Příspěvky uživatele - 198.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy správně zavlažovat?, 22.1.2008
Díky za informace! Zajímalo by mne, co se z rostlinou děje v takové horké poledne, kdy je zem vyprahlá a na listech je vyloženě vidět, že sotva přežívají. Proto mne napadá, že jedině přísun vody by to mohl napravit. Vychází mi, že v těchto... celý příspěvek >
Mimosa pudica - Citlivka stydlivá, 22.1.2008
Této rostlině se daří v docela až tropických podmínkách. Jsem v Austrálii a roste to tu všude v pralesích jak plevel. Dokáže to růst snadno mezi trávou na travnících, které se vůbec nezalévají.  Dokonce se i pne. Jsou to kolikrát takový... celý příspěvek >
Kdy správně zavlažovat?, 20.1.2008
Dobrý den, snažím se marně dozvědět, jak to přesně funguje kolem teorie zavlažování rostlin, kdy je vhodné zalévat více a kdy méně v průběhu dne. Mám v praxi namysli např. velká vedra v poledne, např. v létě. Z laického pohledu si... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika