Příspěvky uživatele - 82.212

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoň Harbrite, 4.3.2011
S Harbrite jsem také spokojen. Vsadil jsem ji před 6 lety, sice do dobré půdy, ale metr od pařezu, kde bývala mohutná třešeň. Ale kupodivu zatím roste a rodí dobře.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 3.3.2011
Dnes jsem prohlížel obě broskve, víc jich v současné době nemám. Ta u jižní zdi domu, možná Delan už by snesla.Ale stříknul jsem ji zatím Kuprikolem. Ta nahoře na zahradě má i na ten Kuprikol do neděle čas. Lísky zatím nepráší a angrešt také zatím o... celý příspěvek >
Pomologie nových odrůd jabloní, 2.3.2011
Mám ji ve vydavatelství objednanou a od nich potvrzenou. Zajímavé je, že v knihkupectví v Dvoře Králové, kde mi mnohokrát v minulosti zajistili nejrůznější publikace, které nebyly i běžně dostupné, tak mi řekli, že není v distribuci a že ji mít... celý příspěvek >
Letošní boj se strupovitostí, 28.2.2011
Já zase hnojím trávník na zahradě jenom omezeně tak, aby byl plně zapojený, abych nechodil po holé půdě a také se zde nechytly vytrvalé plevele, převším pýr plazivý.  Nevadí mi v něm např. sedmikrásky, či jetel plazivý. Prostředků na jejich... celý příspěvek >
Na slimáky např. v zelenině, ale i jinde, existuje nový trik bez chemie. Účinkuje až neskutečně dobře, jen jsou k tomu zapotřebí melouny. Z půlky melounu se vydlabe dužnina, vnitřek se poleje pivem tak, aby uvnitř vznikl rybníček. Rybníček se pak... celý příspěvek >
Hornbach, 28.2.2011
V Hornbachu, ani v dalších hypermarketech bych si ovocný stromek nikdy nekoupil, a to nejen pro jejich vysokou cenu.
Ano, s tím naprosto souhlasím.  Já, trávu odvážím také proto, že mám ještě zbytek kompostu z dob, kdy jsem choval králíky a domácí drůbež.
Letošní boj se strupovitostí, 27.2.2011
Pro mne je obsah N v kompostě, až to poslední, co bych mohl potřebovat. Pro mne je kompost především na prvním místě zdrojem humusu a huminových kyselin, draslíku a mikroprvků. Protože asi na 1/3zahrady pěstuji nejrůznější kultivary jehličnanů a... celý příspěvek >
Letošní boj se strupovitostí, 27.2.2011
I když obecní kontejner na biologicky rozložitelný odpad mám cca 12O m od domu, listí kompostuji. K urychlení přidávám do každé vrstvy   trochu močoviny a trochu trávy. Zahradu mám zatravněnou a naprostou většinu trávy posečené zahradní... celý příspěvek >
Letošní boj se strupovitostí, 26.2.2011
Ano, pomocí močoviny lze snížit napadení houb. chorobami, především ve větších sadech. Ale zdaleka to nestačí. Problémem jsou neošetřované, či dokonce zanedbané zahrady v okolí. Spory hub se šíří na velké vzdálenosti. Místo postřikem listí... celý příspěvek >
Vysledky degustací jabblek v Hořicích, 26.2.2011
Jo, dobrý,díky všem.
Vysledky degustací jabblek v Hořicích, 26.2.2011
Nezná, prosím, někdo letošní výsledky degustací jablek, které se každoročně pořádají v lednu v Hořicích v Podkrk.?
Letošní boj se strupovitostí, 26.2.2011
Jo, zapomněl jsem na Zuzanu, ta už je také pryč, o důvodech jsem psal loni.
Letošní boj se strupovitostí, 25.2.2011
Jestli myslíte ty rezistenty, tak už před časem to byla Melodie a loni Rosana a Rajka.
Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 25.2.2011
U nás jsme teď skončili s Delorem a Angoldem, oba dle mého bez chyby, i když např. ta chuť u Angoldu přeci jen nebyla taková jako v jiných letech- asi měl zůstat o týden déle na stromě). Začali jsme s konzumací Goldstaru- výborný a Jonalordu- to... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika