11.2013 Bez přepadu to udělat nemůžu, neboť mám hodně těžkou nepropustnou zeminu. Jak to máte vyřešeno v tom lapáku splavenin? Nějakou rozbočku, atd. |  | Dopouštění jezírka z okapu, 21.11.2013 Zdravím všechny,
mám v plánu na zahradě vybudovat koupací jezírko (nad velikostí a potřebnými technologiemi zatím uvažuji). Výpar vody z jezírka bych chtěl kompenzovat dešťovou vodou - z okapu dolů do lapače splavenin geigru a pak kanalizační... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|