Příspěvky uživatele - 125.97

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Úprava malotraktora, 21.11.2013
"Oje" vozíku je v otočném futru, takže nejde o tuhé spojení, vozík má samozřejmě možnost se vůči závěsu naklánět, to by asi nebylo moc použitelný v terénu, tak leda na letišti
Podobně to právě myslím, jen místo toho mezikusu (trubky, dám tu silnou pásovinu a za ni to budu otáčet, tu pásovinu proto že jí kousek mám, na výšku pasuje do závěsu bez úprav a je bytelná, zárověň je to i malé závaží),mám i dorazy přímo navařené na... celý příspěvek >
Nevím jestli se dobře chápeme, myslím to takhle;vozík připojím do závěsu přivařeného k té pásovině kde se bude otáčet, sem přijde vlevo naboku i tyč řízení, celé to pak připojím k vari do spodního závěsu kde už se to točit nebude, je to z důvodu... celý příspěvek >
Úprava malotraktora, 20.11.2013 Obsahuje fotku
Vzhledem k tomu co psal Standa, to je fakt dobrý postřeh, jsem to upravil, pokud někdo vidíte nějakou mouchu co mi ušla, budu rád za připomínky(miresk)
Úprava malotraktora, 20.11.2013 Obsahuje fotku
P.S. moje představa je asi to co je na obrázku, je to proto že se chci vyhnout přímého zásahu do vari a zároveň mám možnost odpojit vozík včetně řízení aniž bych musel vysadit čep řízení, vytáhnu kolík ze závěsu a můžu připojit jiný vozík a... celý příspěvek >
Úprava malotraktora, 20.11.2013
Mě šlo spíš o to že odpor řízeného kola u osobáku bude přece jen menší než odpor otáčené variny na poli, jestli to ta převodka s tyčí řízení vydrží, moje domněnka, můžu se plést(miresk)
Úprava malotraktora, 20.11.2013
nemyslel jsem tu pásovinu ale samotnou převodku, spojovací tyč(miresk)
Úprava malotraktora, 18.11.2013
S tím nemám zatím bohužel zkušenost, jsem ve stádiu shánění nějaké použité převodky, nemůžu najít ty stránky kde jsem to našel, jinak bych dal odkaz, taky by mě to zajímalo, už kvůli té páce přes kterou to bude otáčet celým Vari, jestli to vůbec... celý příspěvek >
Úprava malotraktora, 11.11.2013
P.S. omluva, nejsem autor toho fota, ztaženo z internetu, bohužel už nevím kde(miresk)
Úprava malotraktora, 11.11.2013 Obsahuje fotku
ještě jedna možnost, nemám vyzkoušeno ale chci zkusit(miresk)
Úprava malotraktora, 11.11.2013
Taky se o to pokouším, teď předělávám nápravu takže není hotovo.Zkušenosti zatím jen z vyorávání brambor, je pravda že fyzickou práci ulehčí, zase je delší souprava, pokud jde o to zatáčení tak jediné v čem je rozdíl, jste ušetřen vyrovnávání rázu... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 10.11.2013
Z čeho jste vyrobil rycí část, taky o tom uvažuju, máme dva záhony v rohu u plotku a Vari se tam nevleze(miresk)
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika