Příspěvky uživatele - 19.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Boscova lahvice, 13.11.2013
Máte pravdu p.Petře, u mě se jedná o první úrody a tak ještě nerozlišuji jemné nuance. Před 30 lety můj otec neměl úspěch s pěstováním hrušek (Pařížanka...) a proto mi každá dozrálá máslovka připadá perfektní. Zdravím J.
Spartan, 13.11.2013
Spartan byl klasika na zahradě mého otce a 1 mám i já. Bohužel strupovitost se na něm podepisuje čím dál víc a proto z nostalgie zachovám 1 větev a nad ní naroubuji něco rezistentního - ještě se rozhodnu mezi Topazem a Rajkou. J.
Topaz, 13.11.2013
Když si vzpomenu, kolik můj otec věnoval námahy a času na postřiky ve vegetačním období, tak je mi ho líto ještě nyní. Jsem rezistentními cv nadšen, strupovitost ani padlí zatím neznám. Chuťově mi rez. odrůdy naprosto vyhovují, Rezista mi plně... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika