Příspěvky uživatele - 125.97

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Úprava malotraktora, 10.1.2014
Tu ruční hydrauliku jsem měl původně taky plánu, ale bohužel se na mě vyprd jeden maník co mi slíbil dvojčinný píst, proto mechanika.Kdybych v budoucnu sehnal věci tak to asi předělám, až budete mít hotovo tak dejte foto, dobrá inspirace se vždycky... celý příspěvek >
Úprava malotraktora, 10.1.2014
Ale já mám jílovou zem, loni jsem to zkoušel a šlo to, jen jsem musel přidat závaží na předek a měl jsem vysoko závěs, takže to nešlo zapíchnout na celou výšku pluhu, neuvědomil jsem si že při použití náředí se závěs nejen naklání ale jde i dolů,... celý příspěvek >
Úprava malotraktora, 8.1.2014 Obsahuje fotku
.
A ještě další, nejde mi to vložit naráz, tak to dávám po jedné
Tak dávám to foto, snad to k něčemu bude(miresk)
Úprava malotraktora, 7.1.2014 Obsahuje fotku
Zatím mám jen zajištění ve zvednuté poloze na principu překlopení táhla za mrtvý bod, nevím jak to líp napsat, zítra odpoledne to vyfotím a plácnu to sem, teď můžu poskytnout jen foto zezadu, nasazený pluh, foceno mobilem, takže nic moc(miresk)
Úprava malotraktora, 5.1.2014 Obsahuje fotku
Už to mám hotový, ještě natřít a musím přetěsnit převodku řízení, mírně prosakuje, podle toho videa s vozíkem vepředu bych to asi nezkoušel, podstatná vada - vysoké těžiště.Ty ostatní ještě zkouknu ale jsou podobné tomu co mám.I tak díky za snahu... celý příspěvek >
Úprava malotraktora, 19.12.2013
pokud je ta šneková převodka pomalejší tak to mi nevadí, spíš naopak, sehnal jsem už i volant tak pomalu dodělávám zbytek, přeji štastné a veselé vánoce a Nový rok(miresk)
Úprava malotraktora, 17.12.2013
P.S: můžete přihodit foto?dík(miresk)
Úprava malotraktora, 17.12.2013
Já jsem si to nejdřív vyzkoušel nanečisto, v té poloze jak to mám to dosáhne na obě strany skoro nadoraz(kola u oje vozíku),taky jsem zkusil podložit kolo frézy cca 30 cm jako simulaci náklonu aby se mi neopřela spojovací tyč o hranu držáku, pak jsem... celý příspěvek >
Úprava malotraktora, 16.12.2013 Obsahuje fotku
Tak jsem sehnal převodku z Š 1203,zatím zůstanu tedy u připojeného vozíku, něco jsem už sbastlil a jen sehnat volant a můžu to zkusit
Úprava malotraktora, 3.12.2013
Souhlasím s tím že zatočit v měkkkém terenu je s řiditelnou nápravou bez diferenciálu nejisté, kdežto kloub zatočíte vždy, nadruhou stranu je nutnost hodně zatížit hnací nápravu s kloubem, vyzkoušeno,jinak ji zahrabete, ono má oboje pro i proti, je... celý příspěvek >
Úprava malotraktora, 1.12.2013
Jak jsem už psal, zatím sháním věci, radši bych to quatro ale teď zatím nemám řiditelnou nápravu(miresk)
Úprava malotraktora, 24.11.2013
Toto video znám, já teď sháním převodku s volantem abych to mohl zkusit, s tím pohonem vepředu máte pravdu, když připojíte vozík za vari a ještě si na něj sednete vytváříte vlastně zátěž kterou musí pohonná jednotka utáhnout navíc, to znamená zvětšit... celý příspěvek >
Úprava malotraktora, 22.11.2013
O tom jsem uvažoval, a možná by to bylo pro mě i lepší ale nemám řiditelnou nápravu, ten vozík jsem měl udělaný už dřív tak to jen dodělávám.Uvidím co se mi podaří sehnat po šroťákách nebo po známých(miresk)
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika