|
Příspěvky uživatele - 125.97
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Úprava malotraktora, 10.1.2014 Tu ruční hydrauliku jsem měl původně taky plánu, ale bohužel se na mě vyprd jeden maník co mi slíbil dvojčinný píst, proto mechanika.Kdybych v budoucnu sehnal věci tak to asi předělám, až budete mít hotovo tak dejte foto, dobrá inspirace se vždycky... celý příspěvek > |  | Úprava malotraktora, 10.1.2014 Ale já mám jílovou zem, loni jsem to zkoušel a šlo to, jen jsem musel přidat závaží na předek a měl jsem vysoko závěs, takže to nešlo zapíchnout na celou výšku pluhu, neuvědomil jsem si že při použití náředí se závěs nejen naklání ale jde i dolů,... celý příspěvek > |  |
|  | Úprava malotraktora, 8.1.2014  . |  | Úprava malotraktora, 8.1.2014  A ještě další, nejde mi to vložit naráz, tak to dávám po jedné |  | Úprava malotraktora, 8.1.2014  Tak dávám to foto, snad to k něčemu bude(miresk) |  | Úprava malotraktora, 7.1.2014  Zatím mám jen zajištění ve zvednuté poloze na principu překlopení táhla za mrtvý bod, nevím jak to líp napsat, zítra odpoledne to vyfotím a plácnu to sem, teď můžu poskytnout jen foto zezadu, nasazený pluh, foceno mobilem, takže nic moc(miresk) |  | Úprava malotraktora, 5.1.2014  Už to mám hotový, ještě natřít a musím přetěsnit převodku řízení, mírně prosakuje, podle toho videa s vozíkem vepředu bych to asi nezkoušel, podstatná vada - vysoké těžiště.Ty ostatní ještě zkouknu ale jsou podobné tomu co mám.I tak díky za snahu... celý příspěvek > |  | Úprava malotraktora, 19.12.2013 pokud je ta šneková převodka pomalejší tak to mi nevadí, spíš naopak, sehnal jsem už i volant tak pomalu dodělávám zbytek, přeji štastné a veselé vánoce a Nový rok(miresk) |  | Úprava malotraktora, 17.12.2013 P.S: můžete přihodit foto?dík(miresk) |  | Úprava malotraktora, 17.12.2013 Já jsem si to nejdřív vyzkoušel nanečisto, v té poloze jak to mám to dosáhne na obě strany skoro nadoraz(kola u oje vozíku),taky jsem zkusil podložit kolo frézy cca 30 cm jako simulaci náklonu aby se mi neopřela spojovací tyč o hranu držáku, pak jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Úprava malotraktora, 16.12.2013  Tak jsem sehnal převodku z Š 1203,zatím zůstanu tedy u připojeného vozíku, něco jsem už sbastlil a jen sehnat volant a můžu to zkusit |  | Úprava malotraktora, 3.12.2013 Souhlasím s tím že zatočit v měkkkém terenu je s řiditelnou nápravou bez diferenciálu nejisté, kdežto kloub zatočíte vždy, nadruhou stranu je nutnost hodně zatížit hnací nápravu s kloubem, vyzkoušeno,jinak ji zahrabete, ono má oboje pro i proti, je... celý příspěvek > |  | Úprava malotraktora, 1.12.2013 Jak jsem už psal, zatím sháním věci, radši bych to quatro ale teď zatím nemám řiditelnou nápravu(miresk) |  | Úprava malotraktora, 24.11.2013 Toto video znám, já teď sháním převodku s volantem abych to mohl zkusit, s tím pohonem vepředu máte pravdu, když připojíte vozík za vari a ještě si na něj sednete vytváříte vlastně zátěž kterou musí pohonná jednotka utáhnout navíc, to znamená zvětšit... celý příspěvek > |  | Úprava malotraktora, 22.11.2013 O tom jsem uvažoval, a možná by to bylo pro mě i lepší ale nemám řiditelnou nápravu, ten vozík jsem měl udělaný už dřív tak to jen dodělávám.Uvidím co se mi podaří sehnat po šroťákách nebo po známých(miresk) |  |
 |
|
|
|