Příspěvky uživatele - 124.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Spomalení rustu, 16.11.2013
Koupil jsem trešeň Burlat na podnoži vtáči, ale ta roste na hodne veliký strom, jenže já na ni pouštím vošky -mšice ,oni vysají z ní sílu na výhoncích a potom neroste a zustane malá.To je co.
Proč po loňské bohaté úrodě ořech neplodí?, 16.11.2013
Každý rok mi orech hodne zarodil, loni jsem na nej nadával že co budu delat s tolkýma orechama a letos bylo na nem jenom asi jedno kilo, asi jsem ho proklel, je to možný?
Vylepšení, 16.11.2013
Letos jsem koupil Fuji na M9 a posadil jsem místo štepení až 20cm do zeme, chci vetší strom a jiné podnože nebyli ,muže to tak být? A dá se napr.jabloň rozmnožovat odrezkami tak že odrežu 30cm jednoročný výhonek dám ho do zeme a... celý příspěvek >
Všechno je dovoleno, 16.11.2013
Mužu použít jakýkoliv spusob rezu,-americký, strídavý,atd, na všechny tvary korun,-palmeta, vreteno,kotlovitá atd.
Nejen broskve, 16.11.2013
Když na jare budu delat rez na letos posazeném stromku, mohu vylamovat už malé nevhodné asi 2cm čerstve vyrašené výhonky a nebo to musím nechat dorust a ostríhat až potom aby to melo sílu rustu.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika