Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 16.11.2013 Diky za odpoved. Uz som v amnuelovi nasiel pomery na zabeh. Odporucaju tam na prvych 5 nadrzi pomer 1:25 a potom pomer 1:50. No, skusim to takto snad sa po tak rapidnej smene obsahu oleja nic nedoserie :)
Na nahradne diely mam odkaz priamo... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 15.11.2013 Na margo SOLO 651C. Nasiel somm si manual v cestine, ale zatial som nenesiel instukcie k zabehu pily. Predavac U BEDI mi tvrdil ze hned od zaciatku miesat 1:50 a vlastne zabeh akoby ani neriesit. U takychto vysokootackovych motorov sa mi to nezda.... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 15.11.2013 Dakujem za odpovede :-)
Neboha Gude je stale neboha, rozobrata v krabici. Zatial nebol cas a ani peniazky na nakup nahradnych dielov (neviem ci som uz nezmeskal a Gude uz diely na tuto pilu nerobi - cena by zodpovedala asi... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 14.11.2013 Tak. Rok sa stretol s rokom a som tu zasa :). Dnes som sa stal majitelom troska lepsej pily ako bola neboha Gude K400B. Nechal som sa ukecat (sam sebou a penazenkou) a v Mountfielde som si kupil za 399e Solo 651C. Viem ze mountfield nie je... celý příspěvek >