|
Příspěvky uživatele - 23.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 27.4.2015 a proč preferujete kontaktní nyní? Merpan mám v záloze, ale schovával jsem si ho na později vzhledem k jeho udávané nízké toxicitě. Zato mám taky, ale párkrát jsem jej použil loni a letos už vlastně v kombinaci kdy jsem použil zbytek postřiku z... celý příspěvek > |  | Houbová či bakteriální choroba?, 27.4.2015 Tak jsem je vyklopil i s hlínou pod živý plot k cestě, ani jsem si netroufl dát to do kompostu. Horší je, že choroba přes zimu přemáhá i některé subtropické kytky - bouganvilla, agave, aloe, kávovník... |  |
|  | Nemoc rybízu, 27.4.2015  Tohle není můj šálek čaje, tak se zeptám: Poté co mi v zimě odešel kmínek meruzalky pod stromkovým angreštem, začal skomírat sousední rybíz. Kmínek je vizuálně bez závad. Pro srovnání přidám foto normálně rašícího keře o kousek dále. Loni byl zcela... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 27.4.2015 Jak bylo řečeno "není důležité kolikrát, ale kdy" a já dodávám i čím. Proto se ptám vzhledem k předpovídané změně počasí kdy? Zatím máme v Ov sucho, nejmíň týden nekáplo, ale ač jsem po prvním Cu postřiku a následném Syllitu dal Talent, našel jsem... celý příspěvek > |  | Oleandr problem, 27.4.2015 Mospilan na svilušky nefunguje. Nissorun, Vermitec. Nebo sprchovat a trochu emulze stolního oleje + jar + voda |  | Prodej ovocných stromků, 7.11.2014 V Bruzovicích Bergerony v nabídce mají. Mají je, ale stejně jako slivoně zapěstované na myrobalánu zvláštním způsobem, namísto pár kosterních větví je to takové košťatovité vřeteno se spoustou tenkých větviček.
|  | Melrose, 3.11.2014 Pánové, nebyl by někdo ochoten poskytnout pár roubů? Marně jsem sháněl letos Melrose právě kvůli dlouhé skladovatelnosti - mám stejný problém jako pan Vinšálek se sklepem, kde je v říjnu skoro 15st, nyní mezi 5-10st, ale už nyní mám např. lehce... celý příspěvek > |  | Záchrana švestky napadené šarkou, 22.8.2014 Já se chystám "zachraňovat" švestku se šarkou na podzim - vezmu k tomu motorovou pilu a říznu ji úplně v úrovni země, protože nechci, aby mi nakazila ostatní švestky a meruňky. Bohužel sousedi to takto něřeší a tak to asi nebude stačit... |  | Švestka v klinické smrti?, 14.8.2014 To co vidíte, nastalo cca během jednoho týdne, alespoň pokud jsem si všiml. |  | Jak a kdy zastřihnout vysoké Thuje?, 6.8.2014 Každý zahradník vám řekne, že tůje snáší dobře řez, ale do zeleného a ne do starého dřeva. Pokud oříznete kmeny někde v polovině, ve většině případů se s tím vyrovnávají špatně a mohl bych nafotit, jak to vypadá s vitalitou stromů po pár letech. Vám... celý příspěvek > |  |
|  | Co vaše réva? (2014), 29.7.2014 Tak sem posléze napiště, jak se vám to osvědčilo. Kromě toho, že se mi účinek olejové emulze nezdál nikdy dostatečný jsem našel kdesi tabulku fytotoxicity postřiků a olejové látky byly o řád nejhorší asi vlivem zanesení průduchů, pak dlouho nic,... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 11.7.2014 roste vzhůru nohama |  | Sklizeň česneku, 7.7.2014 a čím jste mořila, Rovralem nebo Sulkou? Ono totiž i podle Kozáka na suchou hnilobu nic moc nefunguje.Mě ještě napadlo, že jsem si mohl zamořit záhon kompostem z chalupy, do kterého mohla máma vyhodit nakaženou cibuli. Ale vzhledem k ohlasům... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 9.6.2014 Mám dotaz na chemické experty - o víkendu jsem se po delší době dostal na chalupu rodičů v Podbeskydí, kde je sad cca 25 jabloní, vesměs ještě čtvrtkmeny, polokmeny. Bez možnosti pravidelného chemického ošetření. Na listech je poměrně dosti... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 30.5.2014 Píšete, že listy jsou čisté, ale před časem jste sem dával fotku strupovitosti na listu, přeci nezmizela? A jsou strupovité listy po přeléčením postřikem vůbec zdrojem infekce? Já bych spíš čekal, že to lítá všude s větrem... a že od sousedů má co... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|